- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Günaydın kızlar yarin alttan muayenem var biraz tedirginim ilk olacak çünkü
İlk dakikalarda hafifte olsa var olduğuna eminsen hamilesindir canım.[/QUOT
Sonradan iyice belirmesi de tuhaf değil mi
Aynn canm bnde bu sabh gördm o kırmzı kartıElveda kızlar..kırmızı kartı gördüm ..başka bahara artık..
Faydasnı gördn mü peki paylşrmsn bnmleHiç öyle birşey duymadım bende kullandım folikasit regl dönemlerimdede bırakmadım yani devam ettim.
İştah açıyor diyen var duydum ama bende yapmadı canım.
Faydasnı gördn mü peki paylşrmsn bnmle
Sağol canim içimi rahatlattinValla hiç korkma ufaktan bir hissedeceksin saniyelik ve bitecek.. İnsanlar bu alttan muayne için ne felaket senaryoları yazıo dinleme, yalan. Kasma kendini, rahat ol inan kısa anlık bişey yani.
İnşallah faydası olur cnm bnm çok sağol allah razı olsunCanım ben düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladım folikasidi.
Kendimi kontrol ettirmeye gittim hem kadın doguma hemde dahiliyeye.
Kadın doğum doktorum başlattı kullandım korunduğumuz halde içiyordum. İlk 2 ay korunarak kullandım 3. ay korunmayı bıraktık o ayda hamile kaldım..Bence kullanmalısın.
İnşallah faydası olur cnm bnm çok sağol allah razı olsun
Arkadaşlar günaydın bende hiç akıntı yok bu normalmi
Canım değer katlandığı sürece sorun yoktur onun takip edilmesi gerekli. gEÇ döllenme olmuş olabilir, doktorun daha güzel açıklar durumu ama sorun olduğunu düşünmüorum.
Benim avuç iclerim yanıyor akşamda ayaklarım karnimada ara ara ağrılar giriyor bakalım bende yarın gitcemdoktoraBendede akinti yok.. ama karnimda cekilme hissi var sanki ip geriliyor...
doktora sordum normal dedi. sen kadin doktoruna gittinmi?
benim haftaya terminim var
C.tesi tekrar test yap bence.insallah cift cizgiyi görürsunKızlar akşam yaptığım o teste baktım tekrar da çizgi var sanki hafif adetim 23 nisan hamile olabilir miyim :)
Hergün türk kahvesi içiyoruz okulda arkadaşlarlacok yorulmadan tabi yuruyebilirsin) cay kahve kola yok hee )
Bu sabah saglik ocagindakiler madem gebelik düşünüyordun folik aside daha once baslamis olman gerekirdi dedilerİnşallah faydası olur cnm bnm çok sağol allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?