Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım valla doktorum bana türk kahvesi içme bir de kekik,nane,maydanoz,adaçayı ve yeşil çay bunların çaylarını içmememi söylemişti.. benim oğlumda canım deli gibi demli çay istiyordu normalde sevmem aslında çayı :) ama oğlumda özellikle akşamları 3-4 büyük çay bardağı ve acayip demli çay içmiştim... :) neyse ki bizim bir sıkıntımız olmadı çay yüzünden...türk kahvesine hala üzülürüm içemedim diye

yarın kürtaja gidiyorum kızlar arada bakarım size yine bhchrk canım sperm ve yumurta kaliteli olsun diye inofolic mi içiyorduk

canım özelde olsan çok daha iyi olur.. devlet hastanelerinde sinirlerin çok bozulur ne yazık kii... dualarımız seninle canım..

@niseem3 işte bu var :) video vardı da ordan ekran görüntüsü aldım.. işteyim şimdi eve gidince fotoğraf daha ayrıntılıysa yollarım yine

oooyyy bu bıcır erkek gibi duruyooor ooyyy çok cicişşş yaaaa......

Can'ım değerim 26.17

tebrikler canım sağ salim kucağına da alırsın inşallaahhhh :)

Beta hcg 39.82 mis kızlar ne oluo bu

hamilesin canım tebrikleeeer... :) sağlıkla kucağına da alırsın inşallahhh

Hayirli olsun cnm. Allah saglikli bisekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Bisey sormak istiyorum, kimyasali nezman yasamistin, ben gecen ay yasadigim icin herkese soruyorum tekrar nezman hamile kalabildin diyede

Seni korkutmak istemem ve yaniliyorumdur inslh ama kimyasal gebelik yasiyor olabilir misin kii? Anlattiklarin benim yasadigimla ayni. Cift cizgiyi gorunce kan testi yaptirmistim ama gecikmeden 8 gun sonra damla damla kanamam basladi ve kan testimde hcg degerimin dustugunu gorduk. Sonrada 4-5 sonrada mens kanamasina donustu. Bence doktora gidip bi muayene olup tahlil yaptirt. Dusuk ihtimaline karsi ilac verebilirler gec kalma derim yuzden, onlem alinabiliyorsa alinir. Ustune gormedir inslh:)

Hayirli olsun cnm. Allah saglikli bisekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Bisey sormak istiyorum, kimyasali nezman yasamistin, ben gecen ay yasadigim icin herkese soruyorum tekrar nezman hamile kalabildin diyede

Canım kimyasalı şubatta yaşadım 35 gün sonra mart 26 da adet oldum ve yine pozitifi gördüm şükürler olsun hiç korkma inşallah sağlıklı hamilelikler sana da nasip olsun...

Canım kimyasalı şubatta yaşadım 35 gün sonra mart 26 da adet oldum ve yine pozitifi gördüm şükürler olsun hiç korkma inşallah sağlıklı hamilelikler sana da nasip olsun...
Cok tesekurler guzel bilgilerin icin canm. Genelde 2. Ayda hamile kalan daha fazla duydum okuduklarimdan. Ilk ay zaten duzene girme sorunu oluyormus. Tekrar hayirli olsun, saglikli bisekilde kucagina alirsin isnlhhh:)

Cok tesekurler guzel bilgilerin icin canm. Genelde 2. Ayda hamile kalan daha fazla duydum okuduklarimdan. Ilk ay zaten duzene girme sorunu oluyormus. Tekrar hayirli olsun, saglikli bisekilde kucagina alirsin isnlhhh:)

Aynen öyle ilk ay için umudum yoktu bu ay dikkat ettim herşeyime hamdolsun....darısı sana inşallah sakın umudunu kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…