Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o ne canlar folik asit mi?

Kızlar ovu testi aldım elime dün geçti adetim de 20 nisanda bitti ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz hangi saatler arasında ilk defa kullanacağım
ben hep forbiol kullanıyordum şimdi de onu kullanıyorum,geçen sene dra infolik mi folbiol mü diye sormuştum,folbiol demişti.

Cnm benim belirtiler de aynen senin gibi 8-9 gün kala başladı ama dört beş gün kala şiddetlendi hem kasık hem bel adete 3 gün kala adet sancısı bir de hep kötü kötü rüyalar görüyordum. Ama en belirgini sağ kasık ağrısıydı. Rahim filmi çekindigim için hep ona yoruyordum ama öyle değilmiş. Ben rahim filmi ,ovulasyon testi,ilişkiden sonra belime yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırdım bir de ovulasyon bitti diye ilişkiye girmemezlik yapmadım adete bir hafta kala ya kadar ilişki devam etti. Böyle cnm inş bu ay senden güzel haberi alırız valla merak ettim test için biraz daha beklemen lazım

Ayyyy inan cok sevindim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim esin ne dedi sevindimi:))))

Canim ben bugun devlete amh icin kan verdim pazartesi sonuc alicam cuma olmasaydi yarin alicaktim zaten bekletmiyolarki devlettede

Ağızda Tükürük Birikmesi Nedenleri Nelerdir?
  • Mide ve bağırsak rahatsızlıkları ağızda çok fazla tükürük birikmesine neden olabilmektedir.
  • Ağız içi iltihaplanma, ağız içi hastalıkları
  • Bir takım bulaşıcı ve ateşli hastalıklar
  • Gebelik durumunda da ağız içinde tükürük birikmesi sorunu yaşanabilmektedir.

Tmm canım şimdi yaptım çizgi silk çıktı belli ama yarın bidaha yapayım çok teşekkür ederim cevap için

Onu bilmiorum canım, hüsrana uğramim dersen bekle az kalmış zaten. Evde test yaparsın sonra kana gidersin.

bugune kadar her gecikmemde kan verdim ama hepsi psikolojikmiş kndi kendime söz vermiştim önce o çift cizgiyi görmeden kan vermicem diye.. ama bu ay umutluyum ve belirti yasıyorum... o yüzden kafam karısıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…