- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
LİMONNN CANIM HİKAYENİ YENİ OKUYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN..DUALARIM SENİNLE ..Kızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
caniimm yaaaKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
cok sağol cnmHayirli olsun cnm gozun aydin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Boyle bir durumda soylenecek hicbirsey yok, gecen ay kimyasal gebelik yasadim, insan gercekten cok uzuluyor yikiliyor ama sonradan vardir bir hayir diye dusununce biraz daha rahatliyor, uzulme diyemicem tabiki ama elden bisey olmayinca olmuyor canim. Cok gecmis olsun, bundan sonrakilerde Allah baska aci yasatmasinKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
Canım aldır erkenden seni zehirler benimde başıma geldi kanamamda vardı kalbi durmuş iki hafta cansız durmuş içimde ama rabbim büyük bak tekrar verdi beş ay sonra sende sakın üzme kendini alanda o verende..Kızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
Kızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
canım akıntım şeffaf. bilemiyorum .belirti aramaktan yoruldum.soruma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.senin adet tarihin ne zaman
sat 25 mart; aşılama yaptırdım.kim06 aşılama mı yaptırdın canım
2. kez neden kan vermedin ki emin olurdunCumartesi 4. Günümde kan verdim bugun 8. Gün oldu
Canım ben hala inanamıyorum sana ama hakkında yırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zaman tekrar hamile kalırsın.Kızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
sağol canım benim artık kısmetimizde ne zaman o zaman nasip olurCanım ben hala inanamıyorum sana ama hakkında yırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zaman tekrar hamile kalırsın.
Hafta sonu gidicem Can'ım emin olmak içinsat 25 mart; aşılama yaptırdım.
2. kez neden kan vermedin ki emin olurdun
Caniiimmm. Uzulme yaa. Vardir bunda da bi hayir. Vardir Allahin da bi bildigi. Hem derler ya hani bebek sagliksizsa yasamazmis diye. Oyle dusun ferahlat icini biraz. Insallah cabuk atlatirsin. Doktorlarda sebebini iyice arastirsin. Bi dahaki hamileliginde ona gore tedbir alinmis olunurKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
canim en az 150 olmaliarkadaslar bugun test sonucu 76 cıktıya cuma gunu kac olması lazım
çok sağol canım boşlukta gibiyim gece cansız bir bebeğin içimde olduğunu bilerek uyudum sabah uayndığımda yine cansız bir bebekle uyandım annelik çok kutsal hislerim hiç yanıltmadı beni ben biliyordum gittiğini bebeğimin nasip böyleymiş..Allah yardımcın olsun canım kendini güçlü tut üzülme.Eminimki çok zordur ama kendini yıpratma yinede.
Nekadar erken mudahale olursa sen okadar çabuk atlatırsın canım bana sorarsan nekadar bekletirsen okadar büyür acın..
Allahım birdaha yaşatmasın, sağlıklı bir bebeğin olacaktır ben eminim.
bende ne kanama ne sancı hiç birşey yok keşke kendiliğinden düşse ..Canım aldır erkenden seni zehirler benimde başıma geldi kanamamda vardı kalbi durmuş iki hafta cansız durmuş içimde ama rabbim büyük bak tekrar verdi beş ay sonra sende sakın üzme kendini alanda o verende..
Canım tekrardan geçmiş olsun çokKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?