Takvimim programi gayet güzel canım onu deneyebilirsinpembe simgesi vararkadaslar gunaydın sız hangı adet programını kullanıyorsunuz hangısı daha guvenılır bende 3 program vr ıkısı ayın 22 sı dıyor dıgerıde 24 u dıyor sastım kaldm
Tebrikler kan ver hemen:) isteyen herkese nasip olsun çift çizgi görmek amin.Kizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
Tebrikler, gözünaydın :)Kizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
Gözün aydın canm :) hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza :)Kizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
Kizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))
Canım öncelikle tebriklerCok tesekkur ederim :) belirtilerim fazla yoktu.Gogusum cok agridi sadece. Yani nirmalde benim gogusum adet donemi oek agrimaz ama resmen igne batar gibi batmalar yasadim. Larnimda mutemadiyyen bir yanma sislik hissi bennonu bagirsaklarfan geliyor sanmistim .d.d.d bukadar yani. Simdi dusunuyorumda dun esim eve gelirken agladim seni ozleidm nerde kaldin diye. Hic huyum değildir. Oylr yani...bu arada limon. Alanda verende rabbim.. insallah senin bebegini sana bagislar. Herseyde bir nasip vardir. Duamdir ki bebeginin minik kalbi atsin. Sen sadece sabir ve dua et
Canım öncelikle tebriklerben adete ne kadar kala test yaptığını merak ettim
iyiyizz caniimm sen nasilsiinn bakaliimm :)) ben biraz biraz bebisin hareketlerini hissetmeye basladimm onun heyecani var icimde :))) 10gun sonra ikili tarama testim var onun bekleyisi icindeyimmm :))
inşallah hamilesindir hayırla bende akıntın var mı diye soracaktımTesekkür ederim . benim bes gün gecikmem olmustu. bes günden sonra yaptim. ama daha birsey belli degil tabiki. bakalim hayirlisi :)
selam canım malesef olumsuz hakkında hayırlısı olsun bende yapmıstım asılama .kaç yılık evlisin ve sorununuz neydiarkadaşlar bilgisi olan ya da başından geçen varsa bana yardımcı olabilir mi?
İlk aşılamamı yaptırdım ve bugün 14.günüm. dün bthcg ye baktırdım 0.99 çıktı doktor haftaya gel tekrar dedi.ben umutlanmak istemiyorum.ne olur birsey soyleyin
inşallah hamilesindir hayırla bende akıntın var mı diye soracaktım
Bence var gibiSelam kizlar adete günüm yarın ya da engeç öbür gün adetten kaç gün öncesinden başladım test yapmaya elimdeki son testi de az önce yaptım yapmaz olaydim.Çizgi arayip bulamamaktan daraldim.Bi var gibi bi yok gibi nolur bi el atın da umudum kesilsin
Gözn aydn cnm hayırlısıyla rabbim kucağına almk nasip etsn bzm için de dua et olur muGözün aydın canım hayırlı olsun
Senin teste kontrasta gerek yok ben gördüm.benimde öyleydi başkardaTeşekkür ederim canım umut umutsuzluk hepsi birbirine girdi yarın adet günüm olsa bile niye hayal gibi.Ben renk ayari değişmeden de görüyo gibi oluyorum sonra yok oluyo test yapmaktan çizgi aramaktan yildim yeminle
GÜNAYDIN KIZLAR BU GÜN ADET GÜNÜM HENÜZ BŞY YOK İNŞALLAH OLMAM DUA EDİN OLUR MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?