- 7 Nisan 2016
- 1.433
- 2.665
- 133
- 43
Bunu ben de gördüm bat a 4 gun varsa netlesir daha benim bat yarın çizgi bi var gibi bi yok gibi olsa apaçık çıkması lazımdı hayırlısı hakkimizdahaklısın canım maalesef öyle oluyor.. ama yarın olmazsan bi kan testi yaptır..inşallah vardır...
canım sanki sende de var gibi geldi .. umutlandırmak istemiyorum ama çizgi görünüyor..
Canim rica etsem benimkine de bakabilir misin bat bugün daha regl olmadimiyi ki ayy güldürdün beni :) rica ederim inşallah vardır. yarın 3 gün kalmış oluyor o zaman kan testi yaptırabilirsin
Canım hayalet çizgi var kontrast ayarı taparsa arkadas daha net çıkarCanim rica etsem benimkine de bakabilir misin bat bugün daha regl olmadim
iyi ki ayy güldürdün beni :) rica ederim inşallah vardır. yarın 3 gün kalmış oluyor o zaman kan testi yaptırabilirsin
Canım sen yurt dışındamısın testinin aynısını bugün ben yaptımdaInşallah canim ya yapsa keşke arkadaş kontrast ayari
Yok canım turkiyedeyim miratech testin markası erken gebelik testi dün yapmıştım bugün bat ama yine de çıkmadı ben biraz net çıkar diye düşünmüştüm oysa kiCanım sen yurt dışındamısın testinin aynısını bugün ben yaptımda
Bizde seni özledik kuzum ya nasılsın nasıl gidiyorİyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin ozledim sizi ya
Adet olmazsan iki gün sonra tekrar yap canım belki geç döllenme olduğu için geç çıkıcaktır .Yok canım turkiyedeyim miratech testin markası erken gebelik testi dün yapmıştım bugün bat ama yine de çıkmadı ben biraz net çıkar diye düşünmüştüm oysa ki
Aynen canım inşallah öyledir durumlar kan veririm iki güne olmazsam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunAdet olmazsan iki gün sonra tekrar yap canım belki geç döllenme olduğu için geç çıkıcaktır .
Eniyisi canım kanver idrar testiyle hiç uğraşma kafan rahat olur,amin canımAynen canım inşallah öyledir durumlar kan veririm iki güne olmazsam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İyiyiz canım sen nasılsın.paşa nasıl
Canım hiç korkma kendini hiç kasma eğer adetlerin siddetliyse zaten küçük bi sancı kadar aciycak ben de yaptırdım bu ay hatta anestezi de almadım biraz komik gelebilir ama dedim buna dayanamazsam nasıl normal dogurcam ama gözümde büyutmusum o kadar bile acimadi geçmiş olsun şimdidenKızlar yaa yarın hsg çekilecek dua edin bana temiz çıkar inşallah
iyiyizz caniimm sen nasilsiinn bakaliimm :)) ben biraz biraz bebisin hareketlerini hissetmeye basladimm onun heyecani var icimde :))) 10gun sonra ikili tarama testim var onun bekleyisi icindeyimmm :))
Gözün aydın canım hayırlı olsunKizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
hayırlı olsun canım belırtılerın neydıKizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?