- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Hapla ilgili bi Bilgim yok Can'ım ben hiç kullanmadım belki o da yapmış olabilir .sağol Allah sana da nasip etsin inşallahAy canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
Ben en son 2 nisanda adet olmustum bugün lekelenme olunca heyecanlandım baya.. Bide ben dogum kontrol hapı kullandım 1 buçuk yıl bu ay bıraktım hemen olurmu bilmiyorum.. Acaba diyorum hapı bıraktım diyemi oldu lekelenme Aklımda deli sorular
Ben de en son 12 martta adet oldum beş haftalık mı olmuş oluyo sizin hesaba göre4 hafta 4 günlük cnm:))
Hapla ilgili bi Bilgim yok Can'ım ben hiç kullanmadım belki o da yapmış olabilir .sağol Allah sana da nasip etsin inşallah
Benimde yarin hastalanmam lazim, inanilmaz belim agriyo mutsuzum cok mutsuz
. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAmin tatlım inşallahBilgilendirdiğin için çok sağol 7-8 gün sonra haber veririm
Kan testi yaptınız mı?Bende zaten buraya kendi kendime yazmaya gelmistim....
Ilginc geldi valla. En iyisi ben kendime baska bir sayfa bulayim hani konuyla ilgili konusulan, insanlara cvp verilen filan.
Iyi aksamlar
Canım senin en son Adet tarihin ne zamandi ve ne zaman bir ben doktora kese gormeyeCanım bana bugün doktor her gün bir avuç ya ceviz ya badem ya fındık ye dedi...meyve sebze bol ye dedi...
Evet yaşamayanlar da varmış. Bakalım bu ayı öncekilere göre daha iyi değerlendirmeye çalıştık, ben de belirti aramaya başladım. Gelsin de belirtili belirtisiz hepsi kabulümBu arada sana da hayırlı olsun. İnşallah her şey yolunda gider
Evet baya yüksekti, ikiz gebelik sandım ztn çok istiodum ikiz ama alakası yokmuş.Oo senin baya yüksekya benim bi haftada 19dan 794 olması şaşırttı açıkçası ondan sordum
İnsallah senin ikizdir canim oladabilir ama o degerle baglantisi yok.Oo senin baya yüksekya benim bi haftada 19dan 794 olması şaşırttı açıkçası ondan sordum
Bende ki en belli belirti gaz .. Özellikle sabahları canimArkadaşlar 14-15 günlük gebelikte belirti olur mu adetlerimıcok düzensiz o yüzden bilemedim ben 5 aydır adwt görmüyorum ama korunmadıkta benm dün ve bugun her iki yumurtalıgıma da sanki iğne batırıyolar gibi acaba neden olur? Umarım hayırlısıysa hamileyimdir o da değilse umarım adet görürüm
Olsun olmasın sağlıklı olsun yeter canımİnsallah senin ikizdir canim oladabilir ama o degerle baglantisi yok.
Kan versene Can'ımCanlar hayırlı sabahlar bugun tatıl olmasına rağmen heyecandan uyuyamadım 25 bat bugun ayın 24 ü bakalım ne olucak normal şartlarda gece falan hasta olmam lazım inşallah olmam benım biraz düşük ihtimal bakalım belki olur.
Kan versene Can'ım
Canım senin en son Adet tarihin ne zamandi ve ne zaman bir ben doktora kese gormeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?