Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim rica etsem benimkine de bakabilir misin bat bugün daha regl olmadim

canım bugün daha yeni girdim testini kontrasıyla oynadım sanki var gölge gibi...

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-19-18-37-57.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 55
canım teşekkür ederim desteğine nasip be arkadaşım yapacak birşey yok bari biraz spor yapayım göbeğim aldı başını gitti.rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese sağlıklı bir gebelik versin.

tabii ki nasipten ötesi yok canım.. Ama yine de bilinçaltımız çok etkiliyor bizi.. sen bir süre dinlen kafanı dinle.. sonra yeniden başlarsın denemelere.. ama bunun sebebini de araştır bence en azından yeniden hamile kaldığında ona göre ilaç vs. kullanırsın

Allah herseyin hayırlısını verir bunu unutmamak lazim cok zor bi durum kendimi senin yerine koyamiyorum ama var bundada bi hayir hemen arkasina bitane daha olur insallah

Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?

Canım sabah ilk idrarla yapma...
Sabah uyan ilk idrarı at wc ye..sonra 1 yudum su iç.başka sıvı tüketme..4 saat sonra azda olsa gelen idrarla test yap..
Benim şuan bile o ilk idrar hayalet çizgi
Zaten ilk idrar değildi canım ikinciyi yakalayabildim; )zaten bugün yarın olmam lazim olsaydı kabak gibi çıkması lazımdı olmadı bu ay bi dahaki aya insallah pesindeyim sen merak etme

Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?
canım sankı dusuk benım daha adetıme ıkı uc gun vr bgn 76,08 cıktı belkı gec dollenmedır sonuc ıtıbarıyle var oldugunu ogrendın aramıza hosgeldn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…