Aklına öyle şeyler getirme canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah hayırlı haberlerini paylaşırsın bızimle
Kanımı verdim 2.5 saat sonra çıkacak :) bakalım ne olacak kimyasal olacak diye korkuyorum yine...
Canımmmm sayende kontrast uğurlu geldi
Canım ben de merak ediyorum daha önce yazdım ama cevap alamadım.sen baktırdın mı?Arkadaşlar merhaba,
Adetin 21. Günü kanda bakılan progestoron hormonu hamilelik için ipucu sayılabilir mi?
Bi sorun yok canim cok sukur sende varmi biseyler:))Bizde seni özledik kuzum ya nasılsın nasıl gidiyor
Oyyy masallah canim benim 4ayim bitti tekme falan yok bu biraz tembel galiba kizlar bukadarken yuvarlaniyolardi :))))iyiyizz caniimm sen nasilsiinn bakaliimm :)) ben biraz biraz bebisin hareketlerini hissetmeye basladimm onun heyecani var icimde :))) 10gun sonra ikili tarama testim var onun bekleyisi icindeyimmm :))
Paşa yatiyo valla cok tembel tekme falan yok daha senin oglanlar nasildi erkek biraz tembel olur gec hareket eder diyorlar dogrumu bu arada sende ne var ne yok canimİyiyiz canım sen nasılsın.paşa nasıl
Ne kadardır olmuyor bi de Guatr testi yaptir diniz mi
yarın kürtaja gidiyorum kızlar arada bakarım size yine bhchrk canım sperm ve yumurta kaliteli olsun diye inofolic mi içiyorduk
tbkler cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim senin adınaArkadaşlar ben şimdi hamilemiyim
Canim cinsiyet belli oldumu senin bi tahmin var misweetdreams1985 fairylike kızlar kahve çay ve kola kafein içerdiğinden dolayı bebeğin hem suyunu azaltıyormuş hem de kalsiyumunu azaltırmış.. ammaaann sakın içmeyiinn ben zor bela doktordan izin aldım da çoooook açık limonlu çayı haftada 1 defa içebiliyorumm pazar günleri çay günüm onun dışında pişmemiş et yumurta dolayısıyla çiğ yumurta içerdiği için mayonez, işlenmiş sucuk salam sosis pastırma sakatat yasak ayyy daha sayayım mı? yeşil çay hariç bitki çayları içilebilir.. her sabah 10dk haşlanmış yumurta, süt, peynir.. içebileceğiniz şeyler sade maden suyu limonata ayran haa yoğurt süt yumurta hep pastorize olacaaakk aayyy çok zor..
cnm kan testindede çıkmıştı değilmi korkma cnm inş hamilesindir ben inanıyorum,olmazsa bi doktoruna danışsanaarkadaslar ben bu ay ılk defa catlatma ıgnesı yaptırmıstım ıcıme kurt dustu ayın altısında ya da yedısınde ıgnemı yaptırdım sızce bu zamana kdr ılacın etkısı kalmamıstır demı ondan dolayı bu sonuc byle cıkmamıstır demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?