Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ben gercekten hamile oldugumu hissettim cunku yasadigim bel agrisini daha once hic yasamamistim bide akintim yok denebilecek kadar azdi tabi bu herkesde oyle olcak diye bisey yok ben bu ozellikle bel agrisini sol tarafimda yasayinca annemr ve esime bu ay bebek habi vercem demistim okadar qnlamistim yani bide vatlatma ignesi yaptirmistim bubay ilk kez.rabbim hepinizin hepimizin yuzune guler ve ne muradimiz varsa vrrir. Hep namazda dualarimdasiniz.ben hamileyim ama inan cok cok da sevibemiyorum cunku icim buruk daha oncesinde hamileyim diyenlere okadar imrenirdimki anlatanam oyuzden suanda sizle cabaladiginiz icin sizinde cok olmasini istiyorum moralini yuksek tut canini hicmi hic sikma olcak allahin izniyle

Kızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
Kuxum hayirli ugurlu olsun bakalim bugun ben ne duycam doktordan heycandan olcem suan gece saat dortten beri uyuyamiyrum hem guzel surec hemde sikintiliymis ozellikle su 3 ay cok dikkat artik herseyine yemene icmrne agir bisey sakin kaldirma allaha emanet ol

hamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsın şimdiden azaltmaya odaklarsan kendini daha kolay olur senin için :) herşey bebişler için

YOK YOK BU GİDİŞLE BASIMIZDAN AŞAĞI SALLAYACAK EŞLERİMİZ :d

Biraz önce kan verdim ama umudum çok az belirtilerim gayet azaldı,kasık batması ,nadir akıntı, sabah tansiyon düşmesi -baş dönmesi(bugün henüz olmadı) bu kadar başka bir şey yok.

hamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsın şimdiden azaltmaya odaklarsan kendini daha kolay olur senin için :) herşey bebişler için

denemeye çalışacağım canım :) gerçi buralar sıcak olmaya başladı bildiğin yaz geldi yanıyoruz.. sıcakta kahve içilmez böyle katlanabilirim belki

Biraz önce kan verdim ama umudum çok az belirtilerim gayet azaldı,kasık batması ,nadir akıntı, sabah tansiyon düşmesi -baş dönmesi(bugün henüz olmadı) bu kadar başka bir şey yok.

canım belirtiler garanti her gün devam etmeyebilir.. inşallah vardır bebiş :) adetine daha var mıydı ?

Canim senin en sön adet tarihin ne zamandı sanki aynı gibiyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…