Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar yarin alttan muayenem var biraz tedirginim ilk olacak çünkü

Valla hiç korkma ufaktan bir hissedeceksin saniyelik ve bitecek.. İnsanlar bu alttan muayne için ne felaket senaryoları yazıo dinleme, yalan. Kasma kendini, rahat ol inan kısa anlık bişey yani.

Arkadaşlar doktorumla görüştüm bna koraspin ve folik asit önerdi ikisni birlikte kullan dedi hamileliği kolaylaştıryomuş bu ilaçları kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi lütfen

Faydasnı gördn mü peki paylşrmsn bnmle

Canım ben düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladım folikasidi.
Kendimi kontrol ettirmeye gittim hem kadın doguma hemde dahiliyeye.
Kadın doğum doktorum başlattı kullandım korunduğumuz halde içiyordum. İlk 2 ay korunarak kullandım 3. ay korunmayı bıraktık o ayda hamile kaldım.. Bence kullanmalısın.

İnşallah faydası olur cnm bnm çok sağol allah razı olsun

Arkadaşlar aşılamada 6.gün illa gögüsler şişmesi mi gerekiyor hamile olmak için?bilgi verebilirseniz memnun olurum

Canım değer katlandığı sürece sorun yoktur onun takip edilmesi gerekli. gEÇ döllenme olmuş olabilir, doktorun daha güzel açıklar durumu ama sorun olduğunu düşünmüorum.

Teşekkür ederim.yarin için randevu aldim dr.dan insallah iyi seyler duyarim.tavsiye uzerine ilk defa gideceğim bu dr.a

Bendede akinti yok.. ama karnimda cekilme hissi var sanki ip geriliyor...
doktora sordum normal dedi. sen kadin doktoruna gittinmi?
benim haftaya terminim var
Benim avuç iclerim yanıyor akşamda ayaklarım karnimada ara ara ağrılar giriyor bakalım bende yarın gitcemdoktora

sweetwitch01 sağol canım. Bugün 18. Günü daha adetin haftaya pazartesi gidersem az çok belli olur inşallah. Hergün 40 dk normal tempoda yürüyorum dediğin gibi çok etkileyeceğini sanmıyorum bu şekilde. Diyette ekmeği kestim bayağı zaten o da sorun olmaz. çok hafif sağ kasığımdaki sızı devam ediyo sabah. İlk kalktığımda yok sonradan başlıyo bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…