- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Aynen öyle canım hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahANNEM benden 14 yıl sonra 38 yaşında bi daha doğurdu hemde spirali çıkarttı doktor korunmaya gerek yok vücut kendini korur demiş ama bi baktık kardes geldi olur inşallah moral düşürmek yok sonuçta bi de demet akalın gerçeği var 41 inde doğurdu kadin
malesef canım kalbi durdu bebeğimin nasip hakkımızda hayırlısı olsun .sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza.Aaa ciddimisin canim ya rabbim kolaylik versin kolay degildir tabi ama Allahim yardimcin olsun hayirlisi olsun hepimizin hakkinda üzülme canim yine olur inan cok uzuldum yaa
Bence o hizli sonuc verenden yap bugun. Ben gorgusuz gibi 4 tane idrar testi yaptim :))))) esim idrarin bosa gitmesin yap test deyip durdu. Insallah seninde olumlu olcak goreceksin haberini sabirsizlikla bekliyorum
Bayanlar size bir sey danisacagim. Adetim 10 gun kadar gecti gecen cumartesi bir test yaptim
Ve ikinci cizgiyi silik bir sekilde gorduk hatta forumda hamilelik diye yorumladilar neyse dun adet oldum pembe pembe bugune kdr agriyla birlikte akinti oldu.aksam ustu kanamaya donustu fakat yine de eskiye gore cok az o ilk gunun yogunlugu asiriligi yok. ped bile dolmadi hic hafif kirmizimsi oluyor silince gorunuyor agrim devam ediyor.sizce ustune gorme olabilir mi ? Yoksa normal adet midir?
Kızlar ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorum.
Bayanlar size bir sey danisacagim. Adetim 10 gun kadar gecti gecen cumartesi bir test yaptim
Ve ikinci cizgiyi silik bir sekilde gorduk hatta forumda hamilelik diye yorumladilar neyse dun adet oldum pembe pembe bugune kdr agriyla birlikte akinti oldu.aksam ustu kanamaya donustu fakat yine de eskiye gore cok az o ilk gunun yogunlugu asiriligi yok. ped bile dolmadi hic hafif kirmizimsi oluyor silince gorunuyor agrim devam ediyor.sizce ustune gorme olabilir mi ? Yoksa normal adet midir?
Ne duruyosun canım yapsana test çıkar tabi inşallah bebiştirbende adet düzensizliği var 3 ay gecikiodu bazen doktora gttim hormon tembel dedi progynova die ilaç verdi bitti suan normalde dün adet olmam gerekirken olmam suan gecikmem in 2.gunundeyim 7 gün içinde olmazsam test yapacam ama sun 3 gundur midem bulanıo her akşam ve sabah erken saatlerde karnımda kramp sancisi gibi agri oluo ay meraktan olecem valla adet mi bebis mi die :)) burda şimdi test yapsam sonuç belli olur mu ya :)
Teşekkür ederim.Afiyet olsun o zaman. Bir zararı yoktur herhalde değil mi? :)
Çift çizgiden sonra doktora gidebildin mi canım?
Çok ihtimal var;
Ya testte bir yanlışlık vardı.
Üstüne görme bildiğim kadarıyla kahverengi bir akıntı, normal adet gibi oluyorsan bir sorun var demektir.
Bir diğer ihtimal hamilesin ve kanama yaşıyorsun buda tehlikelidir.
yaa erkek hissediyorum herkes guzellesmissin diyo bi de cok tuylendim :)) bazen duruyo bazen de ozellikle cikolata yedikten sonra kipir kipir hissediyorum :))Oyyy masallah canim benim 4ayim bitti tekme falan yok bu biraz tembel galiba kizlar bukadarken yuvarlaniyolardi :))))
canim yumurta gelistirici olarak sen inofolic alabilirsin.. esin de e vitamini alabilir ephynal 300 diye bi ilac varyarın kürtaja gidiyorum kızlar arada bakarım size yine bhchrk canım sperm ve yumurta kaliteli olsun diye inofolic mi içiyorduk
ben deeeeeeeeKızlar ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorum.
İnan cok uzuldum rabbim sabrini versin canim Allah razi olsun kuzum sende yetisirsin bize hayirlisiylamalesef canım kalbi durdu bebeğimin nasip hakkımızda hayırlısı olsun .sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza.
Gitmedim canim ya bira bekleyim olmazsam cuma gidicektim oldum diye rahtladim bu sefer de adet degisik oldu kirmizi kahve karisik bir renk hani boyle pihtili durmadan devam eden akinti seklinde olmuyor kanamam neyse en temizi adet diye dusunup biter bitmez kontrole gitmek .
Yarasin bebise dikkat et hasta olma:)))Kızlar ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorum.
yaa erkek hissediyorum herkes guzellesmissin diyo bi de cok tuylendim :)) bazen duruyo bazen de ozellikle cikolata yedikten sonra kipir kipir hissediyorum :))
canim yumurta gelistirici olarak sen inofolic alabilirsin.. esin de e vitamini alabilir ephynal 300 diye bi ilac var) herseyin hayirlisi tatlim 1 ay dinlen sonra yeni bir ay.. :)
ben deeeeeeeeama kalorisi fazla ya kolestrol sknti yapabilir bi de aman hasta olmayalim su ic pesinden :))
Yarasin bebise dikkat et hasta olma:)))
Cok sukur canim artik gobus cikti ben burdayim diyo resmen kiloda aliyorum ama olsun deger Allahiimm isteyen herkese nasip etsin insallahAynen bana yaramasın bebişime yarasında ben kilo almayayım.
Sen nasılsın canım iyisin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?