- 5 Nisan 2016
- 36
- 12
- 8
- 38
selam canım malesef olumsuz hakkında hayırlısı olsun bende yapmıstım asılama .kaç yılık evlisin ve sorununuz neydi
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah olmazsın canım, hakkında hayırlısı..
29 nisana almışım baktım da şimdi :) akşam saat 19.45eCanım 30 Nisanmı randevun?
Kızlar adetim 23 nisan.idrar testi yapim mi şimdi sizce
Gecikmeni bekle derim bi tanm ben iki gün kala yaptım bi sonç yoktu bu gün adet günüm bklm beklyrum hayrlıKızlar adetim 23 nisan.idrar testi yapim mi şimdi sizce
Bende 30 Nisan 13:20de :) Yine aynı güne mi denk geldk diye sordum..29 nisana almışım baktım da şimdi :) akşam saat 19.45eheyecanlı bekleyiş...
Kızlar siz cinsiyeti bende bebişimi görcem o gün :) benide etiketleyin merak ederimBende 30 Nisan 13:20de :) Yine aynı güne mi denk geldk diye sordum..
Sende bende muhtemelen bu gittiğimizde cinsiyeti öğreneceğiz.
Kızlar siz cinsiyeti bende bebişimi görcem o gün :) benide etiketleyin merak ederim
ayyyy eveeettt :)) ben hafif hafif hissediyorum hareketlerini yaaa özellikle çikolata yediğimde göbeğimin altında kıpraşıyo benimki konuşuyoruz annişkoylaaa :))Bende 30 Nisan 13:20de :) Yine aynı güne mi denk geldk diye sordum..
Sende bende muhtemelen bu gittiğimizde cinsiyeti öğreneceğiz.
ayyy hadi bakalıımm hepimiz görelim bebişlerimiziiii :)) bi an önce de doğsunlaaarr inşallaaahhh kucağımıza alalım koklayalım cennet kokularınııı :))Kızlar siz cinsiyeti bende bebişimi görcem o gün :) benide etiketleyin merak ederim
Aa evet çok güzel çıkmış gayet belirginArkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
bariiiiizzzz :))) hayırlı olsuuunnn :))Arkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
cnm adetımı gecmedı 2 yada 4 gun vrAa evet çok güzel çıkmış gayet belirginhayırlı olsun canımm kan ver hemen kaç gün geçti adetten
haber vericem canım ama pek olumlu düşünmüyorum içim sanki bomboşKozlenmis patates Doktora gidip döndükten sonra durumdan bizide haberdar et, hayırlı haberler verirsin inşallah..
Evet cnm hayırlısı olsn inşallah günün geçmişmiydiArkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
Canik biliyorum senin neler yaşadığını bugün devlete de gidicem olmazsa başka özelde ama tuhafim hiç kanama sancım yok boşlukta gibiyim ÜzgünümKozlenmis patates caniiiimmm ben de son kanamamda gitti bebegim diyordummm ama Rabb im buyuk bak bebisim benimleeee sakin umudunu kaybetmeee teknolojisi daha iyi olan bi hastaneye git mutlakaaa bir de... insallah Rabb im bebegini sana bagislasinn
yok ya ıkı ya da dort gun vrEvet cnm hayırlısı olsn inşallah günün geçmişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?