Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selamlar kizlar.
Dr.dan geldim simdi muayene etti keseyi göremedi,hersey yolunda gorunuyor dedi kanda bakalim yukselme ne durumda dedi.tekrar kan verdim.
Dua edin benim icin,muthis endiseleyim

Valla canım bende bu ay prolaktin hormonu düştü diye umutluyum yoksa daha yeni diye beklemiyorum çok sabırsızım pazartesi günü adete 6 gün kalıyo idrarda çıkar mı bilmiyorum ama kanda belki belli olur diye umut ediyorum. Birde sende akıntı oldu mu adete yakın bende hiçbirşey yok kuru bildiğin?

Selamlar kizlar. Bisey sorucaktim. Bizim 2 gun once bi denememiz oldu. Ama dun bende tum gun kasiklarda agri vardi ama batma olmadi. Ara arada bel agrisi. Acaba dun muydu benim yumurtlamam. Normalde yan su sayisal degerlerle hesapladgmda 2 gun sonra yumurtlama gunum. Sansa dun esimde cok uogun bi gun gecirdi deneme olmadi acaba me durumdayim. Diger denememizin bi faydasi olmus mudur

Çok teşekkür ederim canım olur inşallah

Keçi boynuzu pekmezi ve bulunduğunuz yerde varsa yengeç yedir canım

Canım yoğun akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı varsa 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir yani o günü ve ertesi günü değerlendirirsen tutma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…