- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Hatırlamıyorum canım ya bitti bnde daha almadımben folidoce kullandım 1 ay canım iyiymiş diye duydum kaç mg sizinki
o ne canlar folik asit mi?
ben hep forbiol kullanıyordum şimdi de onu kullanıyorum,geçen sene dra infolik mi folbiol mü diye sormuştum,folbiol demişti.Kızlar ovu testi aldım elime dün geçti adetim de 20 nisanda bitti ne zaman yapmaya başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz hangi saatler arasında ilk defa kullanacağım
Cnm benim belirtiler de aynen senin gibi 8-9 gün kala başladı ama dört beş gün kala şiddetlendi hem kasık hem bel adete 3 gün kala adet sancısı bir de hep kötü kötü rüyalar görüyordum. Ama en belirgini sağ kasık ağrısıydı. Rahim filmi çekindigim için hep ona yoruyordum ama öyle değilmiş. Ben rahim filmi ,ovulasyon testi,ilişkiden sonra belime yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırdım bir de ovulasyon bitti diye ilişkiye girmemezlik yapmadım adete bir hafta kala ya kadar ilişki devam etti. Böyle cnm inş bu ay senden güzel haberi alırız valla merak ettim test için biraz daha beklemen lazımCanım benimki şiddetli ağrı gibi değil böyle sızı gibi dün akşam yoğundu bugün o kadar yok. Bel ağrım şu an için yok adete daha 8 gün var. Geçen ayda ağrım vardı ama olmadı inşallah bu ay çıkar2 gündür kabızlık vat birde. Aslında belirtiler gebeliği gösteriyo ama güvenemiyorum bende pazartesi kana baktırmayı düşünüyorum. Senin bütün belirtiler ne zaman başladı yani adete ne kadar kala canım?
bata 8 gün var kan versem cıkar mı????
Öğlen kadar idrar beklet sıvı tüketme ve başla. Sonraki günlerle aradaki farkı görmen lazım. Testleri atma gün gün sırala. Bugün silik ćıkıp yarın bugünküne göre koyu olursa ovulasyon başlıyor demektir. Tabi ikiside koyu olması gerekiyorSağol canım şimdiyapsam olur mu ki
Ayyyy inan cok sevindim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim esin ne dedi sevindimi:))))İyi canım ne olsunhamilelik takvimi mi görmedin galiba büyük oğlan 21 haftalık hareketlendi.küçük oğlan 13 haftalıkken.. Hala kımıldak bir oğlancık.saniye durmuyor yerinde.düz duvara tırmanan cinsten
Çıkar canım.
Hadi insallah canimBekliyorum canim bakalım bugün adet olmazsam yarın test yapıcam :)
Canim ben bugun devlete amh icin kan verdim pazartesi sonuc alicam cuma olmasaydi yarin alicaktim zaten bekletmiyolarki devlettedeKızlar benim bir maruzatım daha var.
Dün gittiğim doktor benden AMH testi yaptırmamı istedi ve bunun için beni özel bir laboratuvara yönlendirdi. Ben daha önceki başka testlerimi Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yaptırmış ve çok da memnun kalmıştım. Yine aynı şekilde bu testi de orada yaptırsam olur mu diye sorduğumda, doktorum bana devlette yaptırırsam sağlıklı sonuç alamayacağımı, çünkü test için alınan kanın fazla bekletilmeden hemen analiz edilmesi gerektiğini vs söyledi. Yaptırmamı söylediği yerde testin fiyatı yaklaşık 250 TL, devlette ise muhtemelen para vermeyeceğim.
Şimdi size sorum şu:
Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu AMH testini gerçekten illaki özelde mi yaptırmam gerekiyor? Bir de herhangi bir günde yaptırsam olur mu?
Geçen gün kansızlık var mı diye doktora gittim canım normal çıktı ama b12 ve d vitamini çok düşük dedi 5 tane iğne ve ilaç verdi 3 ay sonra kontrole çağırdı o gün test yaptım hatta buraya atmistimHadi insallah canim
Merve çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Tmm canım şimdi yaptım çizgi silk çıktı belli ama yarın bidaha yapayım çok teşekkür ederim cevap içinÖğlen kadar idrar beklet sıvı tüketme ve başla. Sonraki günlerle aradaki farkı görmen lazım. Testleri atma gün gün sırala. Bugün silik ćıkıp yarın bugünküne göre koyu olursa ovulasyon başlıyor demektir. Tabi ikiside koyu olması gerekiyor
16685.sayfa da resmi var testinHadi insallah canim
yaptırsam mı yarın acaba ya varsa bile kac cıkar deger acaba??
hayırlı evlat olsun da vala :)) başka bir şey istemem :))bhchrk
Ben bakinca kiza benzettim oyle hissettim ama benimki sadece bi tahmin rabbim bilir en iyisini canim kalbine gore versin insallah:)))
Çok teşekkür ediyorum canım Rabb'im bu güzel heyecanı mutluluğu sana da nasip etsin...
Onu bilmiorum canım, hüsrana uğramim dersen bekle az kalmış zaten. Evde test yaparsın sonra kana gidersin.
Bakalım canım sonuç ne çıkacak hayırlısı olsun sem zaten bebişine kavuşsun çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?