Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dessene belkide kacırıyoruz kımımız erken kımımız gec yumurtluyor hos 1 yılda hiç mi denkk gelmez evlendiğim ilk aylarda ozllikle yumurtlamaya denk getrmiyodum hamile kalırım diye olsa o zamanda olurdu bende kür gibi seylere biraz kaygılı bakıyorum ye iç ama kür olayı sakat geliyor bana

Evet sana katılıyorum. Eğer görünürde her şey yolundaysa, yolunda giden bir şeye müdahale etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Benim mesela adetlerim çok düzenli, 29 günde bir. Kist filan da yok çok şükür. Benim neyime acaba hayıt otu :) Sadece bir polip sorunum var rahim girişinde, onu da birkaç aya kadar aldıracağım sanırım.

forumdaki bir arkadasta daha cıktı dün polip gebeliğe engel degil dogumla bile atanlar olabiliyor ama istersen bidaki ay gel anestezili alalım demiş doktor.

Arkadaşlar merhaba,
Adetin 21. Günü kanda bakılan progestoron hormonu hamilelik için ipucu sayılabilir mi?

benimde 9 gün kaldı bata dün test aldım yapmamak için kendimi zzor tuttum cıkmıcagını bile bile ne bu acele demi ama bir umut işte...

Merhaba Kizlarr

Doğal yolla olmayacağı kanısına vararak dr gittim. Sil baştan testleri yaptırdım . Ve bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Dr gözetimı altında. İnşallah hayırlısıyla bu ay hamilelik başarılı bir şekilde gerçekleşir. Amin...

forumdaki bir arkadasta daha cıktı dün polip gebeliğe engel degil dogumla bile atanlar olabiliyor ama istersen bidaki ay gel anestezili alalım demiş doktor.

Benim polip rahim girişinde olduğundan belki spiral görevi görebilir dediler. Bir de çekilen rahim filmime baktı. Tüpler açık ama sol tüpün önünde de bir karaltı var, bu bizim için soru işareti dedi. Ben de operasyonu olup, içeride ne var ne yok her şeyi temizleteyim diyorum :)

filmi nası cekildin acıdımı ?????? toptan temizlik yapta bebişini al kucagınaaa

filmi nası cekildin acıdımı ?????? toptan temizlik yapta bebişini al kucagınaaa

Yaklaşık 10 ay kadar çektirdim. Hem kısa sürdü, hem de katlanılmayacak kadar kötü bir işlem değil bence. Regl sancısının daha yoğun haline benziyor. Gerçi doktorum da çok iyiydi sağ olsun (Cevat Bayrak).

İnşallah canım,birde size tavsiyem yumurtlama gününü bekleden adet biter bitmez çalışmalara başlayın bir gün durun birgün yapın bu şekilde tutma şansı daha yüksekmiş

Evet aslında ideal olan bu ama nerde o kadar enerji. Bu yaşta ancak bu kadar olabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…