Hamile olan tatli anneler, aranizda belirti olarak siddetli karin agrisi yasayan oldu mu? Ben kimyasal gebelik gecirdigimde karnim cok agriyordu, oyuzden bu ayda karnim cok agriyor, ya mens olacagim yada gene bisey varsada kimyasalla dusecek mi diye korkuyorum da 3 gun gecikti ve test yapmaya korkuyorum, cift cizgiyi gorup sonrasinda bebegimin tekrar dustugunu gormemek icin.
Kızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
inşlh bebiş ağrısıdır. olmadıkça kendimizi daha çok dinliyoruz her ay sanırım :)bnmde 6 gunum kaldı ve karnım agrıyo ama degısık ara ara sancı gıbı ay bu ay ne cok dınledım kendımı
Uyarın için sağol cnm bnm ama her ikisini de doktorum verdi bna ikisni bir kullan dedicanım ben şuan inofolic saşe kullanıyorum.. tadı falan yok suya karıştırınca su tadında oluyor.. sıkıntı çekmeden içtim.. hatta yumurtalıklarımda hafif hafif batmalar bile hissettim başladığımda..combi hakkında bilgim yok.. ben önceki hamileliğimde öğrendikten sonra folic plus içmiştim ama şuan var mı bilmiyorum..
valla öyle canım.. ben şimdiden korkuyorum yani kışa ertelesem mi diye bazen düşünüyorum ama o zaman da garanti değil hamile kalıp kalmayacağım diye ertelemiyorum.. Adanadayım ve sıcağı hiiiç çekilmiyor yazın
canım folic asit tamam da coraspini öyle doktora danışmadan kullanma.. kan sıvılaştırıcı etkisi var. ablam hamileliği boyunca kullanmıştı ilk kızında.. ikincisinde iğne vermişti ama onda trombofili vardı.. sormadan kullanma derim
Cnm bnm koraspini de folik asidi de kadn doktorum verdi kafama göre kullanmıyorum senn anlycn fakat folik asit kullanıp daha ilk aydn hamile kallanlarn sayısı da az değil cnm hakkımızda hayrlısıbklmfolic-1 hamileliğe hazırlık döneminde ve hamileliğin ilk aylarında vücutta folik asit eksikliği olmasın diye veriliyor, coraspin de hamilelik ile ilgili bir ilaç değil yani bunların ikisi de gebe kalmaya yardımcı değil
Kizlar 6. Haftada karin agrisi normal degilmi ? asiri agrmiyor sadece nokta nokta yerler hafif sanciyor. böyle uzunlamsania yattigimda ise ip geriliyor sanki .
yerlesme kanamasida olmamisti bende. ay öyle bir durum ki agridiginda acaba niyer agridi diyorum. agrisi kesildiginde acaba cikitoya birsey mi oldu diyorum.
Seninle ayni durumdayizzz.10-12 gün kadar var şu an. aslında daha da fazla ama ben hep erken olurum ona göre düşünerek ancak ortalama gün söyleyebiliyorum.
Kızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
2 farklı smer testi var.o zaman sor canım.. benim daha 3 yılım var o test için :) hiç sormadım o yüzden :) ablam yaptırır her sene ondan biliyorum
Anladım canım haftaya belli olur benimki artık şu an kupkuru :)Adet belirtileri yaşarken akıntı oldu ondan önce benimde hiç akıntım olmadı. Yani üç dört gün kala hem adet sancısı hem böyle su gibi bi akıntı oldu sadece
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et ayağını sıcak tut üşütmeKızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
Ayy hadi bakalım canım inşallah bu ay tutar ikimizinkide hayırlısı ile. Bebek tutunsun diye jeli ilk defa duyuyorum o neymiş bu kk da daha neler öğrenecem allah bilir. Aman sakın ihmal etme son gaz çalışmaya devamAy canım takılma belirtilere kafanı boşaltaz kaldı inşallah son güzel olcak.. bnxe iyiyim doktor jel verdi crİnone diye bebek tütünün diyeymis ona aklım takılıyor ilişki sırasında geliyor hep valla iğne günü hariç hergün çalışıyoruz
Sonuc, beklendigi gibi yukselme var yuksek ihtimal geç döllenmedir dedi dr.pazar günü tekrar kan vericem.Ne yaptın cnm sonuç ne çıktı?
Cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.Kızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
Gecmis olsun canimKızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?