bhchrk sweetwitch01 kızlar yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti arada sağ kasığımda sızlama oluyo yürüyüş yapıyorum ondan dolayı da olabilir. Kan versem Yarın sizce çıkar mı adete 10 gün kala biliyorum çok zor çıkmaz ama .. Ona göre spora devam edip diyete başlayacam
caniimm 1 hafta varken kanda 3.2 cikmisti iki gun sonra silik cizgi gordum bence pazartesi kanina baktir ama spor yapma bence karnini zorlamamalisinTamam canım burdabhchrk nınki adete 10 gün kala idrarda silik çıkmıştı ondan ümit ettim. neyse 3-4 gün daha bekleyim
Anladım canım o zaman sadece hafif tempoda yürüyüm dediğin gibi haftaya kanda çıkar inş sağol canımcaniimm 1 hafta varken kanda 3.2 cikmisti iki gun sonra silik cizgi gordum bence pazartesi kanina baktir ama spor yapma bence karnini zorlamamalisin
cok yorulmadan tabi yuruyebilirsinAnladım canım o zaman sadece hafif tempoda yürüyüm dediğin gibi haftaya kanda çıkar inş sağol canım
Çok saol canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir herşeyin hayırlısıVajinismus olduğunu bilmiyodum canım ama o zaman daha iyi olmuş tabi anestezi li çok çok geçmiş olsun inşallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalırsın benim adete 6 gün kaldı meraktan çatliyorum ama sabretmeye çalışıyorum
bhchrk sweetwitch01 kızlar yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti arada sağ kasığımda sızlama oluyo yürüyüş yapıyorum ondan dolayı da olabilir. Kan versem Yarın sizce çıkar mı adete 10 gün kala biliyorum çok zor çıkmaz ama .. Ona göre spora devam edip diyete başlayacam
Kızlar çok net değil burdan ama biz gördük
arkadaslar bugun test sonucu 76 cıktıya cuma gunu kac olması lazım
nasip canım yine ovu testleri alırım artık
Kizlar dün kan vermistim sağlık ocaginda
Bu aksam aldim sonucu 84 kusuratli birsey yaziyordu.Dün gecikmemin 4.günüydü.Deger düşük degil mi?
Kadin doğuma ne zaman gitmeliyim sizce?
Gnydn kızlar kırmızılardayım adet oldm
Canim ilk hafif çizgi oluo biraz test bekledim yarım saat belirdi zaman geçtikçebiraz daha bekle canım.. doktor bana adetin 21. günü çıkar demişti bana.. spor olarak hafif tempolu yürüyüş yapman yeterli olur canımdiyete gelince kendini kasmadan yapabilirsin..
doğru kan vermeyee... ben gördüm gayet silik ama nethayırlı olsun canım..
Bu folik asit i adetliyken kullanmya başlasak olur mu yada şöyle soryim adetli veya adetsiz kullanm fark eder mi ve kilo yapyo mu bu folik asitHayırlısı böyleymiş canım, regl bitince yeni umut başlıyor inşallah bu sefer olur.
İlk dakikalarda hafifte olsa var olduğuna eminsen hamilesindir canım.Kızlar bana cevap lütfen testi bekledikçe çizgi belirlesur mi iyice 1 saat sonrra misal ilk hafif oluo 2 testte de böyle oldu
Bu folik asit i adetliyken kullanmya başlasak olur mu yada şöyle soryim adetli veya adetsiz kullanm fark eder mi ve kilo yapyo mu bu folik asit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?