Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok Canım daha 3 gün var bata kan versem mi

Bence adet gününü bekle ya da bir gün geçsin derim. Daha sağlıklı sonuç alırsın, hem de en azından aklında soru işareti kalmaz. Geçen ay ben de bata 4 kala silik gördüm, kan verdim sıfır çıktı. Ama moralini bozmak istemem tabii canım. Hem seninki benim silikten daha bariz görünüyor. İnşallah pozitif çıkar

Düzeltme: Yazdıktan sonra diğer mesajını gördüm :) Hadi inşallah iyi çıkar sonucun. Biz de burada heyecanla bekliyoruz valla.

Kızlar benim bir maruzatım daha var.

Dün gittiğim doktor benden AMH testi yaptırmamı istedi ve bunun için beni özel bir laboratuvara yönlendirdi. Ben daha önceki başka testlerimi Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yaptırmış ve çok da memnun kalmıştım. Yine aynı şekilde bu testi de orada yaptırsam olur mu diye sorduğumda, doktorum bana devlette yaptırırsam sağlıklı sonuç alamayacağımı, çünkü test için alınan kanın fazla bekletilmeden hemen analiz edilmesi gerektiğini vs söyledi. Yaptırmamı söylediği yerde testin fiyatı yaklaşık 250 TL, devlette ise muhtemelen para vermeyeceğim.

Şimdi size sorum şu:
Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu AMH testini gerçekten illaki özelde mi yaptırmam gerekiyor? Bir de herhangi bir günde yaptırsam olur mu?

Canım ben amh yi özel de yaptırdım ve adetin 3.günü...

Ne kadardır olmuyor bi de Guatr testi yaptir diniz mi

hadi inşallah canım :) haftaya güzel haberler verirsin inşallaahhh :)

Kızlarrrrr sizceeeeeee????

canım bariz var testte hadi bakalım kan sonucun belli olur 2.5 saat sonra alınca yaz bize

Aaa tam yaşı tecrübeler yeter arkadaşım,sen deneye çalış
ANNEM benden 14 yıl sonra 38 yaşında bi daha doğurdu hemde spirali çıkarttı doktor korunmaya gerek yok vücut kendini korur demiş ama bi baktık kardes geldi olur inşallah moral düşürmek yok sonuçta bi de demet akalın gerçeği var 41 inde doğurdu kadin

Umut fakirin ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…