Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bana sorarsan özelde kürtaj ol birkerede bitsin, ilaçla olunca sonrasında kürtajda gerekli olursa iice zorlanırsın gibi geliyo bana. Hem özel hastanede halinden çok daha iyi anlarlar.
Tabikide karar yine senin bu sadece fikir olsun.

Cok sukur canim artik gobus cikti ben burdayim diyo resmen kiloda aliyorum ama olsun deger Allahiimm isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin canım ya inşallah. Hep iyi geçsin inşallah, gerçi bu saatten sonra sorun yaşamazsın Allahın izniyle..
Oyy çıksın göbikte benim bile çıktı artık, bebiklerimiz orada

Amin canım ya inşallah. Hep iyi geçsin inşallah, gerçi bu saatten sonra sorun yaşamazsın Allahın izniyle..
Oyy çıksın göbikte benim bile çıktı artık, bebiklerimiz orada
Amin insallah hersey yolunda gider saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza Allahin izniyle

uytulmak geriyor beni anestezi olacak ya ama bir an önce kurtulmak var sonunda cansız bir bebekle 4 gece geçirmek çok kötü hemen bitsin yarın kürtaj en mantıklısıteşekkür ederim canım

Günde 2 kahvem bir de yesil cayim vardi.yesili kestimde kahve ictim
Yarin dr.a gidecegim insallah guzel seyler duyarim
Yogurdu da evde mayaliyordum cig süt pisirip

Normaldede severim ben tatlı şeleri yerim tamam ama dondurma hergün yiyesim var aklıma geliyo anlamadım..
Allahtan havalar ısındı, aynen ılık su içiyorum üstüne.
aynen su içelim de sıkıntı yaşamayalım vala :)

bence patoloji+kürtajı tercih et yine diyorum ama mutlaka sebebine baktır arkasını bırakma devlette sallıyorlar patolojide.. özel en iyisi tatlım..

Canım sen firek kürtaj ol çünkü normal düşükte yine kürta yapıcaklar boşuna acı çekmiş olucak sın direk kürtaj ol pisikolojin daha fazla bozulmasın allahım yardımcın olsun

Günde 2 kahvem bir de yesil cayim vardi.yesili kestimde kahve ictim
Yarin dr.a gidecegim insallah guzel seyler duyarim
Yogurdu da evde mayaliyordum cig süt pisirip
kahveyi de bırak artık bence canımm.. ben de öğrenene kadar içtim ama sonra doktorum yasakları sayınca mecbuurr bıraktım :)) ilk başlarda baş ağrısı yaptı ama şimdi alıştım tabi :))
yoğurdu da artık pastorize yemelisin toxoplasma mikrobundan kaçınmak için

Yogurt konusuna üzüldüm pastorize den tutmuyor çünkü evde mayalama.
Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler için.
Kahve ictim bugun ama su andan itibaren keserim

Ayyyyy inanmıyorum ya!! Canım çok sevindim sizin adınıza. Şimdiden hayırlı olsun. Nasıl hissediyorsun kendini? Eşinin haberi var mı?

Çok çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına...şu an ağlıyorum heyecan mutluluk hepsi birarada...eşimin haberi yok henüz gelmedi kimyasal olduğunda çok üzülmüştü acaba birkaç gün sonra mı söylesem diyorum...ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum ellerimi açtım Rabb'im herkese bu duyguyu tattırsın diye dua ediyorum...

Canım sen kendini şimdiden strese sokma sakın. Ayrıca ben olsam her şeye rağmen hemen söylerdim eşime. Böyle haberler bende pek gizli kalamıyor nedense :)
Her şey iyi olacak inşallah merak etme.

Ayy hamile kalmak zor sonrası daha zor neyse bebiş gelsin de inşallah dikkat ederim. Şu an şüpheli zaten iple pazartesiyi çekiyorum canım ben hamile olmadığımı tespit edince başlayım mı inofolice?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…