- 22 Nisan 2016
- 50
- 21
- 3
- 34
Ya dün yumurtlama gunum oldugundan supheleniyorm. Sabah 7 gibi basladi agrilarim. Denememiz onceki gece olmustu. Acaba tutmaz miCanım yoğun akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı varsa 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir yani o günü ve ertesi günü değerlendirirsen tutma ihtimali yüksek
Keçi boynuzu pekmezi ve bulunduğunuz yerde varsa yengeç yedir canım
Nasıl yani yengeç? Aktarda mi satılıyor?
yengecide ilk defa duydum. bildigimiz yengec olmasin
Canim ben bugun devlete amh icin kan verdim pazartesi sonuc alicam cuma olmasaydi yarin alicaktim zaten bekletmiyolarki devlettede
İyi günler canım bnde inofolic kullanmaya baslıyacağım ama hangisini kullamam gerekir bi inofolic combi var bide sase si var hañgisi sizce
hamile olunca iyice katlanılmaz vala sıcaklar
FOLIC-1. Ve CORASPİN GEBE KALMAYA YARDIMCI OLYO MU ARKADAŞLAR
Canım sperm 3 güne kadar yaşayabilir rahimde yani tabiki tutabilir ama bugün tekrar yap bence aslında en iyisi adete kadar gün aşırı yapmak bazen kadınlar geç yumurtlayabilirYa dün yumurtlama gunum oldugundan supheleniyorm. Sabah 7 gibi basladi agrilarim. Denememiz onceki gece olmustu. Acaba tutmaz mi
Evet bende oyle yapmayi dusunuyorum aslinda ama insan cok sabirsizlaniyo yaa. Ilk deneme diye herhaldeCanım sperm 3 güne kadar yaşayabilir rahimde yani tabiki tutabilir ama bugün tekrar yap bence aslında en iyisi adete kadar gün aşırı yapmak bazen kadınlar geç yumurtlayabilir
FOLIC-1. Ve CORASPİN GEBE KALMAYA YARDIMCI OLYO MU ARKADAŞLAR
Yok canım aktarda değil yengeç denizde oluyor balıkçılar da olur büyük marketlerde de oluyormuş ama bi araştır istersenNasıl yani yengeç? Aktarda mi satılıyor?
evet ilk denemede bende çok heyecanlıydım ve hemen tutar sanıyordum ama hormonlar stres herşey etkiliyormuş.. inş seninki öyle olmaz ve tez zamanda hamiş olursun..Evet bende oyle yapmayi dusunuyorum aslinda ama insan cok sabirsizlaniyo yaa. Ilk deneme diye herhalde
Insalahhhh.evet ilk denemede bende çok heyecanlıydım ve hemen tutar sanıyordum ama hormonlar stres herşey etkiliyormuş.. inş seninki öyle olmaz ve tez zamanda hamiş olursun..
Yok canım aktarda değil yengeç denizde oluyor balıkçılar da olur büyük marketlerde de oluyormuş ama bi araştır istersen
ben 4 aydır korunmuyorum ve olmadı ama prolaktin hormonum yüksekmiş meğer onu bilsem daha önce doktora giderdim.. bu ay çok şükür düştü onun için umudum da var bakalım nasip gerisş :)Insalahhhh.Siz ne kadardir deniyosunuzz. Allah kimseyi cok aratmasin ins.
Evet canim adetin 3. Gunu sabah ac karnina farketmez ama ac daha iyi olur dedilerA hadi ya, çok sevindim bu işe :) Hangi hastanede kan verdin? Aç karnına mı verdin bir de?
Insallah Allah hayirli bi evlat nasip eder. Bu ay olmazsa bende bi muayeneye gidicem ins. Folik asit kullaniyorm ama ne durumdayim hic bilmiyorumben 4 aydır korunmuyorum ve olmadı ama prolaktin hormonum yüksekmiş meğer onu bilsem daha önce doktora giderdim.. bu ay çok şükür düştü onun için umudum da var bakalım nasip gerisş :)
Gözünaydın canımKizlar alttan muayene oldum korktugum gibi değildi doktor bir sorun uok dedi simir testi icin ornek aldi. Yumurta takibini sordum şimdilik erken dedi istersen rahim filmi cekelim dedi
Aklında bulunsun canım adetin 2 veya 3. Gününde hormon testlerini yaptırabilirsin. Çünkü doktora da gitsen senden bunları istiyo hemde devlette veya fakültede yaptırırsan ücret ödemiyorsun tabi sağlık güvencen varsa. Eğee özel hastanede yaptırırsan çok pahalı tutuyor bu testlerInsallah Allah hayirli bi evlat nasip eder. Bu ay olmazsa bende bi muayeneye gidicem ins. Folik asit kullaniyorm ama ne durumdayim hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?