Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hapla ilgili bi Bilgim yok Can'ım ben hiç kullanmadım belki o da yapmış olabilir .sağol Allah sana da nasip etsin inşallah

İnşallah canım çoook teşekkür ederim..

Canlar hayırlı sabahlar bugun tatıl olmasına rağmen heyecandan uyuyamadım 25 bat bugun ayın 24 ü bakalım ne olucak normal şartlarda gece falan hasta olmam lazım inşallah olmam benım biraz düşük ihtimal bakalım belki olur.

Arkadaşlar 14-15 günlük gebelikte belirti olur mu adetlerimıcok düzensiz o yüzden bilemedim ben 5 aydır adwt görmüyorum ama korunmadıkta benm dün ve bugun her iki yumurtalıgıma da sanki iğne batırıyolar gibi acaba neden olur? Umarım hayırlısıysa hamileyimdir o da değilse umarım adet görürüm

Hamilelikte kasık agrısı tam olarak nasıl olur böyle iğne batırıp cekşyolar gibimi yoksa daha mı farklı

Hamile kalma ihtimalim yüzde 1 biledeğil ama yinede bu batmaların sebebi ne olabilir merak ediyorum yardımcı olurmusunuz umarım yeni bir hastalık falan değilldir

Bende ki en belli belirti gaz .. Özellikle sabahları canim

Kan versene Can'ım

Selam kizlar hala adet yok ortalarda test yaptım gebelik te yok.en son 24 Mart ti bugün gelir insallah ,sogan suyu içmeye başladım dün olsa da rahat etsem halbuki hiç Şaşmaz 28 günde gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…