enaz % 60 artışla 100 civarı olması normal 7 gün için
canım Allah bir daha yaatmasın,tez zamanda kucağına sağlıkla evladını versin.Folik asidi kesme zaten bebek isteyen herkesin gebelik öncesi en az2 ay önce başlaması lazım,folik asit vücutta depolanır bebeğin beyin gelişimi için önemlidir.progestan kullanıyorsan hemen kes.düşük-kürtaj sonrası3 hafta ilişki önerilmez.
her ikinizin de gözünüz aydın. fairylike geç döllenmedir artmayı 2 gün sonra takip et bence gayet iyi herkesin farlı olur kimini düşük kiminin yüksek ve dra git ki ilaç varsa kullanmaya başlayasın.katipcan88 senin de gayet iyi düşük diye boşuna üzülmeyin 2 gün sonra ikinizinki de ikiye katlayacak endişelenmeyin.
aç karnına kan verebilirsin hormonlar için açlık tokluk fark etmez toklukdan biyokimya testleri özellikle de şeker etkilenir.tüm arkadaşlar için yazıyorum bhcg,progesteron,fsh,lh,prolaktin ,östrojen gibi hormonlar için aç olmaya gerek yoktur.
Maşallah , ne kadarlikken duyuluyordu kalp atisi?Hamile arkadaşları tebrik ediyorum hayirli olsun :) bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gidicem :)
Tamam canım burdaçıkmaz baktırma varsa bile daha rahme gömülmemiştir bile.
Canım çok çok teşekkür ederim ben vajinusmusdum o yüzden doktorum anestezi olacak kesinlikle dedi bu sabah yaptı narkoz olduğu için hiç bir şey hissetmedim ve çok şükür ter temiz çıktı inşallah bi sonraki ay aşılama yapcaz hakkımızda hayırlısı artıkCanım hiç korkma kendini hiç kasma eğer adetlerin siddetliyse zaten küçük bi sancı kadar aciycak ben de yaptırdım bu ay hatta anestezi de almadım biraz komik gelebilir ama dedim buna dayanamazsam nasıl normal dogurcam ama gözümde büyutmusum o kadar bile acimadi geçmiş olsun şimdiden
Vajinismus olduğunu bilmiyodum canım ama o zaman daha iyi olmuş tabi anestezi li çok çok geçmiş olsun inşallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalırsın benim adete 6 gün kaldı meraktan çatliyorum ama sabretmeye çalışıyorumCanım çok çok teşekkür ederim ben vajinusmusdum o yüzden doktorum anestezi olacak kesinlikle dedi bu sabah yaptı narkoz olduğu için hiç bir şey hissetmedim ve çok şükür ter temiz çıktı inşallah bi sonraki ay aşılama yapcaz hakkımızda hayırlısı artık
Canım hayırlı olsun bebisin ben de bişi sorcam ama Akıntın varmiydiCok tesekkur ederim :) belirtilerim fazla yoktu.Gogusum cok agridi sadece. Yani nirmalde benim gogusum adet donemi oek agrimaz ama resmen igne batar gibi batmalar yasadim. Larnimda mutemadiyyen bir yanma sislik hissi bennonu bagirsaklarfan geliyor sanmistim .d.d.d bukadar yani. Simdi dusunuyorumda dun esim eve gelirken agladim seni ozleidm nerde kaldin diye. Hic huyum değildir. Oylr yani...bu arada limon. Alanda verende rabbim.. insallah senin bebegini sana bagislar. Herseyde bir nasip vardir. Duamdir ki bebeginin minik kalbi atsin. Sen sadece sabir ve dua et
Canım aşılamada da 14. Gün test yapılıyor bildiğim kadarıyla sonuçta aynı ilaçları kullanıp aşılama olmadın bence içini ferah tut tadını çıkar niye example yapıyorsun hem bebeği üzme annesiMUTLUYUM AMA ACABA IGNENIN ETKISIMIDIR DYE SEVINMEKTEN KORKUYRM
Limon06 seni takip ediyorum hamile kaldığında da çok sevinmistim ama kısmet böyleymis üzülme diyemiycem çünkü çok zor ama bizde söyle derler düşügün arkası çabuk gelir kuzenim 6 haftalik hamileyken düşük yaptı doktor 6 ay bebek işini yasakladi ama o dinlemedi ve ertesi ay hamile kaldı şimdi 2 yaşında bi bebeği var lütfen kendini yıpratma verene alanda allah tekrar olucak inşallahKızlar Dr.dan geldim baya uzun süre inceledi usg dun7+3 du bugün. 6+6 olmuş bebek 1 5 cm den 8 .5 mm olmuş kalp atimi malesef yok ex fetus diye not aldialr.yarın usg randevusu aldın kalp atimi yok diye rapor için yani son kez yine kalp atimına bakacaklar devlette ve salı günü ameliyat günüm o zaman ilaçla düşük yapArsin dedi Dr çok iyi biri çok ilgilendi .özelde cuma Son kez bakacak ve müdahale edecek .noz3ld3 müdahale etsinler dimi 5 gun yerine 2 gün sonra cansız bir bebek alınması daha iyi dimi yani zaten çok yeni dedi kalp durmasi için.
canım malesef bu kötü tecrubeyi tatmışşsın rabbim sabır versin sanada .desteğin ve tavsiyen için çok teşekkür ederm rabbim zamanı gelince tekrar nasip etsin inşallah.Kozlenmis patates Canim çok geçmiş olsun benim gibi olmus seninde cok iyi anlayabiliyorum ama nacizane ister dinlersin ama kürtaj la alinacagi icin zaten bisey hatirlamicaksina ama 3 ay dinlen canim vucut rahim zihnin toparlansin aman acele etme ve uzatmadan aldir beni zehirlemeye baslamisti bebegim bagirlaklarima kadar iltihap olmus sonrasinda cok sikinti yasadim hemen tekrar gebe kaldim ama bu seferde dis gebelik oldu ondan diyorum ....tabi herkes bir olmaz ama benim aci tecrubem oldu ...benim tesellim hersey rabbimden diyerek duzeldim ol derse olur her serde bir hayır vardir...
sağol canım karnımda cansız bir bebekle 4 gün geçireceğim toplam ne zormuş yarabbimLimon06 seni takip ediyorum hamile kaldığında da çok sevinmistim ama kısmet böyleymis üzülme diyemiycem çünkü çok zor ama bizde söyle derler düşügün arkası çabuk gelir kuzenim 6 haftalik hamileyken düşük yaptı doktor 6 ay bebek işini yasakladi ama o dinlemedi ve ertesi ay hamile kaldı şimdi 2 yaşında bi bebeği var lütfen kendini yıpratma verene alanda allah tekrar olucak inşallah
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunZaten ilk idrar değildi canım ikinciyi yakalayabildim; )zaten bugün yarın olmam lazim olsaydı kabak gibi çıkması lazımdı olmadı bu ay bi dahaki aya insallah pesindeyim sen merak etme
Bence de var gibiKızlar çok net değil burdan ama biz gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?