- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Bende içiyorum hergün bir-iki kahveden birsey olurmu kiHergün türk kahvesi içiyoruz okulda arkadaşlarlao zaman ara vereyim belli olana kadar :) sağol canım
Bende almadım folik asitBu sabah saglik ocagindakiler madem gebelik düşünüyordun folik aside daha once baslamis olman gerekirdi dediler
Bu sabah aldim bende
Kızlar kan testi oldum akşam alcam sonuç değer ne olması lazım şimdi
Supradyn içiyorum haftada 3 dedim yeterli degil dediler.Bende almadım folik asit
Hadi yaaGnydn kızlar kırmızılardayım adet oldm
Herkes kullanacak diye bişey yok, kullanmadan hamile kalanlarda var ama bence bu tarz şeyler destekleyici olur kızlar. Zaten öyle olmasa doktorlar istemez kullanmamızı ve evet normali gebelikten önce 3ay hamile kaldıktan sonrada 3ay kullanılıyor.Bende almadım folik asit
Ben folbiol kullanıyorum canım arada alıyordum ama bu ay hergün düzenli almaya özen gösterdim vucudu gebeliğe çok güzel hazırlıyor hemde hamile kalırsan bebeğin sinir sistemi için vücutta depolanıyo ama burdaArkadaşlar doktorumla görüştüm bna koraspin ve folik asit önerdi ikisni birlikte kullan dedi hamileliği kolaylaştıryomuş bu ilaçları kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi lütfen
Birebir aynı olamayacaktır tabiki ama kısmen fikir verirKızlar kan testi oldum akşam alcam sonuç değer ne olması lazım şimdi
Son adet mi baz alınıyor canimBirebir aynı olamayacaktır tabiki ama kısmen fikir verir
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Aynn canm bnde bu sabh gördm o kırmzı kartı
Canım senin belirtilerin vardı diye hatırlıyorum şaşırdım?Elveda kızlar..kırmızı kartı gördüm ..başka bahara artık..
Canım sen hangi folik asidi aldın markası neCanım ben düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladım folikasidi.
Kendimi kontrol ettirmeye gittim hem kadın doguma hemde dahiliyeye.
Kadın doğum doktorum başlattı kullandım korunduğumuz halde içiyordum. İlk 2 ay korunarak kullandım 3. ay korunmayı bıraktık o ayda hamile kaldım..Bence kullanmalısın.
İki kahve çok canım ben sabah içiyordum ama artık oda yok bence sende bırak mutlaka vardır bi zararı benim gebe hiç bir arkadaşım kahve falan içmiyor çayı da su gibi açık içiyoBende içiyorum hergün bir-iki kahveden birsey olurmu kicay icmiyorum pek
Evet Can'ım 1 gün önce geldi hatta .doktora randevu aldım bakalım pazartesi için .Canım senin belirtilerin vardı diye hatırlıyorum şaşırdım?
Son adet mi baz alınıyor canim
İki kahve çok canım ben sabah içiyordum ama artık oda yok bence sende bırak mutlaka vardır bi zararı benim gebe hiç bir arkadaşım kahve falan içmiyor çayı da su gibi açık içiyo
ay ozaman benımkı kac haftalık oluyor 76 cıkmıstı dunBirebir aynı olamayacaktır tabiki ama kısmen fikir verir
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
4. hafta bitmiş gibi tabloya göre canım.ay ozaman benımkı kac haftalık oluyor 76 cıkmıstı dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?