- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Benim bugün dü canım senin daha önce olması lazım 5.haftadasin sen çünkü ..cnm sen ona takılma yanı kotuolanboyle seylere takılma hamılelıgının tadını cıkart napcn sen onları senın bat ne zamandı en son senle aynıyız sanırım benımkı 25ıydı
Ay yanlış okumusum tamam benim 27 marttı :)cnm sen ona takılma yanı kotuolanboyle seylere takılma hamılelıgının tadını cıkart napcn sen onları senın bat ne zamandı en son senle aynıyız sanırım benımkı 25ıydı
Ay Can'ım ya be kadar heyecanlı sağolIste oldugum icin nete giremedim cnm. Evet 5 kusur haftalik oluyo ozaman seninkide
Hayır test yok iki gün var adetime yapsam belli olurmuşuan adete ne kadar var peki ?? yerleşme kanaması olabilir.. test varsa yapsana
Hayır test yok iki gün var adetime yapsam belli olurmu
Hamiş olan bayanlar size sesleniyorumya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar
Hamiş olan bayanlar size sesleniyorumya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar
Ben adet olmayı bekliyordum. Acayip bir kasık ağrısıyla uyandım gece. Ağrı kesici alacaktım iyiki almamışım. Dedