Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

daha önce duyuldu kalp atımı şimdi duyulmadı karın usg alttan baktı yine duyulmadı cuma günü aç gel duyulmazsa alalım dedi tesadüfen duymamış olabilir mi
Olabilir tabi hersey olabilir iyi dusun iyi olsun hayirlisi hepimizin hakkinda canim benim bebis gorunmedi bos gebelikten suphelendi ayni gun baska hastanede(özelde )gordum duydum cok sukur darisi sana

İnanmıyorum şok oldum şuan, inşallah öyle birşey yoktur, muhakkak baktır başka doktorada canım.. Allahım sabır versin, ümidini kaybetme sakın. Çok çok üzüldüm inanki.
canım niyeyse pek ümitli değilim kasıklarımda ağrıda başladı hissettim karından duyamaz alttan bakar diye temizlenip gittim alttan bakalım duyamadım deyince bende biliyordum duyamayıp alttan bakacağımnızı dedim bir kerede bir şeyi hissetme limon dedi

Öyle bir tehlike varmıydı ki ? Nasıl hissettin hiç anlamadım, kasık ağrısı herkeste oluyor.. Ne diyeceğimi bilmiyorum, yapabileceğim birşey olurmu ki

Öyle bir tehlike varmıydı ki ? Nasıl hissettin hiç anlamadım, kasık ağrısı herkeste oluyor.. Ne diyeceğimi bilmiyorum, yapabileceğim birşey olurmu ki
hiç bir tehlike yoktu herşey normaldi canım hissettim tuhaf işte .ağrı sızı kasık ağrısı hiç yoktu dr geldim ağrı başladı.allah razı olsun

canımcım senın testtekı cıgıyı gördüm hayatım ben daha kendı testımde göremedim
Hadiya ben yanlış anlamışım bundada bir hayır vardır canım demekki sende göreceksin inşallah,ben hala nedense güvenemiyorum tam çizgiyi görenekadar inanmicam heralde inşallah görürüz

masalolsunnn canimmm catlatma ignesinden once de iliski olsun o gunde iliski olsun sonraki gunde ) vurur vurmaz catlar belki belli olmaz sen garantiye al nasilsa spermler 3 gun yasiyo )
Tamam canım Dun gece oldu bu gün 12 de vurundum ben zman bugün de olsun yarın saat olarak 18:00dedi doktoru o zman yapıp ertesi günde olsun mu bide crinone jel verdi igneden sonraki ilişkiden 3 saat sonra o spermleri falan öldürmez dimi saf saf geldi aklıma iyi bişey yani dimi o

6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii
Ayy canım inşallah müdahale etmeye gerek kalmaz sağlığına kavuşur bebişin üzme kendini sen strese girdikçe o daha çok etkileniyor

Ay canım inşallah bu saat oldu daha regl olmadım insallah sabaha kadar olmazsam kan vermeye gidecem. Kontras yapınca gördün ama birseyler değil mi

sence tesadüf duymamış olabilir mi?

sence tesadüf duymamış olabilir mi?
Niye olmasın canım makina sonuçta yani yanılabilir doktor da aynı şekilde zayıftır belki atım duymamıştır yani netleştirmeden hemen düşüşe geçme belki böyle daha çok zarar veriyorsun ona allah göstermesin eğer öyle bi durum varsa da herşeyde vardır Rabbim bilir deyip allahA sığınmaktan başka çaremiz var mı ki

6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii

Bence baska bir dr.a daha görün cumadan önce insallah duyarsin kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…