Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamile bayanlarr bisey daha sorabilir miyim bu gogusde hassasiyet nasil oluyo. Ya da benimki hassaslasmadgndan mi anlamiyorm. Ucu hafif agriyo ama

Hımm yakınız yine bende Dikmen de oturuyorum :) hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Haberlesmeye devam artik:) insallah sorunsuz bi 9 ay geciririz. Siz yeni evli misiniz ben 9 aylik evliyim ama esimin isi nedeniyle 6 ay beraber kaldik.annem ve ablam tedaviyel cocuk sahibi olunca korkyum hemen istedim cocuk

kızlar merhaba, biraz uzun ara verdim yazmadım buralara..
baya hamileler çoğalmış herkesi tebrik ediyorum Allah kucaklamayı nasip etsin yavrularınızı inşallah..

ben hamile değilim hala.. 5.denemeye girdik bu ay.. Allah'tan umut kesilmez.
zaman geçtikçe sanki (olmayacak mı ?) düşüncesine kapılıyorsun ister istemez.

adetlerim denediğimizden beri düzensizleşti.. şöyle ki,
1. ay 26 günde
2. ay 31 günde
3. ay 22 günde
4. ay 27 günde
5. ay daha yeni bitti sayılır adetim

adetlerim düzensiz olmakla beraber azaldı da
hele ki bu son adetim afedersiniz pıhtı gelmedi hani ilk gün yoğun olurya koyu kırmızı öyle değil
çok az geldi ve açık kırmızı böyle temiz kırmızıydı.
4 gün falan sürdü. acaba rahim temizliyor mu artık kendini ?

soğan suyu içmeye karar verdim bugün içtim bakalım o da vesile olur inşallah.
adetleri böyle düzensizleşen var mı Allah aşkına yazsın.
benim sadece bir ay 2 gün geç oldu diğer aylar hep öne attı
genelde herkes gecikmiş. ne olur erken olmak da hazırlık anlamında mı ?

Allah'ım isteyen herkesi versin... AMİN (yürekten)

Merhaba :) Benim normalde de 28 günde bir olmaz ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra daha da düzensizleşti. Git gide daha çok uzuyor süreç, gecikme artıyor. Öyle ki 38-40 günü bile gördüğüm oldu. Kafamıza takıyoruz herhalde ondan.

Haberlesmeye devam artik:) insallah sorunsuz bi 9 ay geciririz. Siz yeni evli misiniz ben 9 aylik evliyim ama esimin isi nedeniyle 6 ay beraber kaldik.annem ve ablam tedaviyel cocuk sahibi olunca korkyum hemen istedim cocuk

Yok artık diyorum bende 9 aylık evliyim :) bizim de kayınvalidem tedaviyle eşime sahip olmuş o yüzden bizde korktuk bir de yaş 30...

kızlar merhaba gündüzde yazmıştım ama kimse cevap vermedi adetime 7 gün kaldı bugun wc gittigimde iç çamaşırımda çok az kahverengi akıntı vardı 2 saat sonra tekrar wc girdigimde pecete ile sildigimde pembe olmuştu akıntı acaba diyorum yerleşme kanamısımıydı şuanda durdu daha önce yaşayan varmı ? Yardımcı olursanızz çok sevinirim

Yerleşme kanaması olabilir Can'ım o Zaman'larda oluyo galiba belirti var mı

Yerleşme kanaması olabilir Can'ım o Zaman'larda oluyo galiba belirti var mı
Çok bir belirtim yok aslında 4-5 gündür sag kasıgım agrıyor özellikle temizlik yaptığım zaman agrıdan temizligi bırakıp oturup dinlendim okadar agrıdı 10 dakika dinlenince geçti sonra tekrar başladım tekrar agrıdı.. bide ayakkabı baglamak için egilince aniden bıcak batarmıs gibi oluyor

Hanimlar bu hamileligin kacinci haftada oldugunu son adet tarihinden sonra mi hesaplaniyor? Benm esim adet tarihimdede(23 mart) oncesinde de 1 ay yoktu yanimda adetim gectiktem 1 hafta so ra geldi simdi biz neye gore hesaplayacagiz?
23 mart mı, aynıymış tarihlerimiz canım:)) 23 marta göre hesapladı doktor benimkini

Iyi aksamlar kizlar. Benim adetim hep duzenlidir 28 gunde bir olurum ilk defa bu ay adetim gecikti normalde 21inde hastalanmam gerekirdi 3. Gun oldu ama hala olamadim. Ara ara bel agrisi asiri gerginlik daha oncesinde goguslerde asiri hassasiyet ve yuzde sivilcelenme oldu adet belirtisi suan sadece hafif bel agrisi ve bas agrisi var test yaptim belirgin bir sekilde tek cizgi var. Hamilemiyimdir acaba normalde esimle korunarak iliskiye giriyoruz. Kendimi hic hazir hissetmiyorum cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…