Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benimde bat 2 gün geçti bata 3 varken test yaptım ama belli olmayan bir cizgi vardı bugün olmazsam yarın test yapıcam inşallah vardır yine de pek umutlanmak istemiyorum

Keske degerini sorsaydin

Keske degerini sorsaydin

Kızlar reglim geçikince 3.günde kan tahlili yaptırdım 0.61 çıktı.bug0n 7.günü hala olmadım.reglisi geciktiği halde önce düşük çıkıp sonra yükselen oldumu değerleri.
Canim benim oncelikle gunun gecermiydi onu sorayim

Yumurta 14 mm de kaldi canim 20.gune kadar doktor kontrolundeydim. Beş gün daha geçsin test yapım diyorum . Daha önce hiç böyle agrimamisti gogusler bi farklı agriyo bu ay
Canim sen daha olmadin mi allah allah pko olsa bile ilk kez yaşadım diyorsun kiste dönüşMemiş dimi doktora gittin mi bir daha test niye yapmadın yarın kan versene suan olmadım diye stres yaptıkça daha kötü en azından kafan rahatlar

Yok canım olmadım .doktor en son baktığında kist yok adet olunca gel demişti. Gogusler ve karnim on günü geçti çok agriyo geldi mi diye bakıyorum yok bugün 40. Gün beş gün daha geçsin öyle yapayım diyorum. Eger Yoksa adet olmak için doğal şeyler denicem

Eh yani 40 gün şimdi içme sakin bişey belli olmaz inşallah sonu güzel olsun da 5 gün bile beklemek zor hiç bu kadar uzamadi diyorsun dimi kan versen rahatlarsin da yine kendin bilirsin

Eh yani 40 gün şimdi içme sakin bişey belli olmaz inşallah sonu güzel olsun da 5 gün bile beklemek zor hiç bu kadar uzamadi diyorsun dimi kan versen rahatlarsin da yine kendin bilirsin
Yok canimm uzadı uzadı da goguslerim bu kadar agrimazdi . karnim da her an olacakmisim gibi agriyo. Doğru canim günü gunune olanlar için bir gün bile fazla ama beş gün biz pkolular için çok da fazla bi zman değil :))

aynen cnm benımkıde oyleydı hıc kafana takma emın ol bır gunsende buraya hamıleyım yazcaksın hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…