Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba :) Hamile olan arkadaşlar, hamilelik belirtilerini ne zaman yaşamaya başladınız? Benim Bat'a 7-8 gün var. Hiç belirti yaşamadım. Kesin değilimdir diyebilir miyiz? Yoksa Bat zamanı mı başlıyor belirtiler?

Reglmdem 10gun once yasamaya basladim ben. Belirti yasayacaksin illa die bise yokki canim zaten olmayadanda hamile kalan arkadaslarimiz var burada.

Reglmdem 10gun once yasamaya basladim ben. Belirti yasayacaksin illa die bise yokki canim zaten olmayadanda hamile kalan arkadaslarimiz var burada.
Evet yaşamayanlar da varmış. Bakalım bu ayı öncekilere göre daha iyi değerlendirmeye çalıştık, ben de belirti aramaya başladım. Gelsin de belirtili belirtisiz hepsi kabulüm Bu arada sana da hayırlı olsun. İnşallah her şey yolunda gider

Hanimlar bu hamileligin kacinci haftada oldugunu son adet tarihinden sonra mi hesaplaniyor? Benm esim adet tarihimdede(23 mart) oncesinde de 1 ay yoktu yanimda adetim gectiktem 1 hafta so ra geldi simdi biz neye gore hesaplayacagiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…