Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın canım maalesef öyle oluyor.. ama yarın olmazsan bi kan testi yaptır.. inşallah vardır...

canım sanki sende de var gibi geldi .. umutlandırmak istemiyorum ama çizgi görünüyor..
Bunu ben de gördüm bat a 4 gun varsa netlesir daha benim bat yarın çizgi bi var gibi bi yok gibi olsa apaçık çıkması lazımdı hayırlısı hakkimizda

Kızlar yaa yarın hsg çekilecek dua edin bana temiz çıkar inşallah
Canım hiç korkma kendini hiç kasma eğer adetlerin siddetliyse zaten küçük bi sancı kadar aciycak ben de yaptırdım bu ay hatta anestezi de almadım biraz komik gelebilir ama dedim buna dayanamazsam nasıl normal dogurcam ama gözümde büyutmusum o kadar bile acimadi geçmiş olsun şimdiden

@limon06 caniiiimmm ben de son kanamamda gitti bebegim diyordummm ama Rabb im buyuk bak bebisim benimleeee sakin umudunu kaybetmeee teknolojisi daha iyi olan bi hastaneye git mutlakaaa bir de... insallah Rabb im bebegini sana bagislasinn

arkadaslar gunaydın sız hangı adet programını kullanıyorsunuz hangısı daha guvenılır bende 3 program vr ıkısı ayın 22 sı dıyor dıgerıde 24 u dıyor sastım kaldm

Cok tesekkur ederim :) belirtilerim fazla yoktu.Gogusum cok agridi sadece. Yani nirmalde benim gogusum adet donemi oek agrimaz ama resmen igne batar gibi batmalar yasadim. Larnimda mutemadiyyen bir yanma sislik hissi bennonu bagirsaklarfan geliyor sanmistim .d.d.d bukadar yani. Simdi dusunuyorumda dun esim eve gelirken agladim seni ozleidm nerde kaldin diye. Hic huyum değildir. Oylr yani...bu arada limon. Alanda verende rabbim.. insallah senin bebegini sana bagislar. Herseyde bir nasip vardir. Duamdir ki bebeginin minik kalbi atsin. Sen sadece sabir ve dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…