Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benım hepsi negatif cıkıyor

Belirtilerin erken başlamış demekki canım bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adete 5 gün kalıyo büyük ihtimalle çıkar bakalım hayırlısı. Benim hiç bir belirtim yok senin gibi kasık ağrısı dışında :)

Ben kırmızılari gördüm arkadaşlar adetim 25. Günde geldi bu ay rahim filmi çektirdim ya ondan oldu sanırım bugün hemen doktora gitmem gerekiyordu öyle demişti ama resmi tatile denk geldi yarın da pazar randevu 3. Güne kaldı artık bende temizliğe giriştim artık ama moral ve motivasyonum hala yerinde o bebek buraya gelecek :)

Son düzenleme:
SLM KIZLAR İÇ GÜN OLDU BU GÜN SİGARAYI BIRAKTIM VE FOLİK ASİT KULLANIYORUM İNŞALLAH BU AY FAYDASI OLUR ADETİMİN DE ÜÇÜNCÜ GÜNÜ HAYIRLUSIBAKLIM İNŞALLAH
Tebrikler canım bebek için en iyi adımı atmışın. Bende hergün folbiol alıyorum iki hafta oldu başlayalı faydası olur inşallah ama bu sefer de adet olursam inofolic içmeyi düşünüyorum sen hangi markayı içiyorsun

Biraz belirtilerden bahsetseniz olur mu,bu arada hayırlı olsun,tebrik ederim

Teşekkür ederim tabiii bahsederim...ben bata 7 gün kalasan itibaren inanılmaz üşümeye başladım özellikle ayaklarım...yumurtlamadan 3-4 gün sonra sol kasığımda kelebek çırpındı sanki 5-10 dakika ve sonrasında hep sol kasık ağrım oldu...onun dışında ne göğüs Ağrı'm hassasiyetim oldu ne de akıntım...hatta hala yok...kişiden kişiye göre değişebilir tabi...bu ay bal+tarçın ve çörek otu karışımı uyguladım aynı zamanda da eşime keçiboynuzu özü içirdim...

CNM BEN FOLİK 1 VE KORASPİN 100mg
SİGARA ÇOK ETKİLİYO YUMURTALIKLARI DEDİ DOKTOR VE HAMİLE KALMAYI SON DERECE GECİKTİRYO VE ZORLAŞTIRIYO DEDİ
Cnm tebrik ederim hayırlısı olsn inşallah bu tarçını toz halinde mi kullandn aç veya tok karnına mı sabh veya akşm mı nasl aldn cnm anlatrmsn

Canım bu bal tarçın karışımını nasıl kullanıyon belli bi saati var mı bide keçiboynuzu özü ne demek

Canım bu bal tarçın karışımını nasıl kullanıyon belli bi saati var mı bide keçiboynuzu özü ne demek

Canım keçiboynuzu özünü aktardan aldım hakiki olması gerek eşim her sabah aç karna bir yemek kaşığı içti pekmez gibi düşün...kestane balı kullandım çekilmiş çörekotu ve tarçın hepsinden aynı ölçüde karıştırdım ve sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karna yedim adetin 2.günü başladım yumurtlama zamanına kadar...

Merhaba Adetime daha 7 gün var wc gittiğimde iç çamaşırımda çok az kahverengi akıntı vardı sebebi ne olabilir ? Sildiğim Zaman leke acık kırmızıya dönüştü az az geliyor yardımcı olurmusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…