Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

SON 2 GÜN BAKALIM 25 MART ADET GÜNÜM Hİ BİR BELİRTİM YOK MUHTEMELEN ADET OLUCAM KIRMIZILARI GÖRÜCEM BU AYDA NASIP DİĞER AYA KALDI HAYIRLISIYLA IKI GÜN ARAYLA 1,20 DEN 1,40 DA BHCG YÜKSELMESİDE İLGİNÇ HADI BAKALIM İNŞALLAH DUALARIM SIZLERLE SIZLERDE EKSIK ETMEYİN BUGUN COCUK BAYRAMI RABBIM BIZLEREDE COCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Benimde 26 si bat yine de yaptım bugün idrar testini ama sadece ikinci çizginin yeri belli hiç pembe yok ya çok erken yaptım da bu ay da olmadı

Benimde 26 si bat yine de yaptım bugün idrar testini ama sadece ikinci çizginin yeri belli hiç pembe yok ya çok erken yaptım da bu ay da olmadı

HAYIRLISI CANIM BENIMDE HEP AYNI SONUÇLAR ACELE EDIP KAN TESTI YAPTIRIYORUM HEP SONUÇ HUSRAN 1,20 DEN 1,40 IKI GUN ICINDE YUKSELMIŞ BAKALIM ARTIK BELKI AYIN 25 İNDE VE SONRASINDA YUKSELİR

Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibi
Doktor karin agrisindan korkmaya gerek yok. Belli araliklarla hcg degeri kontrol ediyoruz, eger hcg saglikli yukselisteyse kanama yoksa karin agrisi normal sayilir dedi cnm. Buarada bende hamileyim yeni ogrendim ama gecen ay kimyasal yasadigim icin ve gene cok karnim agridigi icin kimyasaldan korkuyoruz. Benim karin agrim dayanilmayacak seviyede, seninkinin bukadar oldugunu dusunmuyorum, oyuzden dinlenmeye calisip icini ferah tut sen, kontrollerini aksatma bide.

Hamileyimmm, kimyasaldan sonra gene hemen verdi Rabbim. Ama gene karin agrim var hemde cok. Sanirim tekrar kimyasal gecircem sevinsemde uzulsem mi bilemiyom. Bukadar karin agrisi normal degil. Kontrollerimi yaptirip beklicekmisim, hcg nin saglikli yukselmesini beklicez dediler. Kucuk oldugu icin kese falanda yokmus daha.

Insallah hamilesinizdirr. Rabbim kimseyi cok aratmasin ins.

Yok kuzum benimki öyle dayanilmicak bişey değil hafif hafif ama karnım artık hassas yani dün iki saatlik yolculuk yaptım da belimbayag ağrıdı hayırlısı ile bireve gidiyimhep diblencem işten sonra ayın besindede kontrolumvarbakalim

Sen sadece bol dua et duanin acamicahi kapı yok özellikle sabah namazında.

inşallah kimyasal değildir canım.. kötü düşünme

Canım benim bile testim bu sabah koyulaştı inan ki benim ilk testlere benzettim senin testlerini
Sanirim bu mesaj bana:)
Ama sen de bi pembelik vardı, Benim yaptığım o kadar testin hiç birinde yoktu sadece biri renk ayari yapınca az bişey belli oluyodu,ki ondan sonra yine yaptım bembeyaz di. Benim hiç umudum yok bugun test yapıp hafta ici doktora gidecektim ama resmi tatili unuttumBekliyorum bakalım sanki adet olmuş bitmiş gibi ağrım sizim da kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…