- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım en başından beri sanki kolay hamile kaldım kesin bir problem olacak deyip durdum yani dr bile dedim son ikidir. öğrenmeden önce eşime bile dedim kalbi durmuş oalbilir diye nasip demekki sağlıksızmış.Caniiimmm. Uzulme yaa. Vardir bunda da bi hayir. Vardir Allahin da bi bildigi. Hem derler ya hani bebek sagliksizsa yasamazmis diye. Oyle dusun ferahlat icini biraz. Insallah cabuk atlatirsin. Doktorlarda sebebini iyice arastirsin. Bi dahaki hamileliginde ona gore tedbir alinmis olunur
ah canım cuma günü gidicem dün ve bugün bile farketmiş inan minicik kalmış bebeğim hareketsiz duruyordu .gerçekten düngece cansız bir bebekle uykuya dalmam zor oldu.Canım tekrardan geçmiş olsun çoken iyisini sen daha iyi bilirsin ama eğer ex fetüs dedilerse almaları dha mantıklı değil mi? Hem sana da daha fazla sıkıntı vermemiş olur hemde bu psikolojiden bi an önce kurtulman için. Seninle birlikte olduğu sürece üzüntün her olacak
Canım sabah ilk idrarla yapma...Yok canım ya bu sabah yine yaptım bombosseni takip ediyorum ya senin önceki ay silik cikmisti da bebis yoktu.Ben de silik ciktiktan sonraki aya hamile kalicam kos kos adet bekliyorum,önümüzdeki ay insallah pesindeyim
Canım 2 güne bi 2 kat artar veya hergün de katlanarak artabilir yani 150-200 arası olması normal daha yüksek de olabilirarkadaslar bugun test sonucu 76 cıktıya cuma gunu kac olması lazım
Ya ama ya ne desem bilmiyorum.ah canım cuma günü gidicem dün ve bugün bile farketmiş inan minicik kalmış bebeğim hareketsiz duruyordu .gerçekten düngece cansız bir bebekle uykuya dalmam zor oldu.
Bende hep öyle dedim bile bile kürtaj olmak çok zor bide tüm gün tutuyorlar srni hastanede beklemek en zoru bana doktor oluşurken sağlıklı oluşmuş doğsa da bi özrü olurdu dedi onun için bu gelmiş başımızabende ne kanama ne sancı hiç birşey yok keşke kendiliğinden düşse ..
Canım benim ya hiç hamile kalmadım ama onun kalp atışını duyupta şimdi kaybetmek ne kadar acı tahmin edebiliyorum. Onunla her geçirdiğin dakika psikolojik bi çöküntü olacak senin için bi an önce sağlığına kavuşup tekrar anne olmak için en iyisi sonlandırmak.ah canım cuma günü gidicem dün ve bugün bile farketmiş inan minicik kalmış bebeğim hareketsiz duruyordu .gerçekten düngece cansız bir bebekle uykuya dalmam zor oldu.
Ve Can'ım bak emin ol onu tam olarak hissetmeden böyle olması daha iyi daha sonraki aylarda olsaydı her şey daha zor olucaktı belki cinsiyetini öğrenecektin hep üzülecektin geçmiyo ama o senin kalbinde bi melek olarak kalıcak cennetin kapısında bekliycekler bizi üzülme Can'ım o Zaman göreceksin onuBende hep öyle dedim bile bile kürtaj olmak çok zor bide tüm gün tutuyorlar srni hastanede beklemek en zoru bana doktor oluşurken sağlıklı oluşmuş doğsa da bi özrü olurdu dedi onun için bu gelmiş başımıza
Bildiğim kadarıyla 14.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyor.ipnenin etkisi olsa dahi hiç 72 li çıktığını görmedim.Hadi gözün aydın bence sevinmelisinMUTLUYUM AMA ACABA IGNENIN ETKISIMIDIR DYE SEVINMEKTEN KORKUYRM
nasip canım yine ovu testleri alırım artıkYa ama ya ne desem bilmiyorum.
Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın.En kısa zamanda..hatta hemen tekrar nasip etsin inşallahhhh
cok sağol cnmBildiğim kadarıyla 14.gün iğnenin etkisi geçmiş oluyor.ipnenin etkisi olsa dahi hiç 72 li çıktığını görmedim.Hadi gözün aydın bence sevinmelisin
en az 240 olmali canimbhchrk benim cumartesi 19.25 çıkmıştı hafta sonu cumartesi tekrar vericem kan bi hafta sonı tahminen kaç olması gerekir
rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah..Canım benim ya hiç hamile kalmadım ama onun kalp atışını duyupta şimdi kaybetmek ne kadar acı tahmin edebiliyorum. Onunla her geçirdiğin dakika psikolojik bi çöküntü olacak senin için bi an önce sağlığına kavuşup tekrar anne olmak için en iyisi sonlandırmak.
Alma bence biraz oluruna bırak.sadece gebelik testi al..nasip canım yine ovu testleri alırım artık
1 ay dinlendir kendini daha sonra yine takibe baslariz canim :)nasip canım yine ovu testleri alırım artık
ondan daha 20 tane vardır yani gebelik testiAlma bence biraz oluruna bırak.sadece gebelik testi al..
rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah..
inşallah canım ne yapalım hiç kesmesem mi folic asiti ne dersin1 ay dinlendir kendini daha sonra yine takibe baslariz canim :)
Canım alırsın yine testlerini burda belirti yazarız kendimizi dinleyip birbirimize güleriz ağlarız umutlanıp heves eder sonra yine kırmızıları görünce bi sonraki ayı iple çekeriz her bitiş yeni bi başlangıçtır.nasip canım yine ovu testleri alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?