bugune kadar her gecikmemde kan verdim ama hepsi psikolojikmişkndi kendime söz vermiştim önce o çift cizgiyi görmeden kan vermicem diye.. ama bu ay umutluyum ve belirti yasıyorum... o yüzden kafam karısıkk
Selamlar kizlar.
Dr.dan geldim simdi muayene etti keseyi göremedi,hersey yolunda gorunuyor dedi kanda bakalim yukselme ne durumda dedi.tekrar kan verdim.
Dua edin benim icin,muthis endiseleyim
Valla canım bende bu ay prolaktin hormonu düştü diye umutluyum yoksa daha yeni diye beklemiyorumCnm benim belirtiler de aynen senin gibi 8-9 gün kala başladı ama dört beş gün kala şiddetlendi hem kasık hem bel adete 3 gün kala adet sancısı bir de hep kötü kötü rüyalar görüyordum. Ama en belirgini sağ kasık ağrısıydı. Rahim filmi çekindigim için hep ona yoruyordum ama öyle değilmiş. Ben rahim filmi ,ovulasyon testi,ilişkiden sonra belime yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırdım bir de ovulasyon bitti diye ilişkiye girmemezlik yapmadım adete bir hafta kala ya kadar ilişki devam etti. Böyle cnm inş bu ay senden güzel haberi alırız valla merak ettim test için biraz daha beklemen lazım
Amin cumlemizinki canimhayırlı evlat olsun da vala :)) başka bir şey istemem :))
Merhaba kızlar hayırlı cumalar 2- 3 gundur agzımda acı bı tat var gun ıcındede hiç gıtmıyor bı belırtı olabılir mi sizce
anladım canım 6 gun kaldı ama ıdrar testınde yok gıbı senın kac gun once cıktıBende olmadı ama bazı arkadasların belirtileri arasında okumuştum.
Teşekkür ederim inşallah.Endişelenecek birşey yok, daha çok küçük oyüzdendir. Herşey çok güzel olur inşallah.
3-4 gün öncesinde gördüm canım 2.çizgiyi silik olarak ama belliydi.anladım canım 6 gun kaldı ama ıdrar testınde yok gıbı senın kac gun once cıktı
Hiç endişelenme canım rahat ol eninde sonumda görürsün inşallahSelamlar kizlar.
Dr.dan geldim simdi muayene etti keseyi göremedi,hersey yolunda gorunuyor dedi kanda bakalim yukselme ne durumda dedi.tekrar kan verdim.
Dua edin benim icin,muthis endiseleyim
3-4 gün öncesinde gördüm canım 2.çizgiyi silik olarak ama belliydi.
Çok teşekkür ederim canım olur inşallahCanim ben gercekten hamile oldugumu hissettim cunku yasadigim bel agrisini daha once hic yasamamistim bide akintim yok denebilecek kadar azdi tabi bu herkesde oyle olcak diye bisey yok ben bu ozellikle bel agrisini sol tarafimda yasayinca annemr ve esime bu ay bebek habi vercem demistim okadar qnlamistim yani bide vatlatma ignesi yaptirmistim bubay ilk kez.rabbim hepinizin hepimizin yuzune guler ve ne muradimiz varsa vrrir. Hep namazda dualarimdasiniz.ben hamileyim ama inan cok cok da sevibemiyorum cunku icim buruk daha oncesinde hamileyim diyenlere okadar imrenirdimki anlatanam oyuzden suanda sizle cabaladiginiz icin sizinde cok olmasini istiyorum moralini yuksek tut canini hicmi hic sikma olcak allahin izniyle
Keçi boynuzu pekmezi ve bulunduğunuz yerde varsa yengeç yedir canımCanım benim tüplerde açık bir Problem yok. Sadece eşimin sperm sayisi tam sınırda cikti . Caksir suyu içiyor bu ay. Bide tozunu balla karıştırıp veriyorum . Pazartesi dr yumurtalarıma bakacak. Sonra da ilişki için sanırım gün verecek. Yumurta takibi önemli erken baslamakta fayda var. Hakkımızda hayirlisi.
Canım yoğun akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı varsa 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir yani o günü ve ertesi günü değerlendirirsen tutma ihtimali yüksekSelamlar kizlar. Bisey sorucaktim. Bizim 2 gun once bi denememiz oldu. Ama dun bende tum gun kasiklarda agri vardi ama batma olmadi. Ara arada bel agrisi. Acaba dun muydu benim yumurtlamam.Normalde yan su sayisal degerlerle hesapladgmda 2 gun sonra yumurtlama gunum. Sansa dun esimde cok uogun bi gun gecirdi deneme olmadi acaba me durumdayim. Diger denememizin bi faydasi olmus mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?