Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bnmde 6 gunum kaldı ve karnım agrıyo ama degısık ara ara sancı gıbı ay bu ay ne cok dınledım kendımı

Uyarın için sağol cnm bnm ama her ikisini de doktorum verdi bna ikisni bir kullan dedi

C
Cnm bnm koraspini de folik asidi de kadn doktorum verdi kafama göre kullanmıyorum senn anlycn fakat folik asit kullanıp daha ilk aydn hamile kallanlarn sayısı da az değil cnm hakkımızda hayrlısıbklm

Yok ya normal şeyler bendede hala oluyor, endişelenme hiç.

o zaman sor canım.. benim daha 3 yılım var o test için :) hiç sormadım o yüzden :) ablam yaptırır her sene ondan biliyorum
2 farklı smer testi var.
Biri cinsel yaşantısı olan ve kaç yaşında olursa olsun her yıl yapılması gereken.
İkincisi 30 yaş ve üzeri
Bu yıl ilk defa yaptırdım yaş 29

Ayy hadi bakalım canım inşallah bu ay tutar ikimizinkide hayırlısı ile. Bebek tutunsun diye jeli ilk defa duyuyorum o neymiş bu kk da daha neler öğrenecem allah bilir. Aman sakın ihmal etme son gaz çalışmaya devam gelişme olursa yaz mutlaka

Kizlar benim bazi hormon sonuckarim cikti tsh 2.40 t4 0.72 t3 3.61 progestoron 0.66 lh 2.26 estradiol 66.00 fsh 7.62 anlayan var mi bunlardan....

Kızlar bugün adetimin 3.günü ve henüz adet olmadım sabah ilk idrarla test yaptım negatif cikti. Gün içerisinde adet olacakmisim gibi ara ara bel agrim oluyor ve akintim var fakat ağrılar çok sancılı değil genelde ayaktayken oluyor sizce hamile olma ihtimali varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…