Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım en başından beri sanki kolay hamile kaldım kesin bir problem olacak deyip durdum yani dr bile dedim son ikidir. öğrenmeden önce eşime bile dedim kalbi durmuş oalbilir diye nasip demekki sağlıksızmış.

ah canım cuma günü gidicem dün ve bugün bile farketmiş inan minicik kalmış bebeğim hareketsiz duruyordu .gerçekten düngece cansız bir bebekle uykuya dalmam zor oldu.

Yok canım ya bu sabah yine yaptım bombosseni takip ediyorum ya senin önceki ay silik cikmisti da bebis yoktu.Ben de silik ciktiktan sonraki aya hamile kalicamkos kos adet bekliyorum,önümüzdeki ay insallah pesindeyim
Canım sabah ilk idrarla yapma...
Sabah uyan ilk idrarı at wc ye..sonra 1 yudum su iç.başka sıvı tüketme..4 saat sonra azda olsa gelen idrarla test yap..
Benim şuan bile o ilk idrar hayalet çizgi

ah canım cuma günü gidicem dün ve bugün bile farketmiş inan minicik kalmış bebeğim hareketsiz duruyordu .gerçekten düngece cansız bir bebekle uykuya dalmam zor oldu.
Ya ama ya ne desem bilmiyorum.
Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın.En kısa zamanda..hatta hemen tekrar nasip etsin inşallahhhh

bende ne kanama ne sancı hiç birşey yok keşke kendiliğinden düşse ..
Bende hep öyle dedim bile bile kürtaj olmak çok zor bide tüm gün tutuyorlar srni hastanede beklemek en zoru bana doktor oluşurken sağlıklı oluşmuş doğsa da bi özrü olurdu dedi onun için bu gelmiş başımıza

Canım benim ya hiç hamile kalmadım ama onun kalp atışını duyupta şimdi kaybetmek ne kadar acı tahmin edebiliyorum. Onunla her geçirdiğin dakika psikolojik bi çöküntü olacak senin için bi an önce sağlığına kavuşup tekrar anne olmak için en iyisi sonlandırmak.

Ve Can'ım bak emin ol onu tam olarak hissetmeden böyle olması daha iyi daha sonraki aylarda olsaydı her şey daha zor olucaktı belki cinsiyetini öğrenecektin hep üzülecektin geçmiyo ama o senin kalbinde bi melek olarak kalıcak cennetin kapısında bekliycekler bizi üzülme Can'ım o Zaman göreceksin onu

rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah..

Kozlenmis patates canım benim çok çok geçmiş olsun.. bebeği almaları daha mantıklı ne kadar sende durursa o kadar zor olur ayrılman üzülme diyemem sana zor bir durum.. ama ne olur bu kadar kötü düşünme tekrar hamile kalırsan.. sen bilinçaltına ne yüklersen o oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…