Benimde 26 si bat yine de yaptım bugün idrar testini ama sadece ikinci çizginin yeri belli hiç pembe yok ya çok erken yaptım da bu ay da olmadı
Doktor karin agrisindan korkmaya gerek yok. Belli araliklarla hcg degeri kontrol ediyoruz, eger hcg saglikli yukselisteyse kanama yoksa karin agrisi normal sayilir dedi cnm. Buarada bende hamileyim yeni ogrendim ama gecen ay kimyasal yasadigim icin ve gene cok karnim agridigi icin kimyasaldan korkuyoruz. Benim karin agrim dayanilmayacak seviyede, seninkinin bukadar oldugunu dusunmuyorum, oyuzden dinlenmeye calisip icini ferah tut sen, kontrollerini aksatma bide.Canım dün gittim de hicbana şu kadar haftalık demedi benide iki hafta sonra çağırdı kendine çok dikkat et emi senin de karnında hafif ağrılar var mi aynı benimk8 emanet gibi
Insallah hamilesinizdirr. Rabbim kimseyi cok aratmasin ins.Hamileyimmm, kimyasaldan sonra gene hemen verdi Rabbim. Ama gene karin agrim var hemde cok. Sanirim tekrar kimyasal gecircem sevinsemde uzulsem mi bilemiyom. Bukadar karin agrisi normal degil. Kontrollerimi yaptirip beklicekmisim, hcg nin saglikli yukselmesini beklicez dediler. Kucuk oldugu icin kese falanda yokmus daha.
Insallah hamilesinizdirr. Rabbim kimseyi cok aratmasin ins.
Allah razi olsunnn cnm. Aminnn Rabbim kimseye aratmasin evlat. Saglikli hamilelikler versin hepimize. Saglikla kucaklarimiza alalim yavrularimizi.Insallah hamilesinizdirr. Rabbim kimseyi cok aratmasin ins.
Aminnnn hepimizin duasini kabul etsin. Rabbim bizi evlatla sinamasin:) cok aratmasin bekletmesin inslhhinşallah inşallah rabbım dualarımızı kabul etsın
Yok kuzum benimki öyle dayanilmicak bişey değil hafif hafif ama karnım artık hassas yani dün iki saatlik yolculuk yaptım da belimbayag ağrıdı hayırlısı ile bireve gidiyimhep diblencem işten sonra ayın besindede kontrolumvarbakalimDoktor karin agrisindan korkmaya gerek yok. Belli araliklarla hcg degeri kontrol ediyoruz, eger hcg saglikli yukselisteyse kanama yoksa karin agrisi normal sayilir dedi cnm. Buarada bende hamileyim yeni ogrendim ama gecen ay kimyasal yasadigim icin ve gene cok karnim agridigi icin kimyasaldan korkuyoruz. Benim karin agrim dayanilmayacak seviyede, seninkinin bukadar oldugunu dusunmuyorum, oyuzden dinlenmeye calisip icini ferah tut sen, kontrollerini aksatma bide.
Sen sadece bol dua et duanin acamicahi kapı yok özellikle sabah namazında.Hamileyimmm, kimyasaldan sonra gene hemen verdi Rabbim. Ama gene karin agrim var hemde cok. Sanirim tekrar kimyasal gecircem sevinsemde uzulsem mi bilemiyom. Bukadar karin agrisi normal degil. Kontrollerimi yaptirip beklicekmisim, hcg nin saglikli yukselmesini beklicez dediler. Kucuk oldugu icin kese falanda yokmus daha.
Hamileyimmm, kimyasaldan sonra gene hemen verdi Rabbim. Ama gene karin agrim var hemde cok. Sanirim tekrar kimyasal gecircem sevinsemde uzulsem mi bilemiyom. Bukadar karin agrisi normal degil. Kontrollerimi yaptirip beklicekmisim, hcg nin saglikli yukselmesini beklicez dediler. Kucuk oldugu icin kese falanda yokmus daha.
Kızlar geçen hafta değerim 19.25ti bugun 794 çıktı inanamıyorum
Kızlar geçen hafta değerim 19.25ti bugun 794 çıktı inanamıyorum
Sanirim bu mesaj bana:)Canım benim bile testim bu sabah koyulaştı inan kibenim ilk testlere benzettim senin testlerini
Benim bat 4 gün geçince 19.25 çıktı bugun 11.gün geçeli 794 çıktıBata kac gun kala yaptirmistin canim benim 7 gun var esim tutturdu kanda baktiralim diye cikar mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?