Selam kizlar hala adet yok ortalarda test yaptım gebelik te yok.en son 24 Mart ti bugün gelir insallah ,sogan suyu içmeye başladım dün olsa da rahat etsem halbuki hiç Şaşmaz 28 günde gelirdi
Ne kadar sanslısınız sizin gibi düzenli adet gören adeti şaşmayan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki ben 5 aydır adet göremiyorum bir taraftan da cocuk deniyoruz ne hamile kalabiliyolarum ne de adet olabiliyorum öyle bir cıkmaz ki sinirlerim ilişkim evliliğim bile alt üst olmus durumda mahvetti beni,normal kadınlar cocuk istediklerinde ilişkiye girip adet dönemini bekler adet olursa olur olmazsa gebelik testi yapar ama benm gibiler adette olamıyo olmak için adet söktürücü içmesi lazım ama ya olurda gebe kaldıysam bilmeden içersem korkusu yasıyo, sürekli sogan kürü testere dişli aslanpençesi yok işte hayıt tohumu içme ihtiyacı duyuyo gebe kalanileyim diye ya da bari adet olayım diye ama içerken de bilmeden ya gebeysem cocuguma zarar veriyorsa diye düşünüp duruyo böyle berbat bir durum işte bir gün delircem en sonundaSelam kizlar hala adet yok ortalarda test yaptım gebelik te yok.en son 24 Mart ti bugün gelir insallah ,sogan suyu içmeye başladım dün olsa da rahat etsem halbuki hiç Şaşmaz 28 günde gelirdi
Yaptirmicam canım ya geç dollenme gibi bi ihtimal yokEn son ilişki 6 nisan olsa çoktan çıkardı bi de kan testi yaptırıp kafa yorma istemiyorum adet gelsin istiyorum:)Yarin tahlil yaptirsan aile hekimine?
Ne kadar sanslısınız sizin gibi düzenli adet gören adeti şaşmayan kadınlara o kadar cok imreniyorum ki ben 5 aydır adet göremiyorum bir taraftan da cocuk deniyoruz ne hamile kalabiliyolarum ne de adet olabiliyorum öyle bir cıkmaz ki sinirlerim ilişkim evliliğim bile alt üst olmus durumda mahvetti beni,normal kadınlar cocuk istediklerinde ilişkiye girip adet dönemini bekler adet olursa olur olmazsa gebelik testi yapar ama benm gibiler adette olamıyo olmak için adet söktürücü içmesi lazım ama ya olurda gebe kaldıysam bilmeden içersem korkusu yasıyo, sürekli sogan kürü testere dişli aslanpençesi yok işte hayıt tohumu içme ihtiyacı duyuyo gebe kalanileyim diye ya da bari adet olayım diye ama içerken de bilmeden ya gebeysem cocuguma zarar veriyorsa diye düşünüp duruyo böyle berbat bir durum işte bir gün delircem en sonundaisyan etmiyorum yinede cok sükür halime ama inanın markette alısveriş yaparken pet bölümünü görünce sinirden aglıyorum 5-6 ay olmus adwt olmayalı doktora gidiyosun caresi yok tıpta tedavisi yok böle yasamaya alıs deniyo yani cidden berbat bir durum
Benimki sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı. Diğer kişileri bilmiyorum ama benimki adet sancısıyla aynı.Hamilelikte kasık agrısı tam olarak nasıl olur böyle iğne batırıp cekşyolar gibimi yoksa daha mı farklı
Kan testi yapmadan malesef böyle bir şeyden emin olmak imkansızkızlar merhaba gündüzde yazmıştım ama kimse cevap vermedi adetime 7 gün kaldı bugun wc gittigimde iç çamaşırımda çok az kahverengi akıntı vardı 2 saat sonra tekrar wc girdigimde pecete ile sildigimde pembe olmuştu akıntı acaba diyorum yerleşme kanamısımıydı şuanda durdu daha önce yaşayan varmı ? Yardımcı olursanızz çok sevinirim
Canım inanki psikolojim vok bozuldu kendimi kadın gibi değilde sanki eksik bir kadın yarım kadın gibi hissetmeye basladım kendimi bildim bileli böleyim sogan kürü defalarca denedim denemedigim sey kalmadı diyebilirim artok eşimle cinselliğimizde cok kötü etkilendi nerdeyse bitti değilim takıntı yaptm artık Allah isteyen ve değerini bilebikecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şifa arayanlara şifa versin inş dermansız dert vermesin AllahDoktorlar ne diyo canım pcos mu var ?Soğan Kuru hiç denedin mi?denemeden dene derim ben geçen yik 4 cm kist ten kurtuldum sogan suyuyla.Allah şifa versin insallah önce bi adet olmalısın artık sogan maydonoz ne varsa dene sokturucu iç. Bu arada adet olana kadar Korun. Adet olunca umutların yeşersin insallah hiç belli olmaz bu işler bak benim hiç düzensiz olmazdı bak bu ay bebek yapalım diye adetten de olduk:)çok umutsuz olma elinden ne geliyosa yap.Allah yardımcin olsun insallah
