Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Canım çok soru sordum biliyorum ama benim kasığımdaki ağrı hep var yani sızı gibi sanki şiddetli değil. adete 9 gün var bakalım nolcak

Kızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Gözünaydın :) insallah 15 gün sonra da güzel seyler duyarsin dr.dan
Benimde yarin dr randevum heyecanliyim çok

Benimde var o agri reglimden 10 gün önce daha şiddetliydi.belimde ve göğüslerimde de sizi oluyordu.
Canım benimde yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı sağ kasığım sızlıyo aynı yumurtlama ağrısı gibi yatsam da ayaktada olsam aynı hatta bugün akşam bacağıma vuruyor gibi. Ama belimde belirgin bi ağrı yok sadece kasıkta.

Canimmmm ya allahın izniyle güzel haberi var ilk defa bukadar ağrın oluyor belirtin var rabbim büyük inşallah olcak canım inşallah

Canimmmm ya allahın izniyle güzel haberi var ilk defa bukadar ağrın oluyor belirtin var rabbim büyük inşallah olcak canım inşallah
Canım bi sağ kasığımda ağrı var başka bi belirtim yok ya üşüttüm idrar yolu enfeksiyonu yada hamişiimmm sen nasılsın bu haftasonu aman kaçırma değerlendir mutlaka

Göğüs ve bel sizlamasi daha sonra basladi en belirgini ve erken baslayani kasik agrisi oldu.
Hatta önce usuttugumu dusunmustum

Paşa yatiyo valla cok tembel tekme falan yok daha senin oglanlar nasildi erkek biraz tembel olur gec hareket eder diyorlar dogrumu bu arada sende ne var ne yok canim
İyi canım ne olsun hamilelik takvimi mi görmedin galiba büyük oğlan 21 haftalık hareketlendi.küçük oğlan 13 haftalıkken.. Hala kımıldak bir oğlancık.saniye durmuyor yerinde.düz duvara tırmanan cinsten

Göğüs ve bel sizlamasi daha sonra basladi en belirgini ve erken baslayani kasik agrisi oldu.
Hatta önce usuttugumu dusunmustum
Anladım canım benim de daha erken belirti için ama kasik ağrım psikolojik olamaz herhalde gün boyu sizladi ve devam ediyo Afedersin ama idrarimi yaparken bile kasigimin sizladigini hissediyorum sende de oyle bi durum oldu mu? birde 3 gundur kabizlik var bende bakalım ilerleyen günlerde bişey çıkacak mı pazartesi kan vercem.

Aynen öyle ilk ay için umudum yoktu bu ay dikkat ettim herşeyime hamdolsun....darısı sana inşallah sakın umudunu kaybetme...
Mayista inslhh daha dikkatli olacagim bende, hatta ovulasyon testi almayi bile dusunuyorum. Mayisa kaldi buyuk ihtimalle benim hayallerr

2 yıllık evliyim. 4 ay korunduk. Guatr testi yapıldı bilmiyorum. Adetin 3. Ve 21. Günü hatta Smear testleri yapıldı.
Bende 3.5 yıllık evliyim bütün testleri yapıldı doktor hiçbi sorun yok dedi meğerse tüpler kapaliymis başka doktora gidince öğrendim bu ay açıldı bakalım olmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacak

Evet sizliyordu olur olmaz ozellikle regl gunune yakin fazlalasmisti.bende de var kabizlik.su anda da göğüs sizlamalari var daha cok.

Kızlar benimde 5 gun kaldı adete kasigim da bi şişlik var ve sert biraz belim ara ara şiddetli agriyo bide akintinin rengi sarı test yapmaya korkuyorum adeti bekliycem diyorum ama biyandan da içimde çok büyük bi his bu sefer oldu diyo yeni annis olanlar sizde hissetti niz mi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…