Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah

Aaa ciddimisin canim ya rabbim kolaylik versin kolay degildir tabi ama Allahim yardimcin olsun hayirlisi olsun hepimizin hakkinda üzülme canim yine olur inan cok uzuldum yaa
malesef canım kalbi durdu bebeğimin nasip hakkımızda hayırlısı olsun .sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza.

Bayanlar size bir sey danisacagim. Adetim 10 gun kadar gecti gecen cumartesi bir test yaptim
Ve ikinci cizgiyi silik bir sekilde gorduk hatta forumda hamilelik diye yorumladilar neyse dun adet oldum pembe pembe bugune kdr agriyla birlikte akinti oldu.aksam ustu kanamaya donustu fakat yine de eskiye gore cok az o ilk gunun yogunlugu asiriligi yok. ped bile dolmadi hic hafif kirmizimsi oluyor silince gorunuyor agrim devam ediyor.sizce ustune gorme olabilir mi ? Yoksa normal adet midir?

Kan testi yaptır bence en garantisi.

Çift çizgiden sonra doktora gidebildin mi canım?
Çok ihtimal var;
Ya testte bir yanlışlık vardı.
Üstüne görme bildiğim kadarıyla kahverengi bir akıntı, normal adet gibi oluyorsan bir sorun var demektir.
Bir diğer ihtimal hamilesin ve kanama yaşıyorsun buda tehlikelidir.

Ne duruyosun canım yapsana test çıkar tabi inşallah bebiştir

Gitmedim canim ya bira bekleyim olmazsam cuma gidicektim oldum diye rahtladim bu sefer de adet degisik oldu kirmizi kahve karisik bir renk hani boyle pihtili durmadan devam eden akinti seklinde olmuyor kanamam neyse en temizi adet diye dusunup biter bitmez kontrole gitmek .

Oyyy masallah canim benim 4ayim bitti tekme falan yok bu biraz tembel galiba kizlar bukadarken yuvarlaniyolardi :))))
yaa erkek hissediyorum herkes guzellesmissin diyo bi de cok tuylendim :)) bazen duruyo bazen de ozellikle cikolata yedikten sonra kipir kipir hissediyorum :))

yarın kürtaja gidiyorum kızlar arada bakarım size yine bhchrk canım sperm ve yumurta kaliteli olsun diye inofolic mi içiyorduk
canim yumurta gelistirici olarak sen inofolic alabilirsin.. esin de e vitamini alabilir ephynal 300 diye bi ilac var ) herseyin hayirlisi tatlim 1 ay dinlen sonra yeni bir ay.. :)

Kızlar ben bildiğiniz deli gibi dondurma yiyorum, engel olamıyorum.
ben deeeeeeee ama kalorisi fazla ya kolestrol sknti yapabilir bi de aman hasta olmayalim su ic pesinden :))

İyide değilse bebeğini kaybediyo olabilirsin Allah korusun..

Normaldede severim ben tatlı şeleri yerim tamam ama dondurma hergün yiyesim var aklıma geliyo anlamadım..
Allahtan havalar ısındı, aynen ılık su içiyorum üstüne.

kızlar özel hastane patoloji +kürtaj 400 dedi ve direk kürtaj olcak .devlet hast.ilaç verecek ve düşük yaptıracak ve kalan parça varsa kürtaj yapacak .kürtaj olmak mı iyi gönlüm razı değil gibi ama acı çok oluyormuş düşük sancısı ilacç içince.yani ben direk kürtaj oluyum acı fazla olmasın diyorum birde devlet ilk düşükte patolojiye göndermez kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…