Biz de eşimle 2 yıl uğraştık. Tedavi sürecine başlamamıza çok az kalmıştı. Tahliller bitmişti belgeleri de toplamıştık artık adet olayım da ondan sonra randevu alayım diye bekliyordum. Adet olmadan hamile olduğumu öğrendim.Canım inanki psikolojim vok bozuldu kendimi kadın gibi değilde sanki eksik bir kadın yarım kadın gibi hissetmeye basladım kendimi bildim bileli böleyim sogan kürü defalarca denedim denemedigim sey kalmadı diyebilirim artok eşimle cinselliğimizde cok kötü etkilendi nerdeyse bitti değilim takıntı yaptm artık Allah isteyen ve değerini bilebikecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şifa arayanlara şifa versin inş dermansız dert vermesin Allah
Bu arada Evet canım polikistik over benm
Canım senin yumurtaların nasıl doktorlar bu şeklde hamile kala blrsin dyorlarmıCanım inanki psikolojim vok bozuldu kendimi kadın gibi değilde sanki eksik bir kadın yarım kadın gibi hissetmeye basladım kendimi bildim bileli böleyim sogan kürü defalarca denedim denemedigim sey kalmadı diyebilirim artok eşimle cinselliğimizde cok kötü etkilendi nerdeyse bitti değilim takıntı yaptm artık Allah isteyen ve değerini bilebikecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şifa arayanlara şifa versin inş dermansız dert vermesin Allah
Bu arada Evet canım polikistik over benm
Ben sanki hayalet özgi gördüm sen farkettinm peki resimdekinden daha iyi görürsün2. Demek istedim o net olmadı tekrar atıyorum buna bakın isterseniz
Ben bi görüyorum bi kayboluyo cnm ya o yüzden sizle de paylaşmak istedim inşallah vardır yaa bu üçüncü hamilelik olacak ama tabi ilk ikisi kimyasaldı gün geçtikçe daha da sabırsız oluyo insanBen sanki hayalet özgi gördüm sen farkettinm peki resimdekinden daha iyi görürsün
Anlıyorum canım inşallah bu defa hamilesindir allahım gölüne göre versinBen bi görüyorum bi kayboluyo cnm ya o yüzden sizle de paylaşmak istedim inşallah vardır yaa bu üçüncü hamilelik olacak ama tabi ilk ikisi kimyasaldı gün geçtikçe daha da sabırsız oluyo insan
Aminn cnm ya inşallah herkesin gönlüne göre versin AllahımAnlıyorum canım inşallah bu defa hamilesindir allahım gölüne göre versin
Cok tsk ederim güzel sözleriniz için inşallah hayırla saglıklı bir evlat bende alayım kucagıma cok istiyorum ve inş isteyen kıymetini bilecek herkese Allahım nasip etsin sizde yavrunuzu saglıkla mutlulukla alın inşallah kucagınıza, sevgilerBiz de eşimle 2 yıl uğraştık. Tedavi sürecine başlamamıza çok az kalmıştı. Tahliller bitmişti belgeleri de toplamıştık artık adet olayım da ondan sonra randevu alayım diye bekliyordum. Adet olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Ben rahim filmi çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım. Rahim filminin faydası oluyor diyorlar. Hamile kalma olasılığı artıyormuş.
Zamanı gelince ben mutlaka hamile kalacağınıza inanıyorum. Herkesin bir şekilde hamile kalabileceğini düşünüyorum. Erken ya da geç. Bol bol dua edin inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Resim hemen mi çekildi ,yoksa bekledi mi.Bişeyler var gibi ama beklediği için de olabilir.Ben de senin gibi günüm gelmeden testler yapıp var mı yokmu çizgi arastirmalarina girdim.Tıkır tıkır işleyen düzenim bozuldu 31.gün testler negatif ve ben adet olmayı 4 gözle bekliyorum.Sana tavsiyem günün gelmeden test yapma ,zor biliyorum ama böylesi daha yipratici.Allah nasip etsin de şu dönemleri arkada bırakıp, bebek telasin a düşelim insallah.Bi daha test yapma gününden önce tecrübeyle sabittir,psikoloji bozuyoAdete 3 gün var ve test yaptım kızlar biliyorum negatif bu test ama resmen gözlerim bana oyun oynuyor kafamdan 3. Bi çizgi oluşturuyorum galiba bi de siz bakın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?