- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Anladım canım hadi hayırlısı bizim için. Senin Gözünaydın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimİki kere falan oldu aniden bişey batıo gibi kasigima. Bel ağrım yatınca gece oluodu çok hafif benim adette agrimazdi hic
Amin canım darısı size inşallahAnladım canım hadi hayırlısı bizim için. Senin Gözünaydın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım çok soru sordum biliyorum ama benim kasığımdaki ağrı hep var yani sızı gibi sanki şiddetli değil. adete 9 gün var bakalım nolcakKızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Gözünaydın :) insallah 15 gün sonra da güzel seyler duyarsin dr.danKızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Benimde var o agri reglimden 10 gün önce daha şiddetliydi.belimde ve göğüslerimde de sizi oluyordu.Canım çok soru sordum biliyorum ama benim kasığımdaki ağrı hep var yani sızı gibi sanki şiddetli değil. adete 9 gün var bakalım nolcak
Hayırlı olsun tebrik ederim sagsaglim kucağına almayi nasip etsin rabbimKızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Canım benimde yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı sağ kasığım sızlıyo aynı yumurtlama ağrısı gibi yatsam da ayaktada olsam aynıBenimde var o agri reglimden 10 gün önce daha şiddetliydi.belimde ve göğüslerimde de sizi oluyordu.
İnşallah bebis tir canımCanım çok soru sordum biliyorum ama benim kasığımdaki ağrı hep var yani sızı gibi sanki şiddetli değil. adete 9 gün var bakalım nolcak
Canimmmm ya allahın izniyle güzel haberi var ilk defa bukadar ağrın oluyor belirtin var rabbim büyük inşallah olcak canım inşallahCanım benimde yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı sağ kasığım sızlıyo aynı yumurtlama ağrısı gibi yatsam da ayaktada olsam aynıhatta bugün akşam bacağıma vuruyor gibi. Ama belimde belirgin bi ağrı yok sadece kasıkta.
Canım bi sağ kasığımda ağrı var başka bi belirtim yok ya üşüttüm idrar yolu enfeksiyonu yada hamişiimmmCanimmmm ya allahın izniyle güzel haberi var ilk defa bukadar ağrın oluyor belirtin var rabbim büyük inşallah olcak canım inşallah
Göğüs ve bel sizlamasi daha sonra basladi en belirgini ve erken baslayani kasik agrisi oldu.Canım benimde yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı sağ kasığım sızlıyo aynı yumurtlama ağrısı gibi yatsam da ayaktada olsam aynıhatta bugün akşam bacağıma vuruyor gibi. Ama belimde belirgin bi ağrı yok sadece kasıkta.
İyi canım ne olsunPaşa yatiyo valla cok tembel tekme falan yok daha senin oglanlar nasildi erkek biraz tembel olur gec hareket eder diyorlar dogrumu bu arada sende ne var ne yok canim
Anladım canım benim de daha erken belirti için ama kasik ağrım psikolojik olamaz herhalde gün boyu sizladi ve devam ediyo Afedersin ama idrarimi yaparken bile kasigimin sizladigini hissediyorum sende de oyle bi durum oldu mu? birde 3 gundur kabizlik var bende bakalım ilerleyen günlerde bişey çıkacak mı pazartesi kan vercem.Göğüs ve bel sizlamasi daha sonra basladi en belirgini ve erken baslayani kasik agrisi oldu.
Hatta önce usuttugumu dusunmustum
Mayista inslhh daha dikkatli olacagim bende, hatta ovulasyon testi almayi bile dusunuyorum. Mayisa kaldi buyuk ihtimalle benim hayallerrAynen öyle ilk ay için umudum yoktu bu ay dikkat ettim herşeyime hamdolsun....darısı sana inşallah sakın umudunu kaybetme...
Mayista inslhh daha dikkatli olacagim bende, hatta ovulasyon testi almayi bile dusunuyorum. Mayisa kaldi buyuk ihtimalle benim hayallerr
Dogru diyosun cnm, nolursa olsun genede onlemi almak gerekiyor degil mi. Siparis vereyim en kisa zamanda. Cokk sagooll:))Canım ovülasyon testiyle muhakkak takip et ben bu ay öyle yapmıştım...
Bende 3.5 yıllık evliyim bütün testleri yapıldı doktor hiçbi sorun yok dedi meğerse tüpler kapaliymis başka doktora gidince öğrendim bu ay açıldı bakalım olmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacak2 yıllık evliyim. 4 ay korunduk. Guatr testi yapıldı bilmiyorum. Adetin 3. Ve 21. Günü hatta Smear testleri yapıldı.
Evet sizliyordu olur olmaz ozellikle regl gunune yakin fazlalasmisti.bende de var kabizlik.su anda da göğüs sizlamalari var daha cok.Anladım canım benim de daha erken belirti için ama kasik ağrım psikolojik olamaz herhalde gün boyu sizladi ve devam ediyo Afedersin ama idrarimi yaparken bile kasigimin sizladigini hissediyorum sende de oyle bi durum oldu mu? birde 3 gundur kabizlik var bende bakalım ilerleyen günlerde bişey çıkacak mı pazartesi kan vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?