Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kozlenmis patates canim şimdi okudum üzüldüm insallah doktor yanilmistir başka doktora gorunmende fayda var insallah bebeğin seninledir umudunu kaybetme güzel enerji gönder bebeğine

inşallah canım rabbim hayırlısını versin
Amin canım inşallah ,benim lardeşimede ilk ultrasona girdiğinde kese bozuk demişti doktor ben hemen başka doktora gideceksin dedim gitti aynı gün kesesi ne bozuk ne bişe gayet normalmiş hatta doktor kızmiş nasıl sana böyle birşey söyler diye doktorun hatasıymış ultrasonu yanlış kullanmış inşallah seninde öyledir canım allahtan umut kesilmez

Kozlenmis patates canim gecmis olsun bende ilk gebeligimde kalp atisi olmadigi icin alindi ama benim belirtilerim vardi cok doktor dolastim oyle hemen alalim demediler benim bel agrim cok olmustu bosluk hatta tuvaletten cikamiyordum ama almak icin kese bozulana kadar beklediler ...mutlaka devlete gidebilirsen devlete git ozelden daha iyi biliyolar..

Kozlenmis patates canım dualarım seninle ve minigünle kötü düşünme lütfen strese sokma kendini bol bol dua et allahın izniyle sağlıklı bir şekilde duyacaksınız bebeğinin kalp atışlarıni başka doktora git hemen durma

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim allah razı olsun yarın devlete randevu aldım 15:45 randevum var sizlere haber veririm .

Selam kizlar adete günüm yarın ya da engeç öbür gün adetten kaç gün öncesinden başladım test yapmaya elimdeki son testi de az önce yaptım yapmaz olaydim.Çizgi arayip bulamamaktan daraldim.Bi var gibi bi yok gibi nolur bi el atın da umudum kesilsin

Eklentiler

• 20160419_202813.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 79
Ben baya süpheliyim ya. Gögüslerde büyüme var.. ama olmazsada nasip yani ekstra bi cabamiz olmamisti. olursada rabbimin hediyesi :) insallah senin vardir
Bizim 2. yilimiz oldugundan ne yalan soyleyim biz dort gozle bekliyoruz artik ve inslh isteyen herkese en yakin zamanda verir Rabbim:) hersey gonlumuze gore olsun canim:)

6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii

canım yaa umudunu kaybetme sakın.. usg ile alakalı olma ihtimali de var kötü düşünme sakın... yarın duyacaksın inşallah kalp atışını bebişin..

umutlandırmak istemem canım seni ama sanki ikinci bir çizgi var gibi işaretlediğim yerde..

Eklentiler

• 20160419_202813.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 67
umutlandırmak istemem canım seni ama sanki ikinci bir çizgi var gibi işaretlediğim yerde..

Teşekkür ederim canım umut umutsuzluk hepsi birbirine girdi yarın adet günüm olsa bile niye hayal gibi.Ben renk ayari değişmeden de görüyo gibi oluyorum sonra yok oluyo test yapmaktan çizgi aramaktan yildim yeminle

Teşekkür ederim canım umut umutsuzluk hepsi birbirine girdi yarın adet günüm olsa bile niye hayal gibi.Ben renk ayari değişmeden de görüyo gibi oluyorum sonra yok oluyo test yapmaktan çizgi aramaktan yildim yeminle

haklısın canım maalesef öyle oluyor.. ama yarın olmazsan bi kan testi yaptır.. inşallah vardır...

Lütfen lütfen benim de testime kontrast yapar mısın canım???

canım sanki sende de var gibi geldi .. umutlandırmak istemiyorum ama çizgi görünüyor..

Eklentiler

• image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 74
Adete kaç gün var canım ne zor beklemek umud etmek çizgi aramak.Pat diye olsalar nolur sanki

Adete 4 gün var canım yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama 1-2 gündür belirtiler yoğunlaştı ve sonunda dayanamadım...Allahım kimseye arattırmasın gerçekten çok zor...

haklısın canım maalesef öyle oluyor.. ama yarın olmazsan bi kan testi yaptır.. inşallah vardır...

canım sanki sende de var gibi geldi .. umutlandırmak istemiyorum ama çizgi görünüyor..

Canımmmmm gerçekten mi :)))) (iyi ki umutlanmadım:)) kan için bat ın gelmesini bekleyeceğim çünkü 4 gün var...çok teşekkür ederim emeğine sağlık

Canımmmmm gerçekten mi :)))) (iyi ki umutlanmadım:)) kan için bat ın gelmesini bekleyeceğim çünkü 4 gün var...çok teşekkür ederim emeğine sağlık

iyi ki ayy güldürdün beni :) rica ederim inşallah vardır. yarın 3 gün kalmış oluyor o zaman kan testi yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…