- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
kızlar özel hastane patoloji +kürtaj 400 dedi ve direk kürtaj olcak .devlet hast.ilaç verecek ve düşük yaptıracak ve kalan parça varsa kürtaj yapacak .kürtaj olmak mı iyi gönlüm razı değil gibi ama acı çok oluyormuş düşük sancısı ilacç içince.yani ben direk kürtaj oluyum acı fazla olmasın diyorum birde devlet ilk düşükte patolojiye göndermez kesin.
Cok sukur canim artik gobus cikti ben burdayim diyo resmen kiloda aliyorum ama olsun deger Allahiimm isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin insallah hersey yolunda gider saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza Allahin izniyleAmin canım ya inşallah. Hep iyi geçsin inşallah, gerçi bu saatten sonra sorun yaşamazsın Allahın izniyle..
Oyy çıksın göbikte benim bile çıktı artık, bebiklerimiz orada
uytulmak geriyor beni anestezi olacak yaCanım bana sorarsan özelde kürtaj ol birkerede bitsin, ilaçla olunca sonrasında kürtajda gerekli olursa iice zorlanırsın gibi geliyo bana. Hem özel hastanede halinden çok daha iyi anlarlar.
Tabikide karar yine senin bu sadece fikir olsun.
Ne duruyosun canım yapsana test çıkar tabi inşallah bebiştir
sweetdreams1985 fairylike kızlar kahve çay ve kola kafein içerdiğinden dolayı bebeğin hem suyunu azaltıyormuş hem de kalsiyumunu azaltırmış.. ammaaann sakın içmeyiinn ben zor bela doktordan izin aldım da çoooook açık limonlu çayı haftada 1 defa içebiliyorumm pazar günleri çay günüm onun dışında pişmemiş et yumurta dolayısıyla çiğ yumurta içerdiği için mayonez, işlenmiş sucuk salam sosis pastırma sakatat yasak ayyy daha sayayım mı? yeşil çay hariç bitki çayları içilebilir.. her sabah 10dk haşlanmış yumurta, süt, peynir.. içebileceğiniz şeyler sade maden suyu limonata ayran haa yoğurt süt yumurta hep pastorize olacaaakk aayyy çok zor..
aynen su içelim de sıkıntı yaşamayalım vala :)Normaldede severim ben tatlı şeleri yerim tamam ama dondurma hergün yiyesim var aklıma geliyo anlamadım..
Allahtan havalar ısındı, aynen ılık su içiyorum üstüne.
bence patoloji+kürtajı tercih et yine diyorum ama mutlaka sebebine baktır arkasını bırakma devlette sallıyorlar patolojide.. özel en iyisi tatlım..kızlar özel hastane patoloji +kürtaj 400 dedi ve direk kürtaj olcak .devlet hast.ilaç verecek ve düşük yaptıracak ve kalan parça varsa kürtaj yapacak .kürtaj olmak mı iyi gönlüm razı değil gibi ama acı çok oluyormuş düşük sancısı ilacç içince.yani ben direk kürtaj oluyum acı fazla olmasın diyorum birde devlet ilk düşükte patolojiye göndermez kesin.
Canım sen firek kürtaj ol çünkü normal düşükte yine kürta yapıcaklar boşuna acı çekmiş olucak sın direk kürtaj ol pisikolojin daha fazla bozulmasın allahım yardımcın olsunkızlar özel hastane patoloji +kürtaj 400 dedi ve direk kürtaj olcak .devlet hast.ilaç verecek ve düşük yaptıracak ve kalan parça varsa kürtaj yapacak .kürtaj olmak mı iyi gönlüm razı değil gibi ama acı çok oluyormuş düşük sancısı ilacç içince.yani ben direk kürtaj oluyum acı fazla olmasın diyorum birde devlet ilk düşükte patolojiye göndermez kesin.
kahveyi de bırak artık bence canımm.. ben de öğrenene kadar içtim ama sonra doktorum yasakları sayınca mecbuurr bıraktım :)) ilk başlarda baş ağrısı yaptı ama şimdi alıştım tabi :))Günde 2 kahvem bir de yesil cayim vardi.yesili kestimde kahve ictim
Yarin dr.a gidecegim insallah guzel seyler duyarim
Yogurdu da evde mayaliyordum cig süt pisirip
bende göördüm vallaaaa
uytulmak geriyor beni anestezi olacak yaama bir an önce kurtulmak var sonunda cansız bir bebekle 4 gece geçirmek çok kötü hemen bitsin yarın kürtaj en mantıklısıteşekkür ederim canım
Arkadaşlar sonucum çıktı 26.17 bata 3 gün var :) ellerim tutmuyor...
kahveyi de bırak artık bence canımm.. ben de öğrenene kadar içtim ama sonra doktorum yasakları sayınca mecbuurr bıraktım :)) ilk başlarda baş ağrısı yaptı ama şimdi alıştım tabi :))
yoğurdu da artık pastorize yemelisintoxoplasma mikrobundan kaçınmak için
Arkadaşlar sonucum çıktı 26.17 bata 3 gün var :) ellerim tutmuyor...
Ayyyyy inanmıyorum ya!! Canım çok sevindim sizin adınıza. Şimdiden hayırlı olsun. Nasıl hissediyorsun kendini? Eşinin haberi var mı?
Gözünaydın olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin :)
Çok çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına...şu an ağlıyorum heyecan mutluluk hepsi birarada...eşimin haberi yok henüz gelmedi kimyasal olduğunda çok üzülmüştü acaba birkaç gün sonra mı söylesem diyorum...ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum ellerimi açtım Rabb'im herkese bu duyguyu tattırsın diye dua ediyorum...
Ayy hamile kalmak zor sonrası daha zorsweetdreams1985 fairylike kızlar kahve çay ve kola kafein içerdiğinden dolayı bebeğin hem suyunu azaltıyormuş hem de kalsiyumunu azaltırmış.. ammaaann sakın içmeyiinn ben zor bela doktordan izin aldım da çoooook açık limonlu çayı haftada 1 defa içebiliyorumm pazar günleri çay günüm onun dışında pişmemiş et yumurta dolayısıyla çiğ yumurta içerdiği için mayonez, işlenmiş sucuk salam sosis pastırma sakatat yasak ayyy daha sayayım mı? yeşil çay hariç bitki çayları içilebilir.. her sabah 10dk haşlanmış yumurta, süt, peynir.. içebileceğiniz şeyler sade maden suyu limonata ayran haa yoğurt süt yumurta hep pastorize olacaaakk aayyy çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?