- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Ilk haftalarda agri olabiliyorArkadaşlar merhaba benim kasık Ağrım çok fazla sol da baskın özellikle korkuyorumyarın en az 50 olması gerek değerimin hamileliğin ilk haftalarında normal midir?
Kız benim hep gebelik yoktu akıntı vardı biliyorsun canım ay hadi kuru diyen herkesde pozotif çıktı allahım inşallah canimmmmmAnladım canım haftaya belli olur benimki artık şu an kupkuru :)
Ilk haftalarda agri olabiliyor
Kan degerinin de 2 gun de 2 ye katlanmasi gerekiyormus
Kac gun oldu kan vereli?Panik yaptım birdenyarın hem doktora gideceğim hem kan vereceğim hayırlısı bakalım...
Geçmiş olsun Can'ım sakın üzülme Allah sana sağlıklı evlat vermek için aldı elindn bebeğiniKızlar kürtaj oldum regl sancısı gibi az sancim var.
Kızlar ben dayanamadım eldiveni giydim testi cöpten çıkardım resmini yukluyorum kontrast yapan arkadaşlar bide bana yapsa Eki Görüntüle 1818863 Eki Görüntüle 1818863
Cok tesekkur ederim cvp icin tek sorunum tup ozaman sanirim sag tupumun yarisi alindi dis gebelikten o tupum kapali ondan sorun oluyo sanirim....rabbim isteyen herkese versin bebisler inşallahCanım tsh lh ve fsh iyi diğerlerini tam bilmiyorum benim Estradiol 34 çıkmıştı adetin 2. Günü doktor değerlerin iyi demişti birde prolaktin var 20 den düşük olması iyidir
Kac gun oldu kan vereli?
2 günü gecmeden verme bence
Bende bugun verdim pazar tekrat istedi dr.um
Yarın ben gidicem doktora senin ilk değerin kaçtı Can'ımPanik yaptım birdenyarın hem doktora gideceğim hem kan vereceğim hayırlısı bakalım...
pardon Can'ım bu mesajını görmemiştim benim de geçen cumartesi 19.25 bakalım yarın kaç çıkıcakDün verdim 26.17 çıktı canım...bir de yarın vereyim diyorum...senin kaç çıktı?
Yarın ben gidicem doktora senin ilk değerin kaçtı Can'ım
Canım peki senin kasık Ağrı'n falan var mı ağırlıkla sol tarafımda...pardon Can'ım bu mesajını görmemiştim benim de geçen cumartesi 19.25 bakalım yarın kaç çıkıcak
Aynen var sol kaşığımda bişey var sanki orası dolu hissediyorum arada sağda da ağrı oluyo ama solda daha çok acaba ikizler mi diyorumCanım peki senin kasık Ağrı'n falan var mı ağırlıkla sol tarafımda...
Banadaaaa.Bende hafif arada kasik agrilari ve bel agrisi oluyo ama. Anlamdm yumurtlama mi ne.
sweetwitch01 canım bi de buna bakabilir misin adete 5 gun var dediğim gün yapmisim oysa ki 7 gün gecti gelen giden yok .kafayı yedir di bana bu testler ya adet olsam da rahatlasam
Sağol canım çok teşekkür ederim cok sıkıldım test yapıp yapıp çizgi aramaktanbunda göremedim canım benyarın yeniden sabah yapsan koysan testi bir de onu denesek olmaz mı ??
Sağol canım çok teşekkür ederim cok sıkıldım test yapıp yapıp çizgi aramaktanBöyle yaptıkça adet te gelmiyo yaparsam atarım resim .Bu 1 hafta önceki test:)deli gibi test yaptım bu ay olsa apaçık çıkardı ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?