Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm sen ona takılma yanı kotuolanboyle seylere takılma hamılelıgının tadını cıkart napcn sen onları senın bat ne zamandı en son senle aynıyız sanırım benımkı 25ıydı
Benim bugün dü canım senin daha önce olması lazım 5.haftadasin sen çünkü .. en son 27 martta olmuştum sanırım sen 25 mart

Hamiş olan bayanlar size sesleniyorum ya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar

Hamiş olan bayanlar size sesleniyorum ya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar

Benim de öyle aynen adet olacağım diye ödüm kopuyor ve göğüslerim yeni yeni acımaya başladı bir de bugün ip gibi bir lekelenmem oldu

Ben adet olmayı bekliyordum. Acayip bir kasık ağrısıyla uyandım gece. Ağrı kesici alacaktım iyiki almamışım. Dedim kendi kendine geçer inşallah. Söylemesi ayıp eşime de söyledim sarıl bana ısıt beni biraz. Şiştim şiştim Allahım adet olsam da rahatlasam diyordum kendi kendime. sonra test yaptım çift çizgi çıktı. Kan testinde beta hcg 206 çıktı. Şimdi ara ara adet ağrısı gibi ağrı vuruyor ama hemen geçiyor. Geceleri biraz daha fazla.

Çok şükür adet oldum kizlar sanırım 31.gun:)önümüzdeki ay adet buna göre mi olacak yoksa eski düzen mi bilemedim,zaten bu oldu mu olmadı mı ya takilmicamyani umarim
Yumurtlama günümü de bilemicem. Soğan suyunu bu gece son kez içip bırakıyorum, umutlar yeni aya insallah eğer bu ay kalırsam oğlumla aynı zamana denk gelecek

bende pkoluyum bu ay kan testi idrar testi hepsini yaptırdım üstüne de progestron kullandım yine yok :) bende civanperçemi çayına başladım bugun. Yani gelmesini 4 gözle bekliyorum ben 17 nisanda olacaktım 7. gün geçti uff son 3-4 aydır çok sastı adetim .. sanırım gebelik düşündüğümden duzensizlikte artış mevcut

Bende de aynı şey var ve bugün iplik gibi bir lekelenmem oldu ödüm kopuyor...
Ben yarin yine kan testi verecegim doktoru da arayacagim bi sorarim olmazsa sizede hbr veririm. Benm adet olacagim zaman sag bacagim sancilanir simdide var .adet tarihi bi geçseydi adet olmadan

Ben yarin yine kan testi verecegim doktoru da arayacagim bi sorarim olmazsa sizede hbr veririm. Benm adet olacagim zaman sag bacagim sancilanir simdide var .adet tarihi bi geçseydi adet olmadan

Benim bugün adet tarihim normalde ve göğüs ağrım başladı şişlikte var çok korkuyorum doktor bana zaten kanın düşük verme sakın 2 güne 1 dedi

Evet canim uykudan uyandiran bi agri oluyor arada benimde bende usuyorum ozellikle geceleri. Gece ve sabahlari uyaninca daha fazla agriyor, gu icinde azaliyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…