Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam canım malesef olumsuz hakkında hayırlısı olsun bende yapmıstım asılama .kaç yılık evlisin ve sorununuz neydi

4 yıllık evliyim. bir kere doğal yolla hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için kürtajla neticelendi.2 buçuk senedir de uğraşıyoruz.7 nisanda ilk aşılamayı yaptırdım.eşimde sorun yok bende de sorun yok.

Bu arada ben de smear testi olamadım vajinismus atlatmistim daha önce.tedavi olduğum doktor bi doktor önerdi 7 Mayıs da ona gitcem hallederiz sıkıntı yapma gebeliğe engel değil dedi bi 500 lira bayılcam ama napim diğer doktorlar atlat öyle gebe kal dio

Bende 30 Nisan 13:20de :) Yine aynı güne mi denk geldk diye sordum..
Sende bende muhtemelen bu gittiğimizde cinsiyeti öğreneceğiz.
ayyyy eveeettt :)) ben hafif hafif hissediyorum hareketlerini yaaa özellikle çikolata yediğimde göbeğimin altında kıpraşıyo benimki konuşuyoruz annişkoylaaa :))

Kızlar siz cinsiyeti bende bebişimi görcem o gün :) benide etiketleyin merak ederim
ayyy hadi bakalıımm hepimiz görelim bebişlerimiziiii :)) bi an önce de doğsunlaaarr inşallaaahhh kucağımıza alalım koklayalım cennet kokularınııı :))

arkadaslar ben bu ay ılk defa catlatma ıgnesı yaptırmıstım ıcıme kurt dustu ayın altısında ya da yedısınde ıgnemı yaptırdım sızce bu zamana kdr ılacın etkısı kalmamıstır demı ondan dolayı bu sonuc byle cıkmamıstır demı

Canik biliyorum senin neler yaşadığını bugün devlete de gidicem olmazsa başka özelde ama tuhafim hiç kanama sancım yok boşlukta gibiyim Üzgünüm ama dün birsey tuhaf benden önceki hastanın da bebeginin kalbi durmus öyle not aldılar belki usg cihazında birsey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…