Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

@limon06 çok cok geçmiş olsun burayı takibe başladığım günlerde hamile oldugunu öğrenmiştim gercekten üzüldüm. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Tamam canım burda bhchrk nınki adete 10 gün kala idrarda silik çıkmıştı ondan ümit ettim. neyse 3-4 gün daha bekleyim
caniimm 1 hafta varken kanda 3.2 cikmisti iki gun sonra silik cizgi gordum bence pazartesi kanina baktir ama spor yapma bence karnini zorlamamalisin

Çok saol canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir herşeyin hayırlısı

biraz daha bekle canım.. doktor bana adetin 21. günü çıkar demişti bana.. spor olarak hafif tempolu yürüyüş yapman yeterli olur canım diyete gelince kendini kasmadan yapabilirsin..

Kızlar çok net değil burdan ama biz gördük

doğru kan vermeyee... ben gördüm gayet silik ama net hayırlı olsun canım..

Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?

Canım değer katlandığı sürece sorun yoktur onun takip edilmesi gerekli. gEÇ döllenme olmuş olabilir, doktorun daha güzel açıklar durumu ama sorun olduğunu düşünmüorum.

Canim ilk hafif çizgi oluo biraz test bekledim yarım saat belirdi zaman geçtikçe

Kızlar bana cevap lütfen testi bekledikçe çizgi belirlesur mi iyice 1 saat sonrra misal ilk hafif oluo 2 testte de böyle oldu

Bu folik asit i adetliyken kullanmya başlasak olur mu yada şöyle soryim adetli veya adetsiz kullanm fark eder mi ve kilo yapyo mu bu folik asit

Hiç öyle birşey duymadım bende kullandım folikasit regl dönemlerimdede bırakmadım yani devam ettim.
İştah açıyor diyen var duydum ama bende yapmadı canım.

Günaydın kızlar yarin alttan muayenem var biraz tedirginim ilk olacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…