Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar merhaba bayadır girmiyordum kk ya ocak ayında adetim 4 gün gecikmişti hamiş sandım kendimi çok umutlanmıştım ama olmamıştı. meğerse süt hormonum yükselmiş adetlerim o yüzden düzensizleşmiş. ilaç kullandım düştü şimdi. bugün yada yarın adet günüm. dua edin bana inşallah bebiş vardır.

Nezaman hastaneye gidiceksin canım

yok ya ıkı ya da dort gun vr
bende daha önce çatlatma iğnesi olmuştum 12 yada 13. gün test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım çıkmadı. ilaç kendini tamamen vücuttan atmamış. sen bence hemen doktora git ulturosonla baksın varsa görür. inşallah bebeğin seninledir.

Arkadaşlar şimdi kan verdim sevinemiyorum daha sonucu goremedigim içinbide çok korkuyorum niyeseee test mi bozuktu acaba diye sabah biseyler yemistim ondansonra hiç yemedim bişey acaba bu durum kanı etkilermiki

kaç gün geçti adet gününüz

akıntın nasıldı peki

İnşallah canım ya tek isteğim o valla sağlıkla kucağımıza alalım

arkadaslar merhabalar sımdı hastaneden geldım ve sonuc 76,08 cıktı cok sukur ama soyle bır durum var ben ayın altısında catlatma ıgnesı yaptırdım ılk kez bugunde 14.gun adetıme de 2 veya 4 gun var emın degılım sımdı benım korkum su 14 gunde acaba ıgnenın etkısı gectımı gecmedımı oyuzden suan sevınemıyorum bıle belırtılerıme de gelınce ıgnesı yaptırdıktan sonra hafıf bel ağrısı bırde hafıf karın ağrısı ve o donemde asırı gazım oldu. Su son uc gundurde yasadıgım sıkıntı belım cok degısık ağrıyor bu adette yasadıgım bel ağrısı degıl yerımde oturtmayan bır ağrı. Ruyamda da pozıtıf gordum ve alalhın hıkmetımıdır nedır esıme dedım bu bel ağrısı hayra alamet degıl sen baba olmaya hazırlan dedım:) ve en onemlısı bende akıntı adet olcagım zaman cok fazla olurken sımdı cok cok az. Kupkuru desem yerıdır belkı gun ıcerısınde azcık gelırse gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…