- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Au ben hala inanamıyorum ko soktayiz suan. :) doktor u bekliyorum birazdan gitcem o dediğinde emin olcaz galiba çok heyecanlıyım..Eğer gebeysem belirti hafif bel kasik batması adet olcakmis gibi 1 hafta önceden gerginlik.. daha adete 2 gün var@serpil89 canım öncelikle tebrikler gayet güzel değerin bebeğin sana tutunmuşbelirtilerin nelerdi ne zaman başladı detaylı yazar mısın benim gibi merak eden arkadaş çoktur eminim
Canim ilk klomen ve çatlatma ignenede tutmuş çok sevindim sagsaglim kucağına almayi nasip etsin RabbimArkadaşım dün ben bugün sen çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun benim eşim hala şokta yarın doktora gitcegim için sevinemiyor bile:)
Birde çok tuvalete çıkma ve iştah artmasiAu ben hala inanamıyorum ko soktayiz suan. :) doktor u bekliyorum birazdan gitcem o dediğinde emin olcaz galiba çok heyecanlıyım..Eğer gebeysem belirti hafif bel kasik batması adet olcakmis gibi 1 hafta önceden gerginlik.. daha adete 2 gün var
aynen cok sukur rabbım sızlere nasıp eylesınCanim ilk klomen ve çatlatma ignenede tutmuş çok sevindim sagsaglim kucağına almayi nasip etsin Rabbim
ınsanlah kuzum bol dua etTüm hamile arkadaşları kutluyorum Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldırsın kızlar bizlerde hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh
canımhayırlı ugurlu olsun aramıza hoşgeldınBeta hcg 38.82 kızlar acil cvp
Infolic kullanan arkadaşlar ne zaman başladınız yani adet beklemek şart mı? Günde kaç tane aliyosun uz cevap lutgen
3 aylık teyzesiiii :))Ay maşallah ne kadarlık peki
vala canım nescafe felan daha zararlı heleki.. bence kahvenin hiç birini içme ve bence çay da içmecanım valla doktorum bana türk kahvesi içme bir de kekik,nane,maydanoz,adaçayı ve yeşil çay bunların çaylarını içmememi söylemişti.. benim oğlumda canım deli gibi demli çay istiyordu normalde sevmem aslında çayı :) ama oğlumda özellikle akşamları 3-4 büyük çay bardağı ve acayip demli çay içmiştim... :) neyse ki bizim bir sıkıntımız olmadı çay yüzünden...türk kahvesine hala üzülürüm içemedim diye
oooyyy bu bıcır erkek gibi duruyooor ooyyy çok cicişşş yaaaa......
inşalaaaaahhhh :))
canım istediğin zaman başlayabilirsin.. benim pko m net şekilde vardı ve ben sabah akşam tok karna içiyordum.. istersen sabahları 1 tane iç sen bilirsinbhchrk arkadaşım ben bugun ınfolic Şase aldım henüz adetim başlamadı.Ben yine de basliym mi yoksa adeti bekleyip sonra mı baslayayim napayım? Birde günde 1 yazıyo üstünde pco var mı yok mu bilmiyorum,bi doktor var dedi bi doktor yok dedi.Ama insülin sıkıntım var ilk gebeligimde de gebelik şekeri falan cikmisti ,günde 1 mi alsam yoksa 2 mi alsam insülin direncine de faydası varmış ya napayım bilemedim ,cevaplarsan sevinirim
canım farketmez ama mide hassassa tok içarkadaslar bende foluk asıt kullanıyorum gunde bır tanede sabahları ıcıyorum da acken mı tokken mı onu unuttum yada saatındemı ıcılmelı denk gele ıcıyorum ben
vala canım nescafe felan daha zararlı heleki.. bence kahvenin hiç birini içme ve bence çay da içmene bileyim ben hapşırmaya bile korkuyorum yaa sarsılıyo korkacak diye :)) vala ben de erkek hissediyorum yaaaa :))
Anladım canım demekki adete kadar çok bi belirti olmuyo en belirgin kasık ağrısı tek taraflı mı oldu canım bel ağrısı nasış bi ağrı adet olacak gibi mi çok soru sordum ama meraktayım BemdeAu ben hala inanamıyorum ko soktayiz suan. :) doktor u bekliyorum birazdan gitcem o dediğinde emin olcaz galiba çok heyecanlıyım..Eğer gebeysem belirti hafif bel kasik batması adet olcakmis gibi 1 hafta önceden gerginlik.. daha adete 2 gün var
Teşekkür ederim canım o zaman ben yarin sabah baslayayim, bu ayki adetim sarkarsa boşa icmeyeyim demiştim ama günde 1 alayım sabah başlayayım vesile olur insallahcanım ben bu ay başladım inofolic kullanmayabhchrk arkadaşımızın tavsiyesiyle.. ben adetimin bittiği günün ertesi günü başladım hafta sonuna denk geldiği için nöbetçi eczanede bulmak zor oldu ondan dolayı :) sabahları aç karnına alıyorum ben sadece bir saşe.. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı ama çok şükür bugün yapmadı.. ama yumurtalıklarımdaki hareketliliği hissediyorum ben işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.. inşallah sana da yarar.. yarın sabah başlayabilirsin mesela adetken de içilebiliyor..
Teşekkür ederim canım o zaman ben yarin sabah baslayayim, bu ayki adetim sarkarsa boşa icmeyeyim demiştim ama günde 1 alayım sabah başlayayım vesile olur insallah
İki kere falan oldu aniden bişey batıo gibi kasigima. Bel ağrım yatınca gece oluodu çok hafif benim adette agrimazdi hicAnladım canım demekki adete kadar çok bi belirti olmuyo en belirgin kasık ağrısı tek taraflı mı oldu canım bel ağrısı nasış bi ağrı adet olacak gibi mi çok soru sordum ama meraktayım Bemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?