Kızlar ben de sizdenim :)
Bende sag sol farketmiyo cok agrim oluyo meslek geregi ayakta durmam gerekiyo eve gelince agridan duramiyorum ayaklarima sicak su koyuyirum
Kızlar ya benim bi haftada değerim çok artış gösterdi sanki geçen hafta cumartesi 19 çıktı bugun 794 ikiz olabilir mi sizce :)
Merhaba :) Hamile olan arkadaşlar, hamilelik belirtilerini ne zaman yaşamaya başladınız? Benim Bat'a 7-8 gün var. Hiç belirti yaşamadım. Kesin değilimdir diyebilir miyiz? Yoksa Bat zamanı mı başlıyor belirtiler?
Ee sizle baya ortak tarafimiz cikti bide ankaradayim deyin tam olsun :) cocuklarimiz arkadas olur:)Aynen bende mesleğim gereği ayakta duruyorum anasınıfı öğretmeniyim ve gün boyu mahvoluyorum...
Anladım canım inş bebeğini hayırla kucağına alırsın Rabbim tez zamanda bize nasip eder umarımAkintim yeni basladi ama oncedende vardi benm. En belirginmide bulantisiydi gecti.kasik agrisi hala var su anda bile adet olacakmisim gibi agriyo geceleri rahatsiz ediyor
Evet yaşamayanlar da varmış. Bakalım bu ayı öncekilere göre daha iyi değerlendirmeye çalıştık, ben de belirti aramaya başladım. Gelsin de belirtili belirtisiz hepsi kabulümReglmdem 10gun once yasamaya basladim ben. Belirti yasayacaksin illa die bise yokki canim zaten olmayadanda hamile kalan arkadaslarimiz var burada.
Ankaradayımmmmm :)Ee sizle baya ortak tarafimiz cikti bide ankaradayim deyin tam olsun :) cocuklarimiz arkadas olur:)
Aynen benimdw tek belirti kasık ağrısı. Ama şiddetli değil sızlama gibi benimki. Seninki şiddetli mi?
Kızlar ya benim bi haftada değerim çok artış gösterdi sanki geçen hafta cumartesi 19 çıktı bugun 794 ikiz olabilir mi sizce :)
Tez zamanda hayirlisiyla isteyen herkese insallahAnladım canım inş bebeğini hayırla kucağına alırsın Rabbim tez zamanda bize nasip eder umarım
Cok iyi yaaaa :))) hangi hastaneye gidiyorsunuz belli bir doktorunuz var miAnkaradayımmmmm :)
19 Can'ım 79 değil evet dört gün geçmişti bi haftada yediyüz hatta sekizyüz olmuşCanm 79 çıktığında adetin gecmis miydi
Canım sen git bende senden belki cesaret alıp giderim yazar mısın tekrar bana burda sonucuYok siddetli dayanilmicak gbi degil canim benmkide galiba biz gtcez baktirmaya bikac saate
Oo senin baya yüksekCanım bende çok heveslenmistim bnm 4hafta 3gunlukken 2286 çıktı ama tek gebelik olabilir tabi ama o degerle alakasi yok
Evet bende müthiş gaz sancısı var özellikle sabah kalktigimdaKizlarr ya acaba bu gaz olayi ve siskinlik bi belirti mi. Bugun karnim davul gibi oldu resmen. Cok gaz var
Sanci degilde patliycam sankii.Evet bende müthiş gaz sancısı var özellikle sabah kalktigimda
Canimm bende bugun inanilmaz gaz var. Tabi neden bilemiyorm ama. Davul oldum bildigin.Görürsen bana da söyle hemen hemen aynı zamanlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?