Olabilir.bence sen hamişsinIyi akşamlar kizlar,benim hala adet yok en son 24 Mart ti geçen ay 27.gün olmuştum bu ay piyasada yok yaptığım zibilyon tane test negatifti.30.gün sanırım bugün. hamilelik şüphem yok geç dollenme bile olsa cikmaliydi müthiş bel ağrım var ama gelen giden bişey yok.en son ilişki 6 nisandı. Bunu başkası sora kesin Hayır derdim ama yaptığım zibilyon tane test hatalı olmuş olabilirmi
Bende hep ıslaktım ama bu ay kuruyum canımKız benim hep gebelik yoktu akıntı vardı biliyorsun canım ay hadi kuru diyen herkesde pozotif çıktı allahım inşallah canimmmmm
Benimde gunum gecti ama buna ragmen siddetli kasik agrim var. 3 gundur devam ediyor ve menste olmadim. Test yapmaya niyetlenio agrim var diye vazgeciyordum, demekki hamileliktede olabiliyor. Yarin ilk isim test yapmak olcak. Inslh senin agrinda normaldir, benimkide gebelik belirtisidir inslhhh:)Arkadaşlar merhaba benim kasık Ağrım çok fazla sol da baskın özellikle korkuyorumyarın en az 50 olması gerek değerimin hamileliğin ilk haftalarında normal midir?
Evvet25Mart ta mi başlamıştı son adet
Ayy inşallah canım ya allah söylettirdi bende bekliyorum sabırsızlıkla bakalım bende de tutacak mı buKız benim hep gebelik yoktu akıntı vardı biliyorsun canım ay hadi kuru diyen herkesde pozotif çıktı allahım inşallah canimmmmm
Amin canım bunlar telafi edilebilecek şeyler. Yeter ki Rabbim ol desinCok tesekkur ederim cvp icin tek sorunum tup ozaman sanirim sag tupumun yarisi alindi dis gebelikten o tupum kapali ondan sorun oluyo sanirim....rabbim isteyen herkese versin bebisler inşallah
Benim de 27 idi.. şimdi bizim 4 haftalik mi oluyor canım olduğu zaman sayilmio dimi..doktora gittin mi ne söyledi beni 15 gün sonra çağırdı
Adet geçti mi canimBenim geçen hafta cumartrsi 19.25 çıktı kanda değer yarın yine kan vericem kaç olmalı kızlar
Olabilir.bence sen
Yok yavrum ya öyle olsa yaptığım testlerden birinde bile mi cikmazditest yapa yapa düzeni de bozdum heralde,valla hiç inancım yok yarın sabah uyansam ve adet gelmiş olsa
Bunu gün arasında yapmıştım yarın ilk sabah bakım bide gerçi 3 gün var daha ama erken yumurtlayinca erken çıkabilir diye düşünmüştümgörünmüyor canım
Olur canım bile olmasın inş kontrasta gerek kalmadan çıkar çizgibunda göremedim canım benyarın yeniden sabah yapsan koysan testi bir de onu denesek olmaz mı ??
Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibiBenim de 27 idi.. şimdi bizim 4 haftalik mi oluyor canım olduğu zaman sayilmio dimi..doktora gittin mi ne söyledi beni 15 gün sonra çağırdı
Bana da doktor demedi kaç haftalik olduğunu. Şuan gebelik var vücutta. Nerde olduğunu o zaman görcez dedi.var canım çok şişkinlik var gaz sancısı gibi.Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibi
YoookBende de var o ağrılardan çok hafif hafif ama. Yumurtlamaysa da şanslıyız deneme çalışmalarının tam zamanıBelki de bebişler yerleşiyordur ya da ben öyle düşünmek istiyorumm Başka belirti var mı peki sende??
Canım geciktiyse bir an önce test yapsana bütün kafamdaki sorulardan kurtulursunMrb kizlar. 3 gun geciktim,bel agrisi bacagima dogru cekme gibi, idrar yaptiktan sonra tekrar gitme istegi,ara ara bulanti bugun cikardim hatta,gogus uclarimda hassasiyet ve buyume,kabizlik ben sistitten de supheleniyorum ama emin degilim. Sizce bu belirtiler neyi gosteriyo testi ne zaman yapmaliyim. Geri cekilme yontemini kullaniyoruz. Risk durumunda miyiz? Tesekkurler
Su gibi akıntı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?