- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Selam kizlar hala adet yok ortalarda test yaptım gebelik te yok.en son 24 Mart ti bugün gelir insallah ,sogan suyu içmeye başladım dün olsa da rahat etsem halbuki hiç Şaşmaz 28 günde gelirdi
Canım inanki psikolojim vok bozuldu kendimi kadın gibi değilde sanki eksik bir kadın yarım kadın gibi hissetmeye basladım kendimi bildim bileli böleyim sogan kürü defalarca denedim denemedigim sey kalmadı diyebilirim artok eşimle cinselliğimizde cok kötü etkilendi nerdeyse bitti değilim takıntı yaptm artık Allah isteyen ve değerini bilebikecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin şifa arayanlara şifa versin inş dermansız dert vermesin Allah
Bu arada Evet canım polikistik over benm
Yok canım ya elli bin tane test yaptım en son dün yaptım yok bembeyaz.Oldu mu olmadı mı diye stres yaptım sanırım ondan oldu .son ilişki tarihine bakarsam hamile olma olasılığı yok.Geç dollenme gibi bi ihtimal de yok.sanki ufak ufak lekeler geliyo silerken bugün yarın sokulecek gibi.Adet olayım bırakıp görünucem bi doktora.Uyarı için Sağol ama ben eminim bebek yokcanım hamileysen soğan suyu iyi gelmez.. ayrıca soğan suyunu adet bittikten sonra başlayacaksın ve 15 gün süre içeceksin.. bak henüz olmadın adet, normalde de gecikme yaşamam diyorsun lütfen dikkat et.. hamile olma olasılığın var.. kan tahlili yaptır kesinleşmeden de bir şey kullanma
Test yap; )yumurta hiç mi yoktu yoksa gününe göre küçük muydu?sonradan yumurta büyüyüp dollenme olmuş olabilir,ama olmamış ta olabilir.Idrar testi yap ona göre hareket edersin .Ne zor adeti beklemek eğer gebelik yoksa adetin olmasi için uğraşır sonra doktora gidersin.Bence en mantiklisi buArkadaşlar benim bugün 40.günüm pko var bende ve hep duzensizimdir .bu ay klomen kullanmıştım yumurtalar gelişmedi .doktorun adet olursan tekrar klomen kullan ve öyle gel dedi.şimdi adeti bekliyorm ama gelmedi yine. Goguslerim sisti ve agriyolar ara ara da karnim agriyo adet olacakmisim gibi ( normalde adetten önce de böyle olur ) . bu kez uzun surdu . yumurtaların gelişmemesine rağmen yine de umutlanmali miyim
Hamile Değilim, Ama öyle dayanilmayacak bi ağrı sanci değilse normal.Vücut degisiyo hamileligimi hatırlamaya calistim ama bilmiyorum hatırlayamadım. Ama kasik agrisi karında bi his olur muhakkak.Sağlıcakla kavusun insallahArkadaşlar özellikle hamile olanlar karnımız böyle emanet gibimi yani sanki ameliyat olmuş gibi karın ağrılarınızzz var mi
Yumurta 14 mm de kaldi canim 20.gune kadar doktor kontrolundeydim. Beş gün daha geçsin test yapım diyorum . Daha önce hiç böyle agrimamisti gogusler bi farklı agriyo bu ayTest yap; )yumurta hiç mi yoktu yoksa gününe göre küçük muydu?sonradan yumurta büyüyüp dollenme olmuş olabilir,ama olmamış ta olabilir.Idrar testi yap ona göre hareket edersin .Ne zor adeti beklemek eğer gebelik yoksa adetin olmasi için uğraşır sonra doktora gidersin.Bence en mantiklisi bu
14 mm de kaldıysa sonraki günlerde çatlamiş ve tutmuş olabilir.En son Korunmasız iliskinden kaç gün geçtiğini hatırlasan aslında bekleme gerek kalmayabilir:)Ama 40 gün diyosun zaman uzunYumurta 14 mm de kaldi canim 20.gune kadar doktor kontrolundeydim. Beş gün daha geçsin test yapım diyorum . Daha önce hiç böyle agrimamisti gogusler bi farklı agriyo bu ay
Geç dollenme vs.yoksa çıkmalıydi.Yumurtlama gününden eminsen adetleri düzenliyse yoktur bebek.Ama geç yumurtlama olmussa yükselmiş olabilir,istersen bi idrar testi yap çıkmazsa Bi kaç gün sonra kan tahlili yapıp rahat edersinKızlar reglim geçikince 3.günde kan tahlili yaptırdım 0.61 çıktı.bug0n 7.günü hala olmadım.reglisi geciktiği halde önce düşük çıkıp sonra yükselen oldumu değerleri.
İnşallah canım bende yoksa bir şey bi an önce gelsin diyorum. Aynen yumurta gelişmedi diye kafama takmadim gunasiri ilişki oldu yine de belki tutmuştur ( inşallah) gecenkindede geçikmişti 40.günde test yaptirmistim negatifti bu kez beş gün daha bekleyim diyorum :)14 mm de kaldıysa sonraki günlerde çatlamiş ve tutmuş olabilir.En son Korunmasız iliskinden kaç gün geçtiğini hatırlasan aslında bekleme gerek kalmayabilir:)Ama 40 gün diyosun zaman uzunHayırlısı olsun hani kafana takma yın ca olur diyorlar ya belki sen yumurtadan umudu kestin düşünmedin ve oldu:)Hayırlısı neyse o olsun bebek varsa beklesin, yoksa da adetin biran önce gelsin insallah
Iste oldugum icin nete giremedim cnm. Evet 5 kusur haftalik oluyo ozaman seninkideBen de en son 12 martta adet oldum beş haftalık mı olmuş oluyo sizin hesaba göre
Evett canm ayni benimde oyleee senin anlattigin gibiBenimki sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı. Diğer kişileri bilmiyorum ama benimki adet sancısıyla aynı.
Adet olcak gibi, agriyor gibi ama arada da degisik bi agri gibi ama sanirim o degisik dedigim senin taniminla uyumlu ameliyat olmus gibiii tam anlamiylaArkadaşlar özellikle hamile olanlar karnımız böyle emanet gibimi yani sanki ameliyat olmuş gibi karın ağrılarınızzz var mi
Adet oldugun günden 14 u çıkarırsan yumurtlama tarihini bulursun .27 güne 1 oluyosa 27-14=13 13.gün yumurtlama oluyo yani .Bu ay farklı olmuş olabilir.ovulasyon testini doğru kullandığından emin misin?Benim de çok düzenlidir adetim ama bu ay gecikme yaşadım 4.gecikme gününde sokuluyo gibiyim.kan testi negatif se bence yok.Bence biran önce adet olup önümüzdeki aya umutlanmaya uğraşYumurtlama gününü hiç tutturamıyoruz.ovulasyon takvimininde görünen gün ovulasyon testi yapıyorum çıkmıyor ovulasyon.ya erken yada geç yumurtluyorum.26-27 g0nde bir adet oluyorum.geçen 23 martta adet oldum.buna göre 18nde gibi adet olmam gerekiyordu
Kan testi yapmadan malesef böyle bir şeyden emin olmak imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?