- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Keske degerini sorsaydinKızlar tahlil verdim Sonuç negatif devlet hastanesi acilde Sonuç ta söylemedi tam hangi değerde ateşim 37.8 hadi bakalım hayırlısı ama bugun kesin cıkardı demi artık adet oldum olucam tam vakti çünkü bugun yarın
Keske degerini sorsaydinKızlar tahlil verdim Sonuç negatif devlet hastanesi acilde Sonuç ta söylemedi tam hangi değerde ateşim 37.8 hadi bakalım hayırlısı ama bugun kesin cıkardı demi artık adet oldum olucam tam vakti çünkü bugun yarın
Bugun yap istersen cift cizgiyi gorursunKızlar benimde bat 2 gün geçti bata 3 varken test yaptım ama belli olmayan bir cizgi vardı bugün olmazsam yarın test yapıcam inşallah vardır yine de pek umutlanmak istemiyorum
Canim benim oncelikle gunun gecermiydi onu sorayimKızlar reglim geçikince 3.günde kan tahlili yaptırdım 0.61 çıktı.bug0n 7.günü hala olmadım.reglisi geciktiği halde önce düşük çıkıp sonra yükselen oldumu değerleri.
Yok canım bugün de yapmıcam hem pazar eczane kapalı yarına kadar olmazsam inşallah yapıcamBugun yap istersen cift cizgiyi gorursun
Aynen canım :) belli agriyormu pekiAdet olcak gibi, agriyor gibi ama arada da degisik bi agri gibi ama sanirim o degisik dedigim senin taniminla uyumlu ameliyat olmus gibiii tam anlamiyla
Canim senin iğneden sonra kasık ağrı oldu muAynen canım :) belli agriyormu peki
Canim sen daha olmadin mi allah allah pko olsa bile ilk kez yaşadım diyorsun kiste dönüşMemiş dimi doktora gittin mi bir daha test niye yapmadın yarın kan versene suan olmadım diye stres yaptıkça daha kötü en azından kafan rahatlarYumurta 14 mm de kaldi canim 20.gune kadar doktor kontrolundeydim. Beş gün daha geçsin test yapım diyorum . Daha önce hiç böyle agrimamisti gogusler bi farklı agriyo bu ay
Oldu da hafif canimCanim senin iğneden sonra kasık ağrı oldu mu
Benim de hafif oldu da geçen ay kullandım bu kadar olmadı ağrı 6 gündür hafif hafif ağrı giriyor sürekli değil ama ara ara iğne olalı 6 gün oldu da bu ay da 3 tane sağda 1 tane solda yum. Vardı bakalım sonuç ne olucakOldu da hafif canim
Yok canım olmadım .doktor en son baktığında kist yok adet olunca gel demişti. Gogusler ve karnim on günü geçti çok agriyo geldi mi diye bakıyorum yokCanim sen daha olmadin mi allah allah pko olsa bile ilk kez yaşadım diyorsun kiste dönüşMemiş dimi doktora gittin mi bir daha test niye yapmadın yarın kan versene suan olmadım diye stres yaptıkça daha kötü en azından kafan rahatlar
Hayalet çizgi ciktiysa hamilesin canım inşallahYok canım bugün de yapmıcam hem pazar eczane kapalı yarına kadar olmazsam inşallah yapıcam
Eh yani 40 gün şimdi içme sakin bişey belli olmaz inşallah sonu güzel olsun da 5 gün bile beklemek zor hiç bu kadar uzamadi diyorsun dimi kan versen rahatlarsin da yine kendin bilirsinYok canım olmadım .doktor en son baktığında kist yok adet olunca gel demişti. Gogusler ve karnim on günü geçti çok agriyo geldi mi diye bakıyorum yokbugün 40. Gün beş gün daha geçsin öyle yapayım diyorum. Eger Yoksa adet olmak için doğal şeyler denicem
Yok canimm uzadı uzadı da goguslerim bu kadar agrimazdi . karnim da her an olacakmisim gibi agriyo. Doğru canim günü gunune olanlar için bir gün bile fazla ama beş gün biz pkolular için çok da fazla bi zman değil :))Eh yani 40 gün şimdi içme sakin bişey belli olmaz inşallah sonu güzel olsun da 5 gün bile beklemek zor hiç bu kadar uzamadi diyorsun dimi kan versen rahatlarsin da yine kendin bilirsin
aynen cnm benımkıde oyleydı hıc kafana takma emın ol bır gunsende buraya hamıleyım yazcaksın hakkında hayırlısı olsunBenim de hafif oldu da geçen ay kullandım bu kadar olmadı ağrı 6 gündür hafif hafif ağrı giriyor sürekli değil ama ara ara iğne olalı 6 gün oldu da bu ay da 3 tane sağda 1 tane solda yum. Vardı bakalım sonuç ne olucak
cnm sen ona takılma yanı kotuolanboyle seylere takılma hamılelıgının tadını cıkart napcn sen onları senın bat ne zamandı en son senle aynıyız sanırım benımkı 25ıydıKızlar kimyasal gebelik nasıl oluyor belirtisi ne
Adetimten 10 gün önce falan cokaz leke şeklinde kan geldi ama hemen bitti geçti benim gibi olupta soncu hamile kalan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?