- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Canim rica etsem benimkine de bakabilir misin bat bugün daha regl olmadim
canım teşekkür ederim desteğine nasip be arkadaşım yapacak birşey yok bari biraz spor yapayım göbeğim aldı başını gitti.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin.Kozlenmis patates canım benim çok çok geçmiş olsun.. bebeği almaları daha mantıklı ne kadar sende durursa o kadar zor olur ayrılman üzülme diyemem sana zor bir durum.. ama ne olur bu kadar kötü düşünme tekrar hamile kalırsan.. sen bilinçaltına ne yüklersen o oluyor maalesef
Bence kes Can'ım bak doktor sana söyleyecek be kadar korunman gerektiğiniinşallah canım ne yapalım hiç kesmesem mi folic asiti ne dersin
Hadi inşallahen az 240 olmali canim
canım teşekkür ederim desteğine nasip be arkadaşım yapacak birşey yok bari biraz spor yapayım göbeğim aldı başını gitti.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin.
Senin kontrastlarıda ben yaparım.bir türlü öğrenemedim ama senin için öğreniceminşallah canım ne yapalım hiç kesmesem mi folic asiti ne dersin
yok yok kesme canimmminşallah canım ne yapalım hiç kesmesem mi folic asiti ne dersin
fotoda gorunen negatıfKızlar bu da var mı bisey
Amin canım inşallahrabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah..
Günün geçti mi cnm senn bnm iki gün vardı yaptım tek çizgiydi bu gün olmm gerkyodu olmadım yarn yarndn snra da olmazssa test yapcm bklm nasipKızlar bu da var mı bisey
Yok ya canım 2 gün var daha adete sabirsizim :)Günün geçti mi cnm senn bnm iki gün vardı yaptım tek çizgiydi bu gün olmm gerkyodu olmadım yarn yarndn snra da olmazssa test yapcm bklm nasip
Hayırlısı cnm bnm beklycz başka çare yokYok ya canım 2 gün var daha adete sabirsizim :)
Allah herseyin hayırlısını verir bunu unutmamak lazim cok zor bi durum kendimi senin yerine koyamiyorum ama var bundada bi hayir hemen arkasina bitane daha olur insallahcanım teşekkür ederim desteğine nasip be arkadaşım yapacak birşey yok bari biraz spor yapayım göbeğim aldı başını gitti.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin.
Zaten ilk idrar değildi canım ikinciyi yakalayabildim; )zaten bugün yarın olmam lazim olsaydı kabak gibi çıkması lazımdı olmadı bu ay bi dahaki aya insallah pesindeyim sen merak etmeCanım sabah ilk idrarla yapma...
Sabah uyan ilk idrarı at wc ye..sonra 1 yudum su iç.başka sıvı tüketme..4 saat sonra azda olsa gelen idrarla test yap..
Benim şuan bile o ilk idrar hayalet çizgi
canım sankı dusuk benım daha adetıme ıkı uc gun vr bgn 76,08 cıktı belkı gec dollenmedır sonuc ıtıbarıyle var oldugunu ogrendın aramıza hosgeldn:)Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?