Canım sen kendini şimdiden strese sokma sakın. Ayrıca ben olsam her şeye rağmen hemen söylerdim eşime. Böyle haberler bende pek gizli kalamıyor nedense :)
Her şey iyi olacak inşallah merak etme.
Mucize bu resmen ya :) maşallah ne tatlııı Allah bağışlasın@niseem3 işte bu var :) video vardı da ordan ekran görüntüsü aldım.. işteyim şimdi eve gidince fotoğraf daha ayrıntılıysa yollarım yine
Çok çok iyisiniz gerçekten yok sabredemem zaten ilk duymayı o hakediyor :)
Arkadaşlar sonucum çıktı 26.17 bata 3 gün var :) ellerim tutmuyor...
Canimm cok sevindim sanki bi dostumdan haber almis gibi sevindim rabbim kucagina nasip etsin almayi insallah bizede dua et emiii
Etmem mi hiç arabaya bindim elimde sonuç kağıdım buradaki arkadaşlara tek tek dua ettim Rabb'im dualarınızı kabul etsin meleklerinizi sağlıkla göndersin sizin de inşallah bir an önce...
Etmem mi hiç arabaya bindim elimde sonuç kağıdım buradaki arkadaşlara tek tek dua ettim Rabb'im dualarınızı kabul etsin meleklerinizi sağlıkla göndersin sizin de inşallah bir an önce...
arkadaşlar 2 gün sonra adet olucam (inşallah olmam) ama ilk defa göğüslerin bu ay acayip bir şekilde ağrıyor yanıyor değişik geldi bu ay bana acaba ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum sizce hamilelikte de böyle farklı bir ağrısı mı oluyor ne düşünüyorsunuz?
Amin canimm aminn benmde bata 9 gun var simdiden test yapasim var ogrenesim var belirtin oldu mu nasi kaldin detaylı yaz bize
Can'ım değerim 26.17
Hayırlı olsun canım katı katına artar inşallahCan'ım değerim 26.17
Çok sağol kuzum darisida sana olsun eğer varsada sağlıklı rabbim eline versintbkler cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inan çok sevindim senin adına
waaayyyyy sonundaaa canım tebrik ederimmmm Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler bebişler versin inşallah
Ovülasyon zamanımını testlerle takip ettim bir de adetimin 3.gününden 16.gününe kadar kestane balı+tarçın+çörekotu yedim...her sabah ve akşam aç karna bir tatlı kaşığı...belirtilerim sol kasığımda yaklaşık 5-6 gün önce 10-15 dakika kelebek çırpındı sanki...2-3 gündür midem bulanıyor sebepli sebepsiz bir de idrarım çok koyu renk...onun dışında ne akıntım var ne de göğüslerim de hassasiyet...bekle biraz daha canım ağır kaldırma kendini yorma...aaaa bir de eşime her sabah keçiboynuzu özü içirdim..yumurtlama Zaman'ımda da ananas ve ayçekirdeği yedim...
Hayırlı olsun canım katı katına artar inşallah
ugrasmıssın baya emeklerin boşa gitmemiş sukur ki... bundan sonra dikkatli ol sende bebşin tutunsn sana sıkıca
Ne duyduysam yaptım çok şükürr evet şimdi adım attırmazlar zaten bana bunca çabadan sonra :)
eşine soyledin mi nasıl soyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?