Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bizdebir. Yıldır deniyordukdiger aylarda ilişki oluyordu hiç dikkat etmiyordum sonrasına ama bu ay özellikle dikkat ettim ilişkiden sonra 45 dakka kadar ayaklarımı kendime cekerek o şekilde bekledim ve belinin altına yastık koydum ve tuttu bunu da ihmal etmeyin. Şimdi ben ne yemeliy8m nelere dikkat etmeliyim hamile arkadaşlar yarın doktora gitcem

Henüz gelmedi şimdi gs store dan 0-6 ay için forma aldım içerisine not yazacağım "dünyanın en küçük fanatiğinden babama Sevgilerimle..." Diye :) az önce konuştuk zor tuttum kendimi...

zoorrr tutar insan vallaaa bende kapının onune mınık ayakkabı koymayı planlıyorum yada sofraya 3uncu bi tabak yada test sonucları ve bi adet patık bı kutuya hayallere bak hayatlara bak

bende bu ay basladım duvara dıktım ayakları belimn altına yastık koydum nekdarda olsa dısarı cıkıyor ama kalabıldıgınce kalsın... inşalah tutmustur

zoorrr tutar insan vallaaa bende kapının onune mınık ayakkabı koymayı planlıyorum yada sofraya 3uncu bi tabak yada test sonucları ve bi adet patık bı kutuya hayallere bak hayatlara bak

Hayırrrrr böyle düşünme Can'ım ben bu aydan hiç umutlu değildim ne akıntım vardı ne göğüs hassasiyetim ve bu aydan sonra aşılama yapacaktı doktorum interfilite merkezi araştırmasına girmiştim artık...umut kesmek yok bol boş dua etmek var..

kaç yaşındasın kaç yıllık evlsin ne kdardır deniyodunuz peki...

Arkadaşım dün ben bugün sen çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun benim eşim hala şokta yarın doktora gitcegim için sevinemiyor bile:)

Sanıyorum benim ki de bi şok yaşayacak aşılama için plan yapıyorduk çünkü :) hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

30 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 5.ayımızdı bu ay ama ben tedavi gördüm radyoterapi aldım yani bizim mucizemiz olacak.. :) eşimin de spermin de problem vardı keçiboynuzu özü ile çözdük...

daha yeniymişssiniz canımm yaa Rabbim ol derse oluyo işte net.

Yogurt konusuna üzüldüm pastorize den tutmuyor çünkü evde mayalama.
Cok tesekkur ederim verdigin bilgiler için.
Kahve ictim bugun ama su andan itibaren keserim
yiyebilirsen pastorize tuket hani mayalama canim :)) ne demek tabiki her zaman yardimci olmaya hazirim :))

Ayy hamile kalmak zor sonrası daha zor neyse bebiş gelsin de inşallah dikkat ederim. Şu an şüpheli zaten iple pazartesiyi çekiyorum canım ben hamile olmadığımı tespit edince başlayım mı inofolice?
olur tatlimmm ama insallah hamilesindiiirrr :)))

Mucize bu resmen ya :) maşallah ne tatlııı Allah bağışlasın
heleki hareketlerini gormek paha bicilemez simdi hissediyorum bi de yavas yavas karnimda :)) mukemmel bi duygu :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))

Masallah canim sen erkek mi istiyosun
icimde oyle var vala ne diyim :)) ama saglikli olsun da hic farketmez :)) esim 5tane cocuk istedigi icin erkek de olur insallah kiz da olur :))) sence ne cinsiyeti :))

Kapının önüne ayakkabı koymak çok güzel bir fikirmiş gerçekten, tabak da öyle. Allahım inşallah bizlere de nasip eder böyle güzel sürprizler yapabilmeyi.

Ay maşallah ne kadarlık peki

bende bu ay basladım duvara dıktım ayakları belimn altına yastık koydum nekdarda olsa dısarı cıkıyor ama kalabıldıgınce kalsın... inşalah tutmustur

Ben de hep aynı şeyi deniyorum bakalım işe yarayacak mı? Daha önceden belime yastık koymadan direkt duvara uzatıyordum bacaklarımı, son bir aydır filan belimin altına iki tane yastık da koymaya başladım. Üç mü yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…