Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bata kac gun kala yaptirmistin canim benim 7 gun var esim tutturdu kanda baktiralim diye cikar mi bilmiyorum
Benimde bata 7 gün var gitsem mi gitmesem mi kararsızım çıkmaz gibi geliyo sanki ama kiminin bata bi hafta kala idrarda çıkıyo belli olmuyo Napsak bilemedim?? Senin hiç belirtin var mı

Canım senin kesen salı-çarşamba görünür diye düşünüyorum... Çok heyecanlı ilk bebişin mi olacak
Ben anca iki hafta sonra gidicem Can'ım doktora kalp atışını duyarız tam ekim ayında hamile kaldım ama kalbi durduğu için aldılar aralık ayında Can'ım kısmet olursa buna sağlık versin allahım sağlıklı bi şekilde gelişir inşallah daha önce kötü bi olay yaşadık biraz korkuyorum aslında ama dha önce oldu diye tekrar böyle olcak diye bişey yok senin ilk mi

Canım ben de 3 ay önce meleğimi kaybettim 4+3 de ilk olacak Rabb'im bize bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah bu sefer...

Meraba arkadaşlar oncellikle isteyen herkese allahim hayirli evlatlar nasip eder inşallah. Benimde size bir sorum olacak bugun regl olmam gerekiyor ama olmadim bi haftadir kasik ve bel agrim var birde sari akintim. Dunde regl olacak gibi sancim oldu fakat olmadim gecti sizce hamile olabilirmiyim yoksa bi enfeksiyon belirtisimi lutfen bi fikir veriinn

Hanimlar doktor benden 2 gune bir hcg testi istedi artisi takip etmek icin. Simdi size degerlerimi yazcam ilki malum 8 di.2 gun sonra 32 oldu 2 gun sonra 149 oldu 2 gun sonra 477 oldu sizce artis normaldi? Bide 149 cikan sonucu aksam 8 de yaptirmistim 477 cikani bugun oglen 12 de yaptirdim dusuk mu sizce ?

Ben
bence çok iyi Can'ım

Normalde 600 olmasi gerekiyo diye bekliyorduk 2 kat artıştan dolayi 477 cikinca moralim bozuldu. Korktum acikcasi. Daha benim adet tarihimr 2 gun var. Bugun adet olacakmisim gibi gogus hassasiyeti kasik agrisi fln var. Ins adet olmam ya korkuyorum herşeyden zor bulduk tez kaybetmek istemiyoruz

Canim bence hayirli olsun simdiden. 2 gunun var ve degerin maslh iyi cikmjs ve de artista iyi gorunuyor. Adet tarihine daha zamanin oldugu icin doktor takip etcez demistir. Cunku ne olursa olsun adet tarihinin gecmesini bekliyorlar ya bence ondan emin olmak istemistir. Kasik ve karin agrisina bugun doktor normalde de olur dedi ki benim siddetli agrim var. Kontrolunu aksatma ve icini ferah tut bence:)

Pazartesi doktoru arayip bilgi vereceğim. Aslinda ayni saatlerde yaptirmam gerek testi galiba. Cok tesekkur ederim destekleriniz icin.icim rahatladi biraz

ADETİNE 2 GÜN VARKEN NASIL GÜZEL CIKMIŞ DEĞERLER BEN NİSAN 25 ADETİM 21 NISANDAKI TESTTE 1,40 CIKTI ÇOK DÜŞÜK YOK YANI

Insallah yukselir hic beklemedigin anda mucizeyi yasarsin insallah.brnm ilk 8 ciktiginda acildeki doktor yok gebelik dedi yuzume bile bakmadan. Ama yilmadim yaptirdim yine hamile oldugumu ogrendim
Canım öncelikle Gözünaydın olsun sımsıkı tutunur inşallah sana bebişin benin adetime 7 gün var. Sağ kasığımda batmadan başka hiç bir değişiklik yok vucudumda. Senin belirtilerin ne zaman başladı ve nelerdi?

Benim ilk bas donmesi oldu ama havadandir dedim sonra mide bulantisi basladi ben mide icin doktora gidicektim ama idrar testi yapayim dedim adetime 10 gun vardi daha. Idrar testi silik cikti 2 tane yaptim ikiside silik sonra kan verdim 8 cikti deger doktor yok gebelik dedi.diger gun 2 tane daha idrar testi yaptim pozirifti.kendi doktoruma gittim orda 32 cikti adetime 1 hafta kala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…