- 7 Nisan 2016
- 1.433
- 2.665
- 133
- 43
Değere takılma 2 günde ikiye kaliyo sa sıkıntı yok hem hiç de düşük degilKizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?
Teşekkür ederim.canım sankı dusuk benım daha adetıme ıkı uc gun vr bgn 76,08 cıktı belkı gec dollenmedır sonuc ıtıbarıyle var oldugunu ogrendın aramıza hosgeldn:)
Değere takılma 2 günde ikiye kaliyo sa sıkıntı yok hem hiç de düşük degilsağlıcakla kavuş insallah
canımTeşekkür ederim.
Tekrar tahlil yaptirmam gerekirmi acaba?haftaya filan mesela?
Bu hafta dr.a gitme sansim yok.degeri düşük görünce kimseye de birsey soyleyedim.
Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
evet dıcem de ben bugun ogleden sonra ogrendım sabahkı kahvaltımla ogrendımAç karnına mi vermek gerekiyor?
Kan testi ile kesin sonuc alabilirsin.Predictor early ile test yaptım negatif çıktı. Dün açık kahve lekelenme vardı. Adetime takvime göre iki gün var. Göğüslerde hassasiyet yok.
Kan testi mi yaptırsam? Doktora göstermeden sonucu anlayabiliyor muyuz? Yani bir sayı mi veriyor yoksa pozitif negatif gibi bir şey mi yaziyor
FarketmezAç karnına mi vermek gerekiyor?
Hersey Allahtan rabbim sabir versin.ins bidahaki sefere saglikla kucagina alacagin evlatlar nasip eylesinKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
Kan testi icin aclik yada tokluk farketmiyor cnmAç karnına mi vermek gerekiyor?
Devletin özelinde aciline yaptır canım değer verirPredictor early ile test yaptım negatif çıktı. Dün açık kahve lekelenme vardı. Adetime takvime göre iki gün var. Göğüslerde hassasiyet yok.
Kan testi mi yaptırsam? Doktora göstermeden sonucu anlayabiliyor muyuz? Yani bir sayı mi veriyor yoksa pozitif negatif gibi bir şey mi yaziyor
enaz % 60 artışla 100 civarı olması normal 7 gün içinbhchrk benim cumartesi 19.25 çıkmıştı hafta sonu cumartesi tekrar vericem kan bi hafta sonı tahminen kaç olması gerekir
canım Allah bir daha yaatmasın,tez zamanda kucağına sağlıkla evladını versin.Folik asidi kesme zaten bebek isteyen herkesin gebelik öncesi en az2 ay önce başlaması lazım,folik asit vücutta depolanır bebeğin beyin gelişimi için önemlidir.progestan kullanıyorsan hemen kes.düşük-kürtaj sonrası3 hafta ilişki önerilmez.inşallah canım ne yapalım hiç kesmesem mi folic asiti ne dersin
Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
her ikinizin de gözünüz aydın. fairylike geç döllenmedir artmayı 2 gün sonra takip et bence gayet iyi herkesin farlı olur kimini düşük kiminin yüksek ve dra git ki ilaç varsa kullanmaya başlayasın.katipcan88 senin de gayet iyi düşük diye boşuna üzülmeyin 2 gün sonra ikinizinki de ikiye katlayacak endişelenmeyin.canım sankı dusuk benım daha adetıme ıkı uc gun vr bgn 76,08 cıktı belkı gec dollenmedır sonuc ıtıbarıyle var oldugunu ogrendın aramıza hosgeldn:)
aç karnına kan verebilirsin hormonlar için açlık tokluk fark etmez toklukdan biyokimya testleri özellikle de şeker etkilenir.tüm arkadaşlar için yazıyorum bhcg,progesteron,fsh,lh,prolaktin ,östrojen gibi hormonlar için aç olmaya gerek yoktur.Aç karnına mi vermek gerekiyor?
çıkmaz baktırma varsa bile daha rahme gömülmemiştir bile.bhchrk sweetwitch01 kızlar yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti arada sağ kasığımda sızlama oluyo yürüyüş yapıyorum ondan dolayı da olabilir. Kan versem Yarın sizce çıkar mı adete 10 gün kala biliyorum çok zor çıkmaz ama .. Ona göre spora devam edip diyete başlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?