Gercekten öyleymiş saniyeler surdu canim ve sorun yokSevindim canım, demiştim hiç korkma diye..
arkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız
Bana da aynini söyledi yas 30u gecince benden smear istedi galibaBende 4 aydır deniyorum canım yumurta takibi istemedim doktorum çok yenisin acele etme diyor. Bu ay bi çıtlatayım bakalım ne tepki verecek
Hanımlar merhaba,
Bende beklemeye başlayanlardanım. Ancak denememiz olalı çok az zaman olduğu için kendimde belirtiler arayarak zaman geçiriyorum :)
Akıntı bol miktarda var, dün ve ondan önceki gün hafif bir ağrı da vardı sol kasık tarafımda. Acaba hamile kalmış olabilir miyim? Çok heyecanlı bir bekleyiş, bir de hangi test en erken sonucu gösteriyor kan testi hariç, eczaneden alabileceğim?
coksagol cnm6 haftalık olmuş olacak canım büyük ihtimalle görürsünüz keseyi... kalp atışı da duyabilir tabii..
coksagol cnm
10-12 gün kadar var şu an. aslında daha da fazla ama ben hep erken olurum ona göre düşünerek ancak ortalama gün söyleyebiliyorum.erken veya normal gebelik testleri arasında pek bir fark yok.. adete kaç gün var peki?
su içmeyi ihmal etme canım kese için iyi bir şeydoktorum bana öyle demişti..
benımde sıkıntım su da artık ıccem mecburumsu içmeyi ihmal etme canım kese için iyi bir şeydoktorum bana öyle demişti..
Bende okadar ugrastim ama cikmadimaalesef canım çıkmadı..
Kızlar adete 4 gun kaldı ama ben dayanamadım bugün gün içinde test yaptım ama sadece çizginin yeri belli oldu rengi değişmedi hayalet gibi bende attım testi ama yarın sabah tekrar yapcam
Adet belirtileri yaşarken akıntı oldu ondan önce benimde hiç akıntım olmadı. Yani üç dört gün kala hem adet sancısı hem böyle su gibi bi akıntı oldu sadeceValla canım bende bu ay prolaktin hormonu düştü diye umutluyum yoksa daha yeni diye beklemiyorumçok sabırsızım pazartesi günü adete 6 gün kalıyo idrarda çıkar mı bilmiyorum ama kanda belki belli olur diye umut ediyorum. Birde sende akıntı oldu mu adete yakın bende hiçbirşey yok kuru bildiğin?
Ne yaptın cnm sonuç ne çıktı?Teşekkür ederim inşallah.
Bir saat sonra sonucum cikacak dakika sayıyorum
Ay canım takılma belirtilere kafanı boşaltaz kaldı inşallah son güzel olcak.. bnxe iyiyim doktor jel verdi crİnone diye bebek tütünün diyeymis ona aklım takılıyor ilişki sırasında geliyor hep valla iğne günü hariç hergün çalışıyoruzCanım bi sağ kasığımda ağrı var başka bi belirtim yok ya üşüttüm idrar yolu enfeksiyonu yada hamişiimmmsen nasılsın bu haftasonu aman kaçırma değerlendir mutlaka
Yarın kalkar kalkmaz yapıcam 3 test daha var elimde sen de yapicakmisin yarininsallah vardir ama sunu soyliyim normalde yeri bile gozukmez yarin daha ner gorursun insallah benimde bat 4 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?