- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Gerçekten mi :))Hayırlı olsun taze anniş
Bana acil cevap ??? 39.82
Sağol canım hala inanamiorum daha adete 2 gün var
sweetdreams1985 fairylike kızlar kahve çay ve kola kafein içerdiğinden dolayı bebeğin hem suyunu azaltıyormuş hem de kalsiyumunu azaltırmış.. ammaaann sakın içmeyiinn ben zor bela doktordan izin aldım da çoooook açık limonlu çayı haftada 1 defa içebiliyorumm pazar günleri çay günüm onun dışında pişmemiş et yumurta dolayısıyla çiğ yumurta içerdiği için mayonez, işlenmiş sucuk salam sosis pastırma sakatat yasak ayyy daha sayayım mı? yeşil çay hariç bitki çayları içilebilir.. her sabah 10dk haşlanmış yumurta, süt, peynir.. içebileceğiniz şeyler sade maden suyu limonata ayran haa yoğurt süt yumurta hep pastorize olacaaakk aayyy çok zor..
yarın kürtaja gidiyorum kızlar arada bakarım size yine bhchrk canım sperm ve yumurta kaliteli olsun diye inofolic mi içiyorduk
@niseem3 işte bu var :) video vardı da ordan ekran görüntüsü aldım.. işteyim şimdi eve gidince fotoğraf daha ayrıntılıysa yollarım yine
Can'ım değerim 26.17
Beta hcg 39.82 mis kızlar ne oluo bu
Evet 0-10 arası normal insanlarda olabilecek değerler fazlası gebelik demek oluyor hayırlı olsunGerçekten mi :))
Hayirli olsun cnm. Allah saglikli bisekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Bisey sormak istiyorum, kimyasali nezman yasamistin, ben gecen ay yasadigim icin herkese soruyorum tekrar nezman hamile kalabildin diyedeÇok çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına...şu an ağlıyorum heyecan mutluluk hepsi birarada...eşimin haberi yok henüz gelmedi kimyasal olduğunda çok üzülmüştü acaba birkaç gün sonra mı söylesem diyorum...ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum ellerimi açtım Rabb'im herkese bu duyguyu tattırsın diye dua ediyorum...
Gözün aydın canım hayırlı olsunBeta hcg 39.82 mis kızlar ne oluo bu
Seni korkutmak istemem ve yaniliyorumdur inslh ama kimyasal gebelik yasiyor olabilir misin kii? Anlattiklarin benim yasadigimla ayni. Cift cizgiyi gorunce kan testi yaptirmistim ama gecikmeden 8 gun sonra damla damla kanamam basladi ve kan testimde hcg degerimin dustugunu gorduk. Sonrada 4-5 sonrada mens kanamasina donustu. Bence doktora gidip bi muayene olup tahlil yaptirt. Dusuk ihtimaline karsi ilac verebilirler gec kalma derim yuzden, onlem alinabiliyorsa alinir. Ustune gormedir inslh:)Bayanlar size bir sey danisacagim. Adetim 10 gun kadar gecti gecen cumartesi bir test yaptim
Ve ikinci cizgiyi silik bir sekilde gorduk hatta forumda hamilelik diye yorumladilar neyse dun adet oldum pembe pembe bugune kdr agriyla birlikte akinti oldu.aksam ustu kanamaya donustu fakat yine de eskiye gore cok az o ilk gunun yogunlugu asiriligi yok. ped bile dolmadi hic hafif kirmizimsi oluyor silince gorunuyor agrim devam ediyor.sizce ustune gorme olabilir mi ? Yoksa normal adet midir?
Hayirli olsun cnm. Allah saglikli bisekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Bisey sormak istiyorum, kimyasali nezman yasamistin, ben gecen ay yasadigim icin herkese soruyorum tekrar nezman hamile kalabildin diyede
Cok tesekurler guzel bilgilerin icin canm. Genelde 2. Ayda hamile kalan daha fazla duydum okuduklarimdan. Ilk ay zaten duzene girme sorunu oluyormus. Tekrar hayirli olsun, saglikli bisekilde kucagina alirsin isnlhhh:)Canım kimyasalı şubatta yaşadım 35 gün sonra mart 26 da adet oldum ve yine pozitifi gördüm şükürler olsun hiç korkma inşallah sağlıklı hamilelikler sana da nasip olsun...
Hamilesin tebrikler :)Beta hcg 38.82 kızlar acil cvp
Cok tesekurler guzel bilgilerin icin canm. Genelde 2. Ayda hamile kalan daha fazla duydum okuduklarimdan. Ilk ay zaten duzene girme sorunu oluyormus. Tekrar hayirli olsun, saglikli bisekilde kucagina alirsin isnlhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?