Tesaduf mu desek kader mi desek bilemedim :) artik aslen mersinli degilsinizdir:)
Arkadaşlar pazartesi yicekalisverisi uapcam hamilelik için neler faydalı mesela ceviz gibi
Simdi bi tesaduf daha esim de anamurlu :))) esiniz polis mi bari :)Yokkkk :) ama Mersin de ailemin yazlığı var Anamur da ve çok seviyorum oraları....
Ayyy ben de bende karnım davul yumurtlama dönemi gecli 3 gün oldu sanki bi anda büyüdü başka bisey mi var bilmem gaz da ayrı bi olaySanci degilde patliycam sankii.Ilk defa boyle oluyorum. Gorseniz 6 aylik dersinz
Simdi bi tesaduf daha esim de anamurlu :))) esiniz polis mi bari :)
Tuh bu noktada tikandik:) umarım bigun karsilariz da bu kadar tesaduf yerini bulur :):) yok eşim de öğretmen
Bende de o bıçak batması oldu eğildiğimde Can'ımÇok bir belirtim yok aslında 4-5 gündür sag kasıgım agrıyor özellikle temizlik yaptığım zaman agrıdan temizligi bırakıp oturup dinlendim okadar agrıdı 10 dakika dinlenince geçti sonra tekrar başladım tekrar agrıdı.. bide ayakkabı baglamak için egilince aniden bıcak batarmıs gibi oluyor
Tuh bu noktada tikandik:) umarım bigun karsilariz da bu kadar tesaduf yerini bulur :)
Insallah insallah :) kadinlar kulubu sehir toplantilari duzenlenir belki ilerde :)Umarımmmm :) burada başlayan çok dostluklar var bebeklerimiz bunun vesilesi olur belki de...
benimde ovulasyonuma 15-16. günden sonra ama adete göre hesaplayınca 2hafta büyük hesaplanmış oluyo doktor hesaplayınca:)Esime diyprum boyle hesaplaniyo diye ee ben yoktum o zaman nasil 1 aylik hamile oluyosun diyo mantikli bi soru
Peki siz şimdi 23 marta göre kaç haftalıksınız23 mart mı, aynıymış tarihlerimiz canım:)) 23 marta göre hesapladı doktor benimkini
Kız dur gitmeBende zaten buraya kendi kendime yazmaya gelmistim....
Ilginc geldi valla. En iyisi ben kendime baska bir sayfa bulayim hani konuyla ilgili konusulan, insanlara cvp verilen filan.
Iyi aksamlar
Bende de o bıçak batması oldu eğildiğimde Can'ımgöğüslerimi daha yeni acımaya başladı ve testlerde iki gün geçmesine rağmen çizgi çıkmadı ben direk kan verdim
Kız kanda 794 çıktı bugun bat 12 nisandı düşün bildiğin hamişimAyy heveslendim şimdi.. Gerçi bu ilk denememiz çok Ümitlenmek istemiyorum ama rabbım hayırlısı ne Zaman ise ozaman nasip etsin Birde şey testte çıktı dimi senin yanı suanda hamişsin
Kız kanda 794 çıktı bugun bat 12 nisandı düşün bildiğin hamişimtabi kdın doğuma gidicem o Zaman belli olucak
4 hafta 4 günlük cnm:))Peki siz şimdi 23 marta göre kaç haftalıksınız
Oyy tribini sevsinlerBende zaten buraya kendi kendime yazmaya gelmistim....
Ilginc geldi valla. En iyisi ben kendime baska bir sayfa bulayim hani konuyla ilgili konusulan, insanlara cvp verilen filan.
Iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?