SİGARA ÇOK ETKİLİYO YUMURTALIKLARI DEDİ DOKTOR VE HAMİLE KALMAYI SON DERECE GECİKTİRYO VE ZORLAŞTIRIYO DEDİ
Cnm tebrik ederim hayırlısı olsn inşallah bu tarçını toz halinde mi kullandn aç veya tok karnına mı sabh veya akşm mı nasl aldn cnm anlatrmsn
Insallah. Sende yazGörürsen bana da söyle hemen hemen aynı zamanlarız
Benimde bata 7 gün var gitsem mi gitmesem mi kararsızım çıkmaz gibi geliyo sanki ama kiminin bata bi hafta kala idrarda çıkıyo belli olmuyo Napsak bilemedim?? Senin hiç belirtin var mı
Geciktim,
23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Bütün çocukların ve yüreği çocuk kalanlarında çocuk bayramını kutlarım..
Aynen benimdw tek belirti kasık ağrısı. Ama şiddetli değil sızlama gibi benimki. Seninki şiddetli mi?Tek belirti kasik agrisi canm 5ten yukari cikar diye dusunuyorum yaa belki gece gideriz
Senle benim ayni ya benm de doktor 2 sinde cagirdi kese icin :) bakalim bizimkiler ayni gün dogarlar belki :)Aminnn inşallah az önce doktordan çıktım 2 mayısa çağırdı kese için :)
Benmde ilk başlar sızı gibiydi simdi artis gosterdi ayakta fln durunca.gaz sıkışması gibi afedersinAynen benimdw tek belirti kasık ağrısı. Ama şiddetli değil sızlama gibi benimki. Seninki şiddetli mi?
Ben cok bekledigimden heralde belirtileri hemen hissettim :) rahim filmi cektirmistim o faydali oldu galibaBelirtilerin erken başlamış demekki canım bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum adete 5 gün kalıyo büyük ihtimalle çıkar bakalım hayırlısı. Benim hiç bir belirtim yok senin gibi kasık ağrısı dışında :)
Bunu bi r çok kişiden duydum hsg nin faydası olmuşBen cok bekledigimden heralde belirtileri hemen hissettim :) rahim filmi cektirmistim o faydali oldu galiba
Arkadaşlar sizinki en son degerlerinizneydi aramızda cokbir zaman yoktudiye hatırlıyorum bende beş mayisda git cem size göre geç gitmiş oluyorumSenle benim ayni ya benm de doktor 2 sinde cagirdi kese icin :) bakalim bizimkiler ayni gün dogarlar belki :)
Senle benim ayni ya benm de doktor 2 sinde cagirdi kese icin :) bakalim bizimkiler ayni gün dogarlar belki :)
Kızlar ben de sizdenim :)Gerçekten mi :))))) süper o zaman birlikte paylaşımda bulunabileceğiz canım benim kasıklarım ağrıyor zaman Zaman sol tarafta şiddetleniyor böyle birşey yaşıyor musun...?
Bendede sabah kalkınca Karnım da gaz sıkışması gibi affedersiniz ağrı oluyor digrulamiuorum yarım saat sonra düzeliyor sol kasigimda ağrı devam ediyor ve belim de sol taraftaGerçekten mi :))))) süper o zaman birlikte paylaşımda bulunabileceğiz canım benim kasıklarım ağrıyor zaman Zaman sol tarafta şiddetleniyor böyle birşey yaşıyor musun...?
Akintim yeni basladi ama oncedende vardi benm. En belirginmide bulantisiydi gecti.kasik agrisi hala var su anda bile adet olacakmisim gibi agriyo geceleri rahatsiz ediyorBunu bi r çok kişiden duydum hsg nin faydası olmuşbenimde yumurtlamadan 4 gün sonra başladı şimdi ayakta durunca yatınca hep bi batma var sanki. Ama geçen ayda ben böyleydim fakat adet oldum bu ay hem umutlanmak istemiyorum hemde kendimi tutamıyorum. Senin akıntın falan başladı mı kimisinde çok oluyormuş?
Ben bugun yaptirdim 477 degerimArkadaşlar sizinki en son degerlerinizneydi aramızda cokbir zaman yoktudiye hatırlıyorum bende beş mayisda git cem size göre geç gitmiş oluyorum
Bende sag sol farketmiyo cok agrim oluyo meslek geregi ayakta durmam gerekiyo eve gelince agridan duramiyorum ayaklarima sicak su koyuyirumGerçekten mi :))))) süper o zaman birlikte paylaşımda bulunabileceğiz canım benim kasıklarım ağrıyor zaman Zaman sol tarafta şiddetleniyor böyle birşey yaşıyor musun...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?