Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Senin teste kontrasta gerek yok ben gördüm.benimde öyleydi başkarda
Yok canım ya bu sabah yine yaptım bombosseni takip ediyorum ya senin önceki ay silik cikmisti da bebis yoktu.Ben de silik ciktiktan sonraki aya hamile kalicamkos kos adet bekliyorum,önümüzdeki ay insallah pesindeyim

Almıssın bile sonucunu, iğneyle ilgili bilgim yok ama sevinemiyorum demekte ne demek. Mutlu olmalısın.

iğnenin etkisi bu kadar sürmez ve olsa bile bu kadar yükseltmez canım hamilesin tebrikler hayırlı olsun iki gün sonra tekrar yaptır bakalım iki katına çıkacak mı

normalde doktorum 21 nisanda gel dedi ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdım dün. sonuç bu işte
ben bir şey göremedim

Kizlaaaarrrr hanileyimmmmm :))))) ay inanmiyorum yaa bende o cift cizgi cikmaz saniyordum hemen cikti resmennn :))))

Arkadaşlar ben şimdi hamilemiyimEki Görüntüle 1817363
arkadaşlar hayırlı olsun darısı başımıza.çatlatma iğnesinin etkisi bu kadar uzun sürmez ve sonuç 12 gün sonra bukadar yüksek çıkmaz. içini ferah tut boşu boşuna kendini sıkıntıya sokma.
Canım inşallah endişelerin boşunadır,Allah yardımcın olsun.

Benim cuma test günüm.belirtiler azaldı belim ve karnım çok az ağrıyor,arada anlık batma oluyor,yorgunluğum azaldı daha dincim.Fakat şunlar eklendi,2 gündür sabahları dakikalarca hele ki ayaktaysan başım dönüyor tansiyonum normal.her adet öncesi olduğu gibi şekerli şeyler istemiyorum,tuzlu şeyler istiyorum,sivilcem daha çıkmadı,ilgiçtir eşim ve birbirinin yanında olmayan 2-3 kişi daha son birkaç gün içinde yüzümün daha ışıl ışıl ve güzel göründüğünü söyledi, 36,8 olan ateşim son 2-3 günde 37 ye dün de 37,4 e kadar çıktı,kokuların bazılarını daha keskin alıyorum ama idrar da gölge bile yok,yani şaşı bak şaşır daha olmadı ben şaşı oldum.

evet bazen hamilelik belirtisi olabiliyor. akıntı nasıl benimki beyaz sulu idi şimdi daha berrak ama çok fazla değil sadece çamaşırımı kirletecek kadar.ben hala günümü bekliyorum.

canım akıntım şeffaf. bilemiyorum .belirti aramaktan yoruldum.soruma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.senin adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…