- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Ay ne yaşı canım ya enerjinizi yükseltece yiceler yiyin karşıklıEvet aslında ideal olan bu ama nerde o kadar enerji. Bu yaşta ancak bu kadar olabiliyor :)
Kızlarrrrr sizceeeeeee????
3 gün varsa kan ver çıkar canım en iyisi idrar testiyle uğraşmaYok Canım daha 3 gün var bata kan versem mi
Yok Canım daha 3 gün var bata kan versem mi
Yok Canım daha 3 gün var bata kan versem mi
Ay ne yaşı canım ya enerjinizi yükseltece yiceler yiyin karşıklışöyle hem kaç yaşındasınki
Ay elim ayağım titriyor hastaneye geldim şimdi kan vermeye :) dua edin nolurrrrr...
Aaa tam yaşı tecrübeler yeter arkadaşım,sen deneye çalışDolu dolu 38 :)
hadi bakalım kan ver hemen yaz bizide etiketle emi kaç çıktı
Canım ben görüyorum..
3 gün varsa kan ver çıkar canım en iyisi idrar testiyle uğraşma
Bir golge goruyorum ben de var gibi biseyler
Kızlar benim bir maruzatım daha var.
Dün gittiğim doktor benden AMH testi yaptırmamı istedi ve bunun için beni özel bir laboratuvara yönlendirdi. Ben daha önceki başka testlerimi Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yaptırmış ve çok da memnun kalmıştım. Yine aynı şekilde bu testi de orada yaptırsam olur mu diye sorduğumda, doktorum bana devlette yaptırırsam sağlıklı sonuç alamayacağımı, çünkü test için alınan kanın fazla bekletilmeden hemen analiz edilmesi gerektiğini vs söyledi. Yaptırmamı söylediği yerde testin fiyatı yaklaşık 250 TL, devlette ise muhtemelen para vermeyeceğim.
Şimdi size sorum şu:
Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu AMH testini gerçekten illaki özelde mi yaptırmam gerekiyor? Bir de herhangi bir günde yaptırsam olur mu?
Ne kadardır olmuyor bi de Guatr testi yaptir diniz miMerhaba Kizlarr
Doğal yolla olmayacağı kanısına vararak dr gittim. Sil baştan testleri yaptırdım . Ve bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Dr gözetimı altında. İnşallah hayırlısıyla bu ay hamilelik başarılı bir şekilde gerçekleşir. Amin...
sweetwitch01 sağol canım. Bugün 18. Günü daha adetin haftaya pazartesi gidersem az çok belli olur inşallah. Hergün 40 dk normal tempoda yürüyorum dediğin gibi çok etkileyeceğini sanmıyorum bu şekilde. Diyette ekmeği kestim bayağı zaten o da sorun olmaz. çok hafif sağ kasığımdaki sızı devam ediyo sabah. İlk kalktığımda yok sonradan başlıyo bakalım nasip
Kızlarrrrr sizceeeeeee????
ANNEM benden 14 yıl sonra 38 yaşında bi daha doğurdu hemde spirali çıkarttı doktor korunmaya gerek yok vücut kendini korur demiş ama bi baktık kardes geldi olur inşallah moral düşürmek yok sonuçta bi de demet akalın gerçeği var 41 inde doğurdu kadinAaa tam yaşı tecrübeler yeter arkadaşım,sen deneye çalış
Canım ben amh yi özel de yaptırdım ve adetin 3.günü...
hadi inşallah canım :) haftaya güzel haberler verirsin inşallaahhh :)
canım bariz var testte hadi bakalım kan sonucun belli olur 2.5 saat sonraalınca yaz bize
ANNEM benden 14 yıl sonra 38 yaşında bi daha doğurdu hemde spirali çıkarttı doktor korunmaya gerek yok vücut kendini korur demiş ama bi baktık kardes geldi olur inşallah moral düşürmek yok sonuçta bi de demet akalın gerçeği var 41 inde doğurdu kadin
Aklına öyle şeyler getirme canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah hayırlı haberlerini paylaşırsın bızimleKanımı verdim 2.5 saat sonra çıkacak :) bakalım ne olacak kimyasal olacak diye korkuyorum yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?