Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ay ozaman benımkı kac haftalık oluyor 76 cıkmıstı dun

ya benim hic istahim yok ... normalmi... ekmek bile yiyemiyorum ama cikito icinde vicdan azabi cekiyorum.. sizin istah durumunuz nasil hamisler. sanki bogazima kldr tokum halbuki bugun nereyse hicbirsey yemedim. bir knopers yedim bugun

:):):):) evet verdıgım ıcın komık oldu:) valla bılmedıgımden dedıgın dogru bu sayfada dogru hesaplamıs 4 haftalıkmıs valla guldum ha:)

Olur öyle bizde herşeyi bilmiyoruz yaşayarak öğreniyoruz..
Zaten doktorun son regl başlangıç tarihini sorup söyleyecek canım nekadarlık olduğunu, düşünmene gerek bile yok. :)

ya benim hic istahim yok ... normalmi... ekmek bile yiyemiyorum ama cikito icinde vicdan azabi cekiyorum.. sizin istah durumunuz nasil hamisler. sanki bogazima kldr tokum halbuki bugun nereyse hicbirsey yemedim. bir knopers yedim bugun
Kaçıncı haftadasın bende öyleydim iştahım tamamen kesilmişti ama midem bulanmasın diye kendimi çok zorlamadan yiyordum. 8. haftam bittiğinde düzeldi :) Normal çok normal hemde endişelenme.

Kaçıncı haftadasın bende öyleydim iştahım tamamen kesilmişti ama midem bulanmasın diye kendimi çok zorlamadan yiyordum. 8. haftam bittiğinde düzeldi :) Normal çok normal hemde endişelenme.

Daha doktora gitmedim test yaptim iki gün önce hemen belirgin bir cizgi daha cikti. haftaya sali doktorda terminim var. bakalim hayirlisi. ama son adet tarighime göre eger gebelik varsa 6. haftada olmaliyim.. bakalim hayirlisi. kese olacakmis. olursa icinde bebis olacakmi. oda olursa kalp atisi.. hep bir stres bekleme... Allah sabir versin..

Stres yapacak hiçbirşey yok sırasıyla hepsi olacak inşallah..
Ben 6. haftam bittiği gün duydum kalp atışlarını 7. haftalarda duyanda oluyor.

Kızlar selam. Kısa bir süredir bu topiğe giremiyordum. Neler olmuş neler bitmiş bu arada, şöyle bir göz attım. Öncelikle hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebişleriniz aileye şans ve huzur getirir. Benim gibi hamile kalma yolunda uğraşıp didinenlere ise Allah sabır ve kolaylık versin diyorum

Ben dün doktora gittim (bu arada bu doktora ilk kez gidiyorum). 07/04'te regl olmuştum, yani dün 14. günümdü. Hazır 14. günümde doktora muayene olmuşken yumoşlarımın ne büyüklükte olduğunu merak ettiğimi söyledim. Doktor da bana yumurtlamaya dair herhangi bir şey göremediğini söyledi. Ne kadar şaşırdığımı anlatamam. Çünkü geçen aya kadar düzenli olarak yaptığım ovu. testlerinden biliyorum ki, ben her zaman 14. veya 15. günümde yumurtluyorum. Bu hiç şaşmaz. Doktora bunu söylediğimde ise, belki daha erken yumurtlamış olabileceğim söyledi.

Önce yumurtlamayı kaçırdım sanırım diyerek biraz moralim bozulsa da 10. günü değerlendirmiş olduğumuzu hatırlayarak biraz rahatladım. Belki tutar diye bir umuda kapıldım. Gerçi yaklaşık 3 yıldır her ay bu umutlarla yaşıyorum ama olsun artık

Sizler ne durumdasınız? Çalışmalarınız nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz?

Evet canım iki gün önce test yaptım silik çizgi çiktı iki gün sonra adet oldum birdahaya adet gğnğ geçsin öyle test yapıcam kırmızı çizgileri görmeden inanmicam artık

Belki hatırlarsın, geçen ay bende de aynısı olmuştu. Üstelik de hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikmişti.

Allahımm ya nası göremezzz bastan savma mı baktı acaba? 14 önce yumurtlama erken sayılmaz mı? regl dongun kac gun?
bende bu ay kalamazsam ovulasyon testşerine baslayacaktım. bir baslayım dyorum bi hevesim kırılıyor anlamadm

Baştan savma baktığını sanmıyorum, çünkü aynı anda ben de ekrandan takip ettim, gerçekten yumurta filan yoktu ortada :) Ben bundan 1 hafta kadar önce inanılmaz kasık ağrısı ve akıntı yaşadım. Önce üşüttüğümü düşünmüştüm ama şimdi düşünüyorum da belki de yumurtlamayla alakalıydı o belirtiler. Bir de her ay illa aynı gün yumurtlama olacak diye bir kural yok bildiğim kadarı ile. Bence sen de denemeye devam et, çünkü ovu. testleri bence çok faydalı oluyor.

Söylemeyi unuttum bu arada ben yaklaşık 1 buçuk aydır Agnucaston diye bir ilaç kullanıyordum (bildiğiniz hayıt otunun hap versiyonu), doktor bunun da vücut dengemi bozmuş olabileceğini söyledi. Ayrıca hamile kalıp bilmeden kullanmaya devam edersem de sıkıntı yaratırmış. Hemen bıraktım ben de :)

Belki hatırlarsın, geçen ay bende de aynısı olmuştu. Üstelik de hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikmişti.
Evet canım seni hatırlıyorum inşallah sen bu ay hamilesindir, benim gecikme olmadı hatta 23 ünde bekliyordum bugün geldi hayırlısı artık kısmet nezamansa ozaman gelir bebişim inşallah

Evet canım seni hatırlıyorum inşallah sen bu ay hamilesindir, benim gecikme olmadı hatta 23 ünde bekliyordum bugün geldi hayırlısı artık kısmet nezamansa ozaman gelir bebişim inşallah

Evet canım her şeyin hayırlısı tabii ki. Vardır bir nedeni. Benim de bat 06/05. Yani daha çooook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…