- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Benm iki gün kala yapmıştm tek çizgi vardı bu gün adet günüm inşallah olmm ve bnde görrm hayrlısıyla o çift çizgiyiyok ya ıkı ya da dort gun vr
Belirtilern varmıydı peki paylaşrmsnBenm iki gün kala yapmıştm tek çizgi vardı bu gün adet günüm inşallah olmm ve bnde görrm hayrlısıyla o çift çizgiyi
Hayırlı olsun canım hamilesinArkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
Nezaman hastaneye gidiceksin canımCanik biliyorum senin neler yaşadığını bugün devlete de gidicem olmazsa başka özelde ama tuhafim hiç kanama sancım yok boşlukta gibiyim Üzgünümama dün birsey tuhaf benden önceki hastanın da bebeginin kalbi durmus öyle not aldılar belki usg cihazında birsey var
bende daha önce çatlatma iğnesi olmuştum 12 yada 13. gün test yaptım pozitifti kan testi yaptırdım çıkmadı. ilaç kendini tamamen vücuttan atmamış. sen bence hemen doktora git ulturosonla baksın varsa görür. inşallah bebeğin seninledir.yok ya ıkı ya da dort gun vr
haber vericem canım ama pek olumlu düşünmüyorum içim sanki bomboş
kaç gün geçti adet gününüzCok tesekkur ederim :) belirtilerim fazla yoktu.Gogusum cok agridi sadece. Yani nirmalde benim gogusum adet donemi oek agrimaz ama resmen igne batar gibi batmalar yasadim. Larnimda mutemadiyyen bir yanma sislik hissi bennonu bagirsaklarfan geliyor sanmistim .d.d.d bukadar yani. Simdi dusunuyorumda dun esim eve gelirken agladim seni ozleidm nerde kaldin diye. Hic huyum değildir. Oylr yani...bu arada limon. Alanda verende rabbim.. insallah senin bebegini sana bagislar. Herseyde bir nasip vardir. Duamdir ki bebeginin minik kalbi atsin. Sen sadece sabir ve dua et
akıntın nasıldı pekivar ama asiri degil. normal ya. su an mesela karnim hafif agriyor. uykum falanda yok herkesin dedigi gibi. hafifi bas agrisi ve karin agrisi. hafif akinti. ama karnimda birseyler oluyor hissediyorum:)) simdi doktordan randevu alacam. ama nasip. verip alacak olanda Allah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin. esimden önce size haber ettim
Ikinci cizgi gayet belli hayirli olsun :)Arkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
Canım okumadım forumu belirtin var mıydı hiç yumurtlamadan sonra ne zaman başladı belirtiler?Tesekkür ederim . benim bes gün gecikmem olmustu. bes günden sonra yaptim. ama daha birsey belli degil tabiki. bakalim hayirlisi :)
Çıkabilir ama ilk idrar daima iyidir ama çok merak ediyorum diyorsan 3 saatlik birikmiş idrarla yapSabah ilk idrar mi iyi oluodu şimdi yapsam çıkmaz mi varsa da
Aynen öylesin canım tebriklerArkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
İnşallah canımAyy inşallah çok heyecanlıyım yaaa.. İnşallah biz cinsiyetlerini sende bebişini görebilirsin.. Dua edelimde göstersinler kendilerini.
İnşallah canım ya tek isteğim o valla sağlıkla kucağımıza alalımayyyy eveeettt :)) ben hafif hafif hissediyorum hareketlerini yaaa özellikle çikolata yediğimde göbeğimin altında kıpraşıyo benimki konuşuyoruz annişkoylaaa :))
ayyy hadi bakalıımm hepimiz görelim bebişlerimiziiii :)) bi an önce de doğsunlaaarr inşallaaahhh kucağımıza alalım koklayalım cennet kokularınııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?