- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Ya Can'ım gerçekten çok güEl şeyler bunlarNe güzel haberler alıyoruz çok şükür :) benim de bugün 96.72 çıktı :)
Ya Can'ım gerçekten çok güEl şeyler bunlarbi haftada bu kadar çok yükselir mi
Benimde bata 7 gün var gitsem mi gitmesem mi kararsızım çıkmaz gibi geliyo sanki ama kiminin bata bi hafta kala idrarda çıkıyo belli olmuyo Napsak bilemedim?? Senin hiç belirtin var mıBata kac gun kala yaptirmistin canim benim 7 gun var esim tutturdu kanda baktiralim diye cikar mi bilmiyorum
12 nisandı Can'ım ya gözükür mü dersinBenim 48 saatte yükseldi 3-4 güne kesen görünür canım senin :) bat ne zamandı?
12 nisandı Can'ım ya gözükür mü dersin
Ben anca iki hafta sonra gidicem Can'ım doktora kalp atışını duyarız tamCanım senin kesen salı-çarşamba görünür diye düşünüyorum... Çok heyecanlı ilk bebişin mi olacak
Ben anca iki hafta sonra gidicem Can'ım doktora kalp atışını duyarız tamekim ayında hamile kaldım ama kalbi durduğu için aldılar aralık ayında Can'ım kısmet olursa buna sağlık versin allahım sağlıklı bi şekilde gelişir inşallah daha önce kötü bi olay yaşadık biraz korkuyorum aslında ama dha önce oldu diye tekrar böyle olcak diye bişey yok senin ilk mi
İnşallah Can'ım tek duam buCanım ben de 3 ay önce meleğimi kaybettim 4+3 deilk olacak Rabb'im bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah bu sefer...
Simdi okudum yazdilarini gozun aydin insallah saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olur:)Canımmmm gördün mu testimi :)
bence çok iyi Can'ımHanimlar doktor benden 2 gune bir hcg testi istedi artisi takip etmek icin. Simdi size degerlerimi yazcam ilki malum 8 di.2 gun sonra 32 oldu 2 gun sonra 149 oldu 2 gun sonra 477 oldu sizce artis normaldi? Bide 149 cikan sonucu aksam 8 de yaptirmistim 477 cikani bugun oglen 12 de yaptirdim dusuk mu sizce ?
Canim bence hayirli olsun simdiden. 2 gunun var ve degerin maslh iyi cikmjs ve de artista iyi gorunuyor. Adet tarihine daha zamanin oldugu icin doktor takip etcez demistir. Cunku ne olursa olsun adet tarihinin gecmesini bekliyorlar ya bence ondan emin olmak istemistir. Kasik ve karin agrisina bugun doktor normalde de olur dedi ki benim siddetli agrim var. Kontrolunu aksatma ve icini ferah tut bence:)Normalde 600 olmasi gerekiyo diye bekliyorduk 2 kat artıştan dolayi 477 cikinca moralim bozuldu. Korktum acikcasi. Daha benim adet tarihimr 2 gun var. Bugun adet olacakmisim gibi gogus hassasiyeti kasik agrisi fln var. Ins adet olmam ya korkuyorum herşeyden zor bulduk tez kaybetmek istemiyoruz
Pazartesi doktoru arayip bilgi vereceğim. Aslinda ayni saatlerde yaptirmam gerek testi galiba. Cok tesekkur ederim destekleriniz icin.icim rahatladi birazCanim bence hayirli olsun simdiden. 2 gunun var ve degerin maslh iyi cikmjs ve de artista iyi gorunuyor. Adet tarihine daha zamanin oldugu icin doktor takip etcez demistir. Cunku ne olursa olsun adet tarihinin gecmesini bekliyorlar ya bence ondan emin olmak istemistir. Kasik ve karin agrisina bugun doktor normalde de olur dedi ki benim siddetli agrim var. Kontrolunu aksatma ve icini ferah tut bence:)
Insallah yukselir hic beklemedigin anda mucizeyi yasarsin insallah.brnm ilk 8 ciktiginda acildeki doktor yok gebelik dedi yuzume bile bakmadan. Ama yilmadim yaptirdim yine hamile oldugumu ogrendimBENİM 0 DAN 1,20 SONRA 1,40 YÜKSELDİ ADETİME 2 GÜN VAR İNŞALLAH YÜKSELİR
Canım öncelikle Gözünaydın olsun sımsıkı tutunur inşallah sana bebişinInsallah yukselir hic beklemedigin anda mucizeyi yasarsin insallah.brnm ilk 8 ciktiginda acildeki doktor yok gebelik dedi yuzume bile bakmadan. Ama yilmadim yaptirdim yine hamile oldugumu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?