- 1 Mart 2016
- 228
- 92
- 13
- 41
Su gibi akıntı var mıAnladım canım benim de daha erken belirti için ama kasik ağrım psikolojik olamaz herhalde gün boyu sizladi ve devam ediyo Afedersin ama idrarimi yaparken bile kasigimin sizladigini hissediyorum sende de oyle bi durum oldu mu? birde 3 gundur kabizlik var bende bakalım ilerleyen günlerde bişey çıkacak mı pazartesi kan vercem.
Yok canım hiç akıntım yok adete 8 gün var bende. Senin akıntın var mı bat ne zaman?Su gibi akıntı var mı
vala Allah kolaylık versiiinn :))valla öyle canım.. ben şimdiden korkuyorum yani kışa ertelesem mi diye bazen düşünüyorum ama o zaman da garanti değil hamile kalıp kalmayacağım diye ertelemiyorum.. Adanadayım ve sıcağı hiiiç çekilmiyor yazın
canımmm alttan rahmine baktığında eğer bir problem görseydi ya da ultrasonda tüplerinde bi problem görseydi illaki doktor kendisi derdi.. kimisi de durup dururken yaptırır para için :) istersen doktoruna danış bir dahakine.. ama benim doktorum ikisini de talep etmedi hiç ben de sormadım açıkçası.. uzun süre bebek olmazsa yapılıyordur belkiGözünaydın canımyumurta takibi için herhalde uzun bi süre bebiş olmaması lazım. Ama bana şu tuhaf geldi benden doktorum ne smear testi istedi nede rahim filmi çekelim dedi 3 aydır gidiyorum neden acaba? Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım? bhchrk canım bu smear testi ve rahim filmini ben mi talep etmeliyim?
Hamile olan tatli anneler, aranizda belirti olarak siddetli karin agrisi yasayan oldu mu? Ben kimyasal gebelik gecirdigimde karnim cok agriyordu, oyuzden bu ayda karnim cok agriyor, ya mens olacagim yada gene bisey varsada kimyasalla dusecek mi diye korkuyorum da 3 gun gecikti ve test yapmaya korkuyorum, cift cizgiyi gorup sonrasinda bebegimin tekrar dustugunu gormemek icin.
Alttan 2-3 defa muayene yaptı farklı zamanlarda canım ve istemedi. Dediğin gibi belki gerek görmedi belki yeni evli olduğum için zamana bıraktı. Teşekkürler canımvala Allah kolaylık versiiinn :))
canımmm alttan rahmine baktığında eğer bir problem görseydi ya da ultrasonda tüplerinde bi problem görseydi illaki doktor kendisi derdi.. kimisi de durup dururken yaptırır para için :) istersen doktoruna danış bir dahakine.. ama benim doktorum ikisini de talep etmedi hiç ben de sormadım açıkçası.. uzun süre bebek olmazsa yapılıyordur belki
aynen ben de yeni evliyim bence de bi doğumdan sonra daha çok sıkıntı oluyorsa o yüzden genelde alınıyordur smear testiAlttan 2-3 defa muayene yaptı farklı zamanlarda canım ve istemedi. Dediğin gibi belki gerek görmedi belki yeni evli olduğum için zamana bıraktı. Teşekkürler canım
Benim de doktora 2. gidisim ilkinde hormon testi yaptirdim değerler normal cikti. Alttan muayene edelim gel de dedi onu iyi atlattim şükür. 4-5 aydir deniyoruz bakalim istedigim takdirde rahim filmi cekecek yumurta takibini sordum filmin sonucuna gore degerlendiririz dedi canimGözünaydın canımyumurta takibi için herhalde uzun bi süre bebiş olmaması lazım. Ama bana şu tuhaf geldi benden doktorum ne smear testi istedi nede rahim filmi çekelim dedi 3 aydır gidiyorum neden acaba? Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım? bhchrk canım bu smear testi ve rahim filmini ben mi talep etmeliyim?
Ben tam 30 yaşındayım canım ne deyim hayırlısısmear testi benim bildiğim 30 yaşın üzerinde yapılıyor.. bebekle ilgili bir durumda yapıldığını hiç duymamıştım.. değişik geldi bana da....
Kizlar alttan muayene oldum korktugum gibi değildi doktor bir sorun uok dedi simir testi icin ornek aldi. Yumurta takibini sordum şimdilik erken dedi istersen rahim filmi cekelim dedi
gecen ayki kimyasalda okadar test yaptım ki koyulaşana kadar bisürü:) şimdi korkuyom gene aynı şeyler olcak diye, ama cift çizgilik bi durumum varsa (ki inşlhhh vardır) ona göre de kendime dikkat etmeye başlayım diyorum. 10 gün yada 2 hafta geçmeden doktora gitmem, eşimde götürmez zaten, varsa iyice büyüsün öyle gitcez bidaha demişti, kimyasallar ilk zamanlarda görüldüğünden. ama karın ağrım korkutuyor çok beni. ama sende de ağrı varsa demekki normal olanlarda da ağrı olabiliyor, herzaman olumsuz bi durumda ağrıyacak değilmiş demekki:) yarın yaparım testi, üzülmekten çok korkuyom gene, günlerce ağlamıştım geçen ay çünkü. teşekkürler cevabın için :))) Rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin hepimize:)Benimde karnim agriyor adet gecikmedende agriyordu simdide agriyor. Korkunun ecele faydasi yok bence, yap testini git muayne ol doktora. Birde hemen fazla kaptirmamali insan kendini.. ben iki defa pozitif test yaptim su ana Kadar ama yinede icimden bir his kednini kaptirma diyor. Alanda verende Rabbim... güyel yazilari olsun yavrularin.. rabbim nasibi güyellerden eylesin hepimizi
Bende 4 aydır deniyorum canım yumurta takibi istemedim doktorum çok yenisin acele etme diyor. Bu ay bi çıtlatayım bakalım ne tepki verecekBenim de doktora 2. gidisim ilkinde hormon testi yaptirdim değerler normal cikti. Alttan muayene edelim gel de dedi onu iyi atlattim şükür. 4-5 aydir deniyoruz bakalim istedigim takdirde rahim filmi cekecek yumurta takibini sordum filmin sonucuna gore degerlendiririz dedi canim
Çokkkkkl sevindiii inanılmazAyyyy inan cok sevindim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim esin ne dedi sevindimi:))))
keseyi görceeezzz oleeeyyyySalı gününe randevu aldım doktorumdann çokk heyecanlıyım
Beklenen adet tarihi demekBu bat ne oluyo acaba hanimlar
Ben tam 30 yaşındayım canım ne deyim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?