Benim ilk bas donmesi oldu ama havadandir dedim sonra mide bulantisi basladi ben mide icin doktora gidicektim ama idrar testi yapayim dedim adetime 10 gun vardi daha. Idrar testi silik cikti 2 tane yaptim ikiside silik sonra kan verdim 8 cikti deger doktor yok gebelik dedi.diger gun 2 tane daha idrar testi yaptim pozirifti.kendi doktoruma gittim orda 32 cikti adetime 1 hafta kala.
Belirtilerin erken başlamış demekki canım bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adete 5 gün kalıyo büyük ihtimalle çıkar bakalım hayırlısı. Benim hiç bir belirtim yok senin gibi kasık ağrısı dışında :)Benim ilk bas donmesi oldu ama havadandir dedim sonra mide bulantisi basladi ben mide icin doktora gidicektim ama idrar testi yapayim dedim adetime 10 gun vardi daha. Idrar testi silik cikti 2 tane yaptim ikiside silik sonra kan verdim 8 cikti deger doktor yok gebelik dedi.diger gun 2 tane daha idrar testi yaptim pozirifti.kendi doktoruma gittim orda 32 cikti adetime 1 hafta kala.
Simdi okudum yazdilarini gozun aydin insallah saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olur:)
SLM KIZLAR İÇ GÜN OLDU BU GÜN SİGARAYI BIRAKTIM VE FOLİK ASİT KULLANIYORUM İNŞALLAH BU AY FAYDASI OLUR ADETİMİN DE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ HAYIRLUSIBAKLIM İNŞALLAH
Doktorum yazdı koraspin ve folik asidi ikisini bir kullan dediVitamin
Biraz belirtilerden bahsetseniz olur mu,bu arada hayırlı olsun,tebrik ederimBenim 48 saatte yükseldi 3-4 güne kesen görünür canım senin :) bat ne zamandı?
Tebrikler canım bebek için en iyi adımı atmışın. Bende hergün folbiol alıyorum iki hafta oldu başlayalı faydası olur inşallah ama bu sefer de adet olursam inofolic içmeyi düşünüyorum sen hangi markayı içiyorsunSLM KIZLAR İÇ GÜN OLDU BU GÜN SİGARAYI BIRAKTIM VE FOLİK ASİT KULLANIYORUM İNŞALLAH BU AY FAYDASI OLUR ADETİMİN DE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ HAYIRLUSIBAKLIM İNŞALLAH
Biraz belirtilerden bahsetseniz olur mu,bu arada hayırlı olsun,tebrik ederim
CNM BEN FOLİK 1 VE KORASPİN 100mgTebrikler canım bebek için en iyi adımı atmışın. Bende hergün folbiol alıyorum iki hafta oldu başlayalı faydası olur inşallah ama bu sefer de adet olursam inofolic içmeyi düşünüyorum sen hangi markayı içiyorsun
SİGARA ÇOK ETKİLİYO YUMURTALIKLARI DEDİ DOKTOR VE HAMİLE KALMAYI SON DERECE GECİKTİRYO VE ZORLAŞTIRIYO DEDİCNM BEN FOLİK 1 VE KORASPİN 100mg
Cnm tebrik ederim hayırlısı olsn inşallah bu tarçını toz halinde mi kullandn aç veya tok karnına mı sabh veya akşm mı nasl aldn cnm anlatrmsnTeşekkür ederim tabiii bahsederim...ben bata 7 gün kalasan itibaren inanılmaz üşümeye başladım özellikle ayaklarım...yumurtlamadan 3-4 gün sonra sol kasığımda kelebek çırpındı sanki 5-10 dakika ve sonrasında hep sol kasık ağrım oldu...onun dışında ne göğüs Ağrı'm hassasiyetim oldu ne de akıntım...hatta hala yok...kişiden kişiye göre değişebilir tabi...bu ay bal+tarçın ve çörek otu karışımı uyguladım aynı zamanda da eşime keçiboynuzu özü içirdim...
Canım bu bal tarçın karışımını nasıl kullanıyon belli bi saati var mı bide keçiboynuzu özü ne demekTeşekkür ederim tabiii bahsederim...ben bata 7 gün kalasan itibaren inanılmaz üşümeye başladım özellikle ayaklarım...yumurtlamadan 3-4 gün sonra sol kasığımda kelebek çırpındı sanki 5-10 dakika ve sonrasında hep sol kasık ağrım oldu...onun dışında ne göğüs Ağrı'm hassasiyetim oldu ne de akıntım...hatta hala yok...kişiden kişiye göre değişebilir tabi...bu ay bal+tarçın ve çörek otu karışımı uyguladım aynı zamanda da eşime keçiboynuzu özü içirdim...
Vericz tabi o ne biçim soru herkese veren allah bize de verir hiç belli olmaz mayıs ayında da biz bağırırız burdan milleeeet hamileyiz diyebzde brgun hamılelık haberı verebılecekmyızı acaba......
Yoookaslinda benim daha reglime cok zaman var. 15 gun falan. Ins gorurm yavas yavas biseyler
Vericz tabi o ne biçim soru herkese veren allah bize de verir hiç belli olmaz mayıs ayında da biz bağırırız burdan milleeeet hamileyiz diye
Canım bu bal tarçın karışımını nasıl kullanıyon belli bi saati var mı bide keçiboynuzu özü ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?