Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba benim kasık Ağrım çok fazla sol da baskın özellikle korkuyorum yarın en az 50 olması gerek değerimin hamileliğin ilk haftalarında normal midir?
Ilk haftalarda agri olabiliyor
Kan degerinin de 2 gun de 2 ye katlanmasi gerekiyormus

Canım tsh lh ve fsh iyi diğerlerini tam bilmiyorum benim Estradiol 34 çıkmıştı adetin 2. Günü doktor değerlerin iyi demişti birde prolaktin var 20 den düşük olması iyidir
Cok tesekkur ederim cvp icin tek sorunum tup ozaman sanirim sag tupumun yarisi alindi dis gebelikten o tupum kapali ondan sorun oluyo sanirim....rabbim isteyen herkese versin bebisler inşallah

sweetwitch01 canım bi de buna bakabilir misin adete 5 gun var dediğim gün yapmisimoysa ki 7 gün gecti gelen giden yok .kafayı yedir di bana bu testler ya adet olsam da rahatlasam

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-22-22-31-40.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Canım peki senin kasık Ağrı'n falan var mı ağırlıkla sol tarafımda...
Aynen var sol kaşığımda bişey var sanki orası dolu hissediyorum arada sağda da ağrı oluyo ama solda daha çok acaba ikizler mi diyorum Can'ım benim göğüslerimde değişti damar damat yeşil oldu şişti acıyorlar çok

Banadaaaa. Bende hafif arada kasik agrilari ve bel agrisi oluyo ama. Anlamdm yumurtlama mi ne.

Bende de var o ağrılardan çok hafif hafif ama. Yumurtlamaysa da şanslıyız deneme çalışmalarının tam zamanı Belki de bebişler yerleşiyordur ya da ben öyle düşünmek istiyorumm Başka belirti var mı peki sende??

sweetwitch01 canım bi de buna bakabilir misin adete 5 gun var dediğim gün yapmisimoysa ki 7 gün gecti gelen giden yok .kafayı yedir di bana bu testler ya adet olsam da rahatlasam

bunda göremedim canım ben yarın yeniden sabah yapsan koysan testi bir de onu denesek olmaz mı ??

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-22-22-31-40.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
bunda göremedim canım ben yarın yeniden sabah yapsan koysan testi bir de onu denesek olmaz mı ??
Sağol canım çok teşekkür ederim cok sıkıldım test yapıp yapıp çizgi aramaktanBöyle yaptıkça adet te gelmiyo yaparsam atarım resim .Bu 1 hafta önceki test:)deli gibi test yaptım bu ay olsa apaçık çıkardı ama umudum yok

çıkmayabilir de canım en sağlıklısı kan testi pazartesi gidip yaptırabilirsin.. varsa beta da yükselmiş olur hem

Merhabalar,
Bende istiyorum ama hic hissetmiyorum. En onemli belirti bana gore hissetmek ama bende de hic his yok umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…