- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Arkadaşlar şükürler olsun 166 çıktı değerin bir önceki 76ydi
İyi günler canım bnde inofolic kullanmaya baslıyacağım ama hangisini kullamam gerekir bi inofolic combi var bide sase si var hañgisi sizcecanım ben bu ay başladım inofolic kullanmayabhchrk arkadaşımızın tavsiyesiyle.. ben adetimin bittiği günün ertesi günü başladım hafta sonuna denk geldiği için nöbetçi eczanede bulmak zor oldu ondan dolayı :) sabahları aç karnına alıyorum ben sadece bir saşe.. ilk zamanlar mide bulantısı yaptı ama çok şükür bugün yapmadı.. ama yumurtalıklarımdaki hareketliliği hissediyorum ben işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.. inşallah sana da yarar.. yarın sabah başlayabilirsin mesela adetken de içilebiliyor..
Kızlar kusura bakmazsanız birsey sorabilir miyim
İyi günler canım bnde inofolic kullanmaya baslıyacağım ama hangisini kullamam gerekir bi inofolic combi var bide sase si var hañgisi sizce
Ewet canım folikasito ne canlar folik asit mi?
hamile olunca iyice katlanılmaz vala sıcaklarçıkma zaten bebişler seviyor duşu ay daha da sıcak olacaksa biz burda bittik.. memleketimi seviyorum da bu sıcakları da çekilmiyor beeee
Cnm şahsen benim sağ kasıkta şiddetli ağrı ve bel ağrısı oldu. Diğer Aylardan farkı kasık ağrısının şiddetli olmasaydı.birde daha adetime varken adet sancısı ve bel ağrım oldu. Özellikle bacaklarım çok ağrıdı tıpkı adette olduğum gibi. Adete 3 gün kala test yap bence sağ kasık ağrın belirti olabilir bence :)Anladım canım demekki adete kadar çok bi belirti olmuyo en belirgin kasık ağrısı tek taraflı mı oldu canım bel ağrısı nasış bi ağrı adet olacak gibi mi çok soru sordum ama meraktayım Bemde
Hemen başlamalısın. Benim.adet döngüm 26 günde bir.bunun 6 günü adet dönemimdi ve ben adetin 9. Günü ovulasyonda çift görüyordum erken olabiliyor yaniKızlar ovu testi aldım elime dün geçti adetim de 20 nisanda bitti ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz hangi saatler arasında ilk defa kullanacağım
Kahfemiiihamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsınşimdiden azaltmaya odaklarsan kendini daha kolay olur senin için :) herşey bebişler için
Bende 3.5 yıllık evliyim bütün testleri yapıldı doktor hiçbi sorun yok dedi meğerse tüpler kapaliymis başka doktora gidince öğrendim bu ay açıldı bakalım olmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacak
Arkadaşlar sonucum çıktı 26.17 bata 3 gün var :) ellerim tutmuyor...
bravooooooKahfemiiigünde 3 fincan türk kahvesi.4fincan nescafe için bennnn öğrendiğim an bıraktım evdeki nescafeleri çöpe attım
harika ,benim de 25 iydi bekliyorum.Arkadaşlar şükürler olsun 166 çıktı değerin bir önceki 76ydi
Canım benimki şiddetli ağrı gibi değil böyle sızı gibi dün akşam yoğundu bugün o kadar yok. Bel ağrım şu an için yok adete daha 8 gün var. Geçen ayda ağrım vardı ama olmadı inşallah bu ay çıkarCnm şahsen benim sağ kasıkta şiddetli ağrı ve bel ağrısı oldu. Diğer Aylardan farkı kasık ağrısının şiddetli olmasaydı.birde daha adetime varken adet sancısı ve bel ağrım oldu. Özellikle bacaklarım çok ağrıdı tıpkı adette olduğum gibi. Adete 3 gün kala test yap bence sağ kasık ağrın belirti olabilir bence :)
Ewet canım folikasit
Sağol canım şimdiyapsam olur mu kiHemen başlamalısın. Benim.adet döngüm 26 günde bir.bunun 6 günü adet dönemimdi ve ben adetin 9. Günü ovulasyonda çift görüyordum erken olabiliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?