Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olabilir.bence sen hamişsin

Arkadaşlar merhaba benim kasık Ağrım çok fazla sol da baskın özellikle korkuyorum yarın en az 50 olması gerek değerimin hamileliğin ilk haftalarında normal midir?
Benimde gunum gecti ama buna ragmen siddetli kasik agrim var. 3 gundur devam ediyor ve menste olmadim. Test yapmaya niyetlenio agrim var diye vazgeciyordum, demekki hamileliktede olabiliyor. Yarin ilk isim test yapmak olcak. Inslh senin agrinda normaldir, benimkide gebelik belirtisidir inslhhh:)

Benim geçen hafta cumartrsi 19.25 çıktı kanda değer yarın yine kan vericem kaç olmalı kızlar

Benim de 27 idi.. şimdi bizim 4 haftalik mi oluyor canım olduğu zaman sayilmio dimi..doktora gittin mi ne söyledi beni 15 gün sonra çağırdı
Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibi

Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibi
Bana da doktor demedi kaç haftalik olduğunu. Şuan gebelik var vücutta. Nerde olduğunu o zaman görcez dedi.var canım çok şişkinlik var gaz sancısı gibi.

Yoook aslinda benim daha reglime cok zaman var. 15 gun falan. Ins gorurm yavas yavas biseyler

Mrb kizlar. 3 gun geciktim,bel agrisi bacagima dogru cekme gibi, idrar yaptiktan sonra tekrar gitme istegi,ara ara bulanti bugun cikardim hatta,gogus uclarimda hassasiyet ve buyume,kabizlik ben sistitten de supheleniyorum ama emin degilim. Sizce bu belirtiler neyi gosteriyo testi ne zaman yapmaliyim. Geri cekilme yontemini kullaniyoruz. Risk durumunda miyiz? Tesekkurler

Canım geciktiyse bir an önce test yapsana bütün kafamdaki sorulardan kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…