Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi günler canım bnde inofolic kullanmaya baslıyacağım ama hangisini kullamam gerekir bi inofolic combi var bide sase si var hañgisi sizce

canım ben şuan inofolic saşe kullanıyorum.. tadı falan yok suya karıştırınca su tadında oluyor.. sıkıntı çekmeden içtim.. hatta yumurtalıklarımda hafif hafif batmalar bile hissettim başladığımda..combi hakkında bilgim yok.. ben önceki hamileliğimde öğrendikten sonra folic plus içmiştim ama şuan var mı bilmiyorum..

hamile olunca iyice katlanılmaz vala sıcaklar

valla öyle canım.. ben şimdiden korkuyorum yani kışa ertelesem mi diye bazen düşünüyorum ama o zaman da garanti değil hamile kalıp kalmayacağım diye ertelemiyorum.. Adanadayım ve sıcağı hiiiç çekilmiyor yazın

FOLIC-1. Ve CORASPİN GEBE KALMAYA YARDIMCI OLYO MU ARKADAŞLAR

canım folic asit tamam da coraspini öyle doktora danışmadan kullanma.. kan sıvılaştırıcı etkisi var. ablam hamileliği boyunca kullanmıştı ilk kızında.. ikincisinde iğne vermişti ama onda trombofili vardı.. sormadan kullanma derim

Ya dün yumurtlama gunum oldugundan supheleniyorm. Sabah 7 gibi basladi agrilarim. Denememiz onceki gece olmustu. Acaba tutmaz mi
Canım sperm 3 güne kadar yaşayabilir rahimde yani tabiki tutabilir ama bugün tekrar yap bence aslında en iyisi adete kadar gün aşırı yapmak bazen kadınlar geç yumurtlayabilir

FOLIC-1. Ve CORASPİN GEBE KALMAYA YARDIMCI OLYO MU ARKADAŞLAR

folic-1 hamileliğe hazırlık döneminde ve hamileliğin ilk aylarında vücutta folik asit eksikliği olmasın diye veriliyor, coraspin de hamilelik ile ilgili bir ilaç değil yani bunların ikisi de gebe kalmaya yardımcı değil

Kizlar alttan muayene oldum korktugum gibi değildi doktor bir sorun uok dedi simir testi icin ornek aldi. Yumurta takibini sordum şimdilik erken dedi istersen rahim filmi cekelim dedi

ben 4 aydır korunmuyorum ve olmadı ama prolaktin hormonum yüksekmiş meğer onu bilsem daha önce doktora giderdim.. bu ay çok şükür düştü onun için umudum da var bakalım nasip gerisş :)
Insallah Allah hayirli bi evlat nasip eder. Bu ay olmazsa bende bi muayeneye gidicem ins. Folik asit kullaniyorm ama ne durumdayim hic bilmiyorum

Kizlar alttan muayene oldum korktugum gibi değildi doktor bir sorun uok dedi simir testi icin ornek aldi. Yumurta takibini sordum şimdilik erken dedi istersen rahim filmi cekelim dedi
Gözünaydın canım yumurta takibi için herhalde uzun bi süre bebiş olmaması lazım. Ama bana şu tuhaf geldi benden doktorum ne smear testi istedi nede rahim filmi çekelim dedi 3 aydır gidiyorum neden acaba? Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım? bhchrk canım bu smear testi ve rahim filmini ben mi talep etmeliyim?

Insallah Allah hayirli bi evlat nasip eder. Bu ay olmazsa bende bi muayeneye gidicem ins. Folik asit kullaniyorm ama ne durumdayim hic bilmiyorum
Aklında bulunsun canım adetin 2 veya 3. Gününde hormon testlerini yaptırabilirsin. Çünkü doktora da gitsen senden bunları istiyo hemde devlette veya fakültede yaptırırsan ücret ödemiyorsun tabi sağlık güvencen varsa. Eğee özel hastanede yaptırırsan çok pahalı tutuyor bu testler

Hamile olan tatli anneler, aranizda belirti olarak siddetli karin agrisi yasayan oldu mu? Ben kimyasal gebelik gecirdigimde karnim cok agriyordu, oyuzden bu ayda karnim cok agriyor, ya mens olacagim yada gene bisey varsada kimyasalla dusecek mi diye korkuyorum da 3 gun gecikti ve test yapmaya korkuyorum, cift cizgiyi gorup sonrasinda bebegimin tekrar dustugunu gormemek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…