Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende de o bıçak batması oldu eğildiğimde Can'ım göğüslerimi daha yeni acımaya başladı ve testlerde iki gün geçmesine rağmen çizgi çıkmadı ben direk kan verdim

Bende zaten buraya kendi kendime yazmaya gelmistim....
Ilginc geldi valla. En iyisi ben kendime baska bir sayfa bulayim hani konuyla ilgili konusulan, insanlara cvp verilen filan.
Iyi aksamlar

Bende de o bıçak batması oldu eğildiğimde Can'ım göğüslerimi daha yeni acımaya başladı ve testlerde iki gün geçmesine rağmen çizgi çıkmadı ben direk kan verdim

Ayy heveslendim şimdi.. Gerçi bu ilk denememiz çok Ümitlenmek istemiyorum ama rabbım hayırlısı ne Zaman ise ozaman nasip etsin Birde şey testte çıktı dimi senin yanı suanda hamişsin

Ayy heveslendim şimdi.. Gerçi bu ilk denememiz çok Ümitlenmek istemiyorum ama rabbım hayırlısı ne Zaman ise ozaman nasip etsin Birde şey testte çıktı dimi senin yanı suanda hamişsin
Kız kanda 794 çıktı bugun bat 12 nisandı düşün bildiğin hamişim tabi kdın doğuma gidicem o Zaman belli olucak

Kız kanda 794 çıktı bugun bat 12 nisandı düşün bildiğin hamişim tabi kdın doğuma gidicem o Zaman belli olucak

Ay canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
Ben en son 2 nisanda adet olmustum bugün lekelenme olunca heyecanlandım baya.. Bide ben dogum kontrol hapı kullandım 1 buçuk yıl bu ay bıraktım hemen olurmu bilmiyorum.. Acaba diyorum hapı bıraktım diyemi oldu lekelenme Aklımda deli sorular

Bende zaten buraya kendi kendime yazmaya gelmistim....
Ilginc geldi valla. En iyisi ben kendime baska bir sayfa bulayim hani konuyla ilgili konusulan, insanlara cvp verilen filan.
Iyi aksamlar
Oyy tribini sevsinler cevap verilmeyince gerçekten insanın morali bozuluyo canim ya ama arkadaslarin o konuda bilgisi olmadığı için cevap vermiyolardir.yoksa buradaki herkes bildiği duyduğu ne varsa söylerler bende de gaz çok var canim umutlanim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…