- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Canim ben gercekten hamile oldugumu hissettim cunku yasadigim bel agrisini daha once hic yasamamistim bide akintim yok denebilecek kadar azdi tabi bu herkesde oyle olcak diye bisey yok ben bu ozellikle bel agrisini sol tarafimda yasayinca annemr ve esime bu ay bebek habi vercem demistim okadar qnlamistim yani bide vatlatma ignesi yaptirmistim bubay ilk kez.rabbim hepinizin hepimizin yuzune guler ve ne muradimiz varsa vrrir. Hep namazda dualarimdasiniz.ben hamileyim ama inan cok cok da sevibemiyorum cunku icim buruk daha oncesinde hamileyim diyenlere okadar imrenirdimki anlatanam oyuzden suanda sizle cabaladiginiz icin sizinde cok olmasini istiyorum moralini yuksek tut canini hicmi hic sikma olcak allahin izniyleKızlar benimde 5 gun kaldı adete kasigim da bi şişlik var ve sert biraz belim ara ara şiddetli agriyo bide akintinin rengi sarı test yapmaya korkuyorum adeti bekliycem diyorum ama biyandan da içimde çok büyük bi his bu sefer oldu diyo yeni annis olanlar sizde hissetti niz mi çok merak ediyorum
Kuxum hayirli ugurlu olsun bakalim bugun ben ne duycam doktordan heycandan olcem suan gece saat dortten beri uyuyamiyrum hem guzel surec hemde sikintiliymis ozellikle su 3 ay cok dikkat artik herseyine yemene icmrne agir bisey sakin kaldirma allaha emanet olKızlar doktora gittim hamilesin dedi şu an çok küçük dedi çünkü daha edene 2 gün var :) 15 gün sonra bakalım dedi gebelik var suan ama nerde olduğunu o zaman gorecegiz dedi
hamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsıncanım kahvesiz duramıyorum maaleseföyle alışmışım ki içmediğimde baş ağrısı yapıyor... hamile kalırsam bırakırım o ayrı da ama şuan o ihtimal zor yani günde 2 kupa nescafe haftada 3-4 kere de buna ek türk kahvesi.. ama ben türk kahvesini tarçınlı, bazen karanfilli bazen de damla sakızlı içiyorum... kola vs. zaten içmiyorum hatta sevmiyorum da... ama kahveee umarım engel değildir. gebe kalmaya.... korkma korma annesi bir şey olmaz o suyun içinde az kaldı öğrenmene cinsiyetini az daha sabır
Bakalım canım sonuç ne çıkacak hayırlısı olsun sem zaten bebişine kavuşsun çok şükürEvet sizliyordu olur olmaz ozellikle regl gunune yakin fazlalasmisti.bende de var kabizlik.su anda da göğüs sizlamalari var daha cok.
Ben de hep aynı şeyi deniyorum bakalım işe yarayacak mı? Daha önceden belime yastık koymadan direkt duvara uzatıyordum bacaklarımı, son bir aydır filan belimin altına iki tane yastık da koymaya başladım. Üç mü yapsam acaba?
hamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsınşimdiden azaltmaya odaklarsan kendini daha kolay olur senin için :) herşey bebişler için
Biraz önce kan verdim ama umudum çok az belirtilerim gayet azaldı,kasık batması ,nadir akıntı, sabah tansiyon düşmesi -baş dönmesi(bugün henüz olmadı) bu kadar başka bir şey yok.
dondurma ye dondurma :))))denemeye çalışacağım canım :) gerçi buralar sıcak olmaya başladı bildiğin yaz geldi yanıyoruz.. sıcakta kahve içilmezböyle katlanabilirim belki
dondurma ye dondurma :))))
hayır 21-22 nisan adet günüm aşılama yaptırdımcanım belirtiler garanti her gün devam etmeyebilir.. inşallah vardır bebiş :) adetine daha var mıydı ?
Canim senin en sön adet tarihin ne zamandı sanki aynı gibiyiz bizKuxum hayirli ugurlu olsun bakalim bugun ben ne duycam doktordan heycandan olcem suan gece saat dortten beri uyuyamiyrum hem guzel surec hemde sikintiliymis ozellikle su 3 ay cok dikkat artik herseyine yemene icmrne agir bisey sakin kaldirma allaha emanet ol
vala daha da sıcak olacakmış galibaaa ben artık duştan çıkmam heraldeyiyorum yiyorum.. yaa çok sıcak gerçekten daha nisandayız ve marttan beri böyle burası günş yanığı oldum resmennn
hayır 21-22 nisan adet günüm aşılama yaptırdım
vala daha da sıcak olacakmış galibaaa ben artık duştan çıkmam heralde
Selam arkadaslar testime kontras yapabilirmisiniz bisi yok ama belki cikar
Bekliyorum canim bakalım bugün adet olmazsam yarın test yapıcam :)Bi sorun yok canim cok sukur sende varmi biseyler:))
Benim en son yirmibesiydiCanim senin en sön adet tarihin ne zamandı sanki aynı gibiyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?