Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi günler canım bnde inofolic kullanmaya baslıyacağım ama hangisini kullamam gerekir bi inofolic combi var bide sase si var hañgisi sizce

Kızlar ovu testi aldım elime dün geçti adetim de 20 nisanda bitti ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz hangi saatler arasında ilk defa kullanacağım

Anladım canım demekki adete kadar çok bi belirti olmuyo en belirgin kasık ağrısı tek taraflı mı oldu canım bel ağrısı nasış bi ağrı adet olacak gibi mi çok soru sordum ama meraktayım Bemde
Cnm şahsen benim sağ kasıkta şiddetli ağrı ve bel ağrısı oldu. Diğer Aylardan farkı kasık ağrısının şiddetli olmasaydı.birde daha adetime varken adet sancısı ve bel ağrım oldu. Özellikle bacaklarım çok ağrıdı tıpkı adette olduğum gibi. Adete 3 gün kala test yap bence sağ kasık ağrın belirti olabilir bence :)

Kızlar ovu testi aldım elime dün geçti adetim de 20 nisanda bitti ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz hangi saatler arasında ilk defa kullanacağım
Hemen başlamalısın. Benim.adet döngüm 26 günde bir.bunun 6 günü adet dönemimdi ve ben adetin 9. Günü ovulasyonda çift görüyordum erken olabiliyor yani

hamile kalmana engel değil tabiki ama hamile kaldıktan sonra bırakmak için çok zorlanırsın şimdiden azaltmaya odaklarsan kendini daha kolay olur senin için :) herşey bebişler için
Kahfemiii günde 3 fincan türk kahvesi.4fincan nescafe için bennnn öğrendiğim an bıraktım evdeki nescafeleri çöpe attım

Canım benim tüplerde açık bir Problem yok. Sadece eşimin sperm sayisi tam sınırda cikti . Caksir suyu içiyor bu ay. Bide tozunu balla karıştırıp veriyorum . Pazartesi dr yumurtalarıma bakacak. Sonra da ilişki için sanırım gün verecek. Yumurta takibi önemli erken baslamakta fayda var. Hakkımızda hayirlisi.

Canım benimki şiddetli ağrı gibi değil böyle sızı gibi dün akşam yoğundu bugün o kadar yok. Bel ağrım şu an için yok adete daha 8 gün var. Geçen ayda ağrım vardı ama olmadı inşallah bu ay çıkar 2 gündür kabızlık vat birde. Aslında belirtiler gebeliği gösteriyo ama güvenemiyorum bende pazartesi kana baktırmayı düşünüyorum. Senin bütün belirtiler ne zaman başladı yani adete ne kadar kala canım?

kızlar agzıma su geliyo sankı tükürüüm çogalıyo agzımda böyle bir belirti duyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…