Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hanımlar merhaba,
Bende beklemeye başlayanlardanım. Ancak denememiz olalı çok az zaman olduğu için kendimde belirtiler arayarak zaman geçiriyorum :)
Akıntı bol miktarda var, dün ve ondan önceki gün hafif bir ağrı da vardı sol kasık tarafımda. Acaba hamile kalmış olabilir miyim? Çok heyecanlı bir bekleyiş, bir de hangi test en erken sonucu gösteriyor kan testi hariç, eczaneden alabileceğim?

6 haftalık olmuş olacak canım büyük ihtimalle görürsünüz keseyi... kalp atışı da duyabilir tabii..

erken veya normal gebelik testleri arasında pek bir fark yok.. adete kaç gün var peki?

Kızlar adete 4 gun kaldı ama ben dayanamadım bugün gün içinde test yaptım ama sadece çizginin yeri belli oldu rengi değişmedi hayalet gibi bende attım testi ama yarın sabah tekrar yapcam

Kızlar adete 4 gun kaldı ama ben dayanamadım bugün gün içinde test yaptım ama sadece çizginin yeri belli oldu rengi değişmedi hayalet gibi bende attım testi ama yarın sabah tekrar yapcam

insallah vardir ama sunu soyliyim normalde yeri bile gozukmez yarin daha ner gorursun insallah benimde bat 4 :)

Kizlar 6. Haftada karin agrisi normal degilmi ? asiri agrmiyor sadece nokta nokta yerler hafif sanciyor. böyle uzunlamsania yattigimda ise ip geriliyor sanki .
yerlesme kanamasida olmamisti bende. ay öyle bir durum ki agridiginda acaba niyer agridi diyorum. agrisi kesildiginde acaba cikitoya birsey mi oldu diyorum.

Adet belirtileri yaşarken akıntı oldu ondan önce benimde hiç akıntım olmadı. Yani üç dört gün kala hem adet sancısı hem böyle su gibi bi akıntı oldu sadece

Canım bi sağ kasığımda ağrı var başka bi belirtim yok ya üşüttüm idrar yolu enfeksiyonu yada hamişiimmm sen nasılsın bu haftasonu aman kaçırma değerlendir mutlaka
Ay canım takılma belirtilere kafanı boşaltaz kaldı inşallah son güzel olcak.. bnxe iyiyim doktor jel verdi crİnone diye bebek tütünün diyeymis ona aklım takılıyor ilişki sırasında geliyor hep valla iğne günü hariç hergün çalışıyoruz

bhchrk canım ya bu crİnone jel i ben Mi yanlış kullandım sabah yaptım ogleden sonra ilişki oldu resmen geldi kesik kesik bide ilişkiden sonra Mi yapmam gerekiyor sabah akşam verdi doktor ilişki öncesi yaparsam spermin geçişini engellemez dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…