Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

10-12 gün kadar var şu an. aslında daha da fazla ama ben hep erken olurum ona göre düşünerek ancak ortalama gün söyleyebiliyorum.

canım şuan yaşadığın yumurtlama olabilir gibi o zaman.. bu kadar erken çıkmaz idrarda falan sonuç

aa bilmiyordum bunu. bende diyorum neden susuyorum bukdr cok ... daha fazla iceyim bari

benımde sıkıntım su da artık ıccem mecburum

suyu ihmal etmeyin kızlar çok aşırı da içmemek lazım tabii ama 2.5 litre ideal

Bende okadar ugrastim ama cikmadi sagolcanim baktigin icin.dun yapmistim bu testi.dun adet gunumdu ama hala olmadim bekliorum

hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.. belki geç döllenmedir görünmemiş olabilir..

Kızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.

canım çok geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın sana böyle bir acıyı.. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah...

Uyarın için sağol cnm bnm ama her ikisini de doktorum verdi bna ikisni bir kullan dedi

doktorun verdiyse içebilirsin o zaman canım bazen hani duyulan yapılıyor ya bende öyle sanmıştım :)

2 farklı smer testi var.
Biri cinsel yaşantısı olan ve kaç yaşında olursa olsun her yıl yapılması gereken.
İkincisi 30 yaş ve üzeri
Bu yıl ilk defa yaptırdım yaş 29

bak bilmiyordum ben bunu :) bana demedi hiç doktorlar.. hoş bana hiçbir şey demedi gittiğim onca doktor :) teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Çok teşekkür ederim sanal dostlarim iyi varsınız. Allah razı olsun hepinize bebeği olmayana bebek hile olana.sağlıklı hamilelikler versin rabbim bu kürtaj anesteziili pek iyiymiş 10dk sürdü 3.saniyede uykuya daldım 10dk sonra ayildimşimdilik ruhsal olarak cansız bebeğim gittiği için iyiyim tabi burukluk var

öyle tabii canım.. inşallah yaşamazsın tekrar.. dikkat et kendine..

Kızlar bugün adetimin 3.günü ve henüz adet olmadım sabah ilk idrarla test yaptım negatif cikti. Gün içerisinde adet olacakmisim gibi ara ara bel agrim oluyor ve akintim var fakat ağrılar çok sancılı değil genelde ayaktayken oluyor sizce hamile olma ihtimali varmi yardımcı olur musunuz

adetin gecikmiş ve belirtilerin var.. kırmızılar gelmediği sürece hamile olma ihtimalin var elbette.. ama idrar testiyle yorumlama hemen geç döllenmeyse görünmeyebilir.. sen en iyisi gidip kan testi yaptır

adetin gecikmiş ve belirtilerin var.. kırmızılar gelmediği sürece hamile olma ihtimalin var elbette.. ama idrar testiyle yorumlama hemen geç döllenmeyse görünmeyebilir.. sen en iyisi gidip kan testi yaptır
İns. Hamileyimdir ya bugün çok isterdim çıkmasını yarin eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyodum :)) acaba hastaneler bu saatte yaparmi kan testini bilginiz varmı

Bide ben akıntı için ay başında fitil kullanmıştım o etkilermi adeti acaba oyuzden mi gecikti yoksa

Kızlar ben dayanamadım eldiveni giydim testi cöpten çıkardım resmini yukluyorum kontrast yapan arkadaşlar bide bana yapsa

Kizlar benim bazi hormon sonuckarim cikti tsh 2.40 t4 0.72 t3 3.61 progestoron 0.66 lh 2.26 estradiol 66.00 fsh 7.62 anlayan var mi bunlardan....
Canım tsh lh ve fsh iyi diğerlerini tam bilmiyorum benim Estradiol 34 çıkmıştı adetin 2. Günü doktor değerlerin iyi demişti birde prolaktin var 20 den düşük olması iyidir

Iyi akşamlar kizlar,benim hala adet yok en son 24 Mart ti geçen ay 27.gün olmuştum bu ay piyasada yok yaptığım zibilyon tane test negatifti.30.gün sanırım bugün. hamilelik şüphem yok geç dollenme bile olsa cikmaliydi müthiş bel ağrım var ama gelen giden bişey yok.en son ilişki 6 nisandı. Bunu başkası sora kesin Hayır derdim ama yaptığım zibilyon tane test hatalı olmuş olabilirmi

En son ne zaman test yaptin?ve sabah mi?
Bence yarin sabah bir tane daha yap

Arkadaşlar merhaba benim kasık Ağrım çok fazla sol da baskın özellikle korkuyorum yarın en az 50 olması gerek değerimin hamileliğin ilk haftalarında normal midir?

En son ne zaman test yaptin?ve sabah mi?
Bence yarin sabah bir tane daha yap

En son salı aksami yaptığım test bi garipti anlayamadım aslında yok ama yeri belli gibiydi.Sağolsun sweetwitch01 konstratiyla oynadı var gibiydi .guya adete 1 gun vardı o zaman.sonra ben o gazla ertesi sabah bi daha yaptım bomboş, Bembeyaz yeri falan da belli değil .Bi daha da yapmadım olsa çıkardı diye düşündüm oglum da adete 2 gün kala akşam cikmisti.Biraz uzun oldu ama durum bu aksam da sabah ta yaptığım testler hep negatifti,ne sacma bi durum ya

Tamam canım sende yaz zaten girince gözüm arıyor seni illaki bakıyorum bide rahim duvarın inceydi onun içinde verdi valla bnde doktor verdi bi araştırdım genelikle aşılama ve Tüp bebek için kullanıyorlar kk da gördüğüm kadarıyla inşallah iyi gelsin de kullanalım canım. . Sende de güzel haberler bekliyorum

Regl gunun gecmis sonuçta testlerin negatif çıkması hele ki ilk gunlerde normal kabul ediliyor.
Bence 2 sabah daha yap sonra kan tahlili yaptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…