Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cok teşekkür ederim yanitin için.
P.tesi günü tekrar yaptirmayi düşünüyorum tahlili insallah degerim yükselir.
Emin olmadan kimseye de soyleyemiyorum icim icimi yiyor.

Canım çok çok teşekkür ederim ben vajinusmusdum o yüzden doktorum anestezi olacak kesinlikle dedi bu sabah yaptı narkoz olduğu için hiç bir şey hissetmedim ve çok şükür ter temiz çıktı inşallah bi sonraki ay aşılama yapcaz hakkımızda hayırlısı artık

Kozlenmis patates Canim çok geçmiş olsun benim gibi olmus seninde cok iyi anlayabiliyorum ama nacizane ister dinlersin ama kürtaj la alinacagi icin zaten bisey hatirlamicaksina ama 3 ay dinlen canim vucut rahim zihnin toparlansin aman acele etme ve uzatmadan aldir beni zehirlemeye baslamisti bebegim bagirlaklarima kadar iltihap olmus sonrasinda cok sikinti yasadim hemen tekrar gebe kaldim ama bu seferde dis gebelik oldu ondan diyorum ....tabi herkes bir olmaz ama benim aci tecrubem oldu ...benim tesellim hersey rabbimden diyerek duzeldim ol derse olur her serde bir hayır vardir...

Vajinismus olduğunu bilmiyodum canım ama o zaman daha iyi olmuş tabi anestezi li çok çok geçmiş olsun inşallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalırsın benim adete 6 gün kaldı meraktan çatliyorum ama sabretmeye çalışıyorum

Kızlar peki hamilelikte kalça ağrısı çeken oldu mu hiç . Inşallar olursa bu benim ilk hamileliğim olacak belirtilerim var . Adet tarihime 2 gün kaldı .. Hafif kasıkda batmalarim var ama bir hafta önce adet günüm gibi sancı çektim. O sancıdan eser zor şu an . Ama kalçam çok ağrıyor . Otururken kalkarken yürürken. Inşallah bu ay o mutlu haberi alicam Inşallahh

Canım hayırlı olsun bebisin ben de bişi sorcam ama Akıntın varmiydi

Limon06 seni takip ediyorum hamile kaldığında da çok sevinmistim ama kısmet böyleymis üzülme diyemiycem çünkü çok zor ama bizde söyle derler düşügün arkası çabuk gelir kuzenim 6 haftalik hamileyken düşük yaptı doktor 6 ay bebek işini yasakladi ama o dinlemedi ve ertesi ay hamile kaldı şimdi 2 yaşında bi bebeği var lütfen kendini yıpratma verene alanda allah tekrar olucak inşallah

canım malesef bu kötü tecrubeyi tatmışşsın rabbim sabır versin sanada .desteğin ve tavsiyen için çok teşekkür ederm rabbim zamanı gelince tekrar nasip etsin inşallah.

sağol canım karnımda cansız bir bebekle 4 gün geçireceğim toplam ne zormuş yarabbim zamanı gelince rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin isteyene inşallah.

Kızlar akşam yaptığım o teste baktım tekrar da çizgi var sanki hafif adetim 23 nisan hamile olabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…