Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım sen kendini şimdiden strese sokma sakın. Ayrıca ben olsam her şeye rağmen hemen söylerdim eşime. Böyle haberler bende pek gizli kalamıyor nedense :)
Her şey iyi olacak inşallah merak etme.

Çok çok iyisiniz gerçekten yok sabredemem zaten ilk duymayı o hakediyor :)

@limon06 Can'ım ben aralık ayında kalbi durduğu için kürtaj oldum çok korktum ölücem uyanamam sandım narkozdan ama inan beklediğim korktuğum kadar yoktu 13:05 ti ameliyathanede son gördüğüm saat uyandığımda ilk sorduğum hemşirelere saat kaç demek oldu çeyrek geçiyo dediler kürtaj ol daha iyi ilaçla düşürme Can'ım çok kanaman olur

Canimm cok sevindim sanki bi dostumdan haber almis gibi sevindim rabbim kucagina nasip etsin almayi insallah bizede dua et emiii

Etmem mi hiç arabaya bindim elimde sonuç kağıdım buradaki arkadaşlara tek tek dua ettim Rabb'im dualarınızı kabul etsin meleklerinizi sağlıkla göndersin sizin de inşallah bir an önce...

Etmem mi hiç arabaya bindim elimde sonuç kağıdım buradaki arkadaşlara tek tek dua ettim Rabb'im dualarınızı kabul etsin meleklerinizi sağlıkla göndersin sizin de inşallah bir an önce...

Amin canimm aminn benmde bata 9 gun var simdiden test yapasim var ogrenesim var belirtin oldu mu nasi kaldin detaylı yaz bize

arkadaşlar 2 gün sonra adet olucam (inşallah olmam) ama ilk defa göğüslerin bu ay acayip bir şekilde ağrıyor yanıyor değişik geldi bu ay bana acaba ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum sizce hamilelikte de böyle farklı bir ağrısı mı oluyor ne düşünüyorsunuz?

tabiki göğüslrde hassasıyet belrtidir ama cogu zaman regl belirtisidirde aynı zmanda.... test yap varsa cıkar buyuk ıhtımalle canımm

Amin canimm aminn benmde bata 9 gun var simdiden test yapasim var ogrenesim var belirtin oldu mu nasi kaldin detaylı yaz bize

Ovülasyon zamanımını testlerle takip ettim bir de adetimin 3.gününden 16.gününe kadar kestane balı+tarçın+çörekotu yedim...her sabah ve akşam aç karna bir tatlı kaşığı...belirtilerim sol kasığımda yaklaşık 5-6 gün önce 10-15 dakika kelebek çırpındı sanki...2-3 gündür midem bulanıyor sebepli sebepsiz bir de idrarım çok koyu renk...onun dışında ne akıntım var ne de göğüslerim de hassasiyet...bekle biraz daha canım ağır kaldırma kendini yorma...aaaa bir de eşime her sabah keçiboynuzu özü içirdim..yumurtlama Zaman'ımda da ananas ve ayçekirdeği yedim...

ugrasmıssın baya emeklerin boşa gitmemiş sukur ki... bundan sonra dikkatli ol sende bebşin tutunsn sana sıkıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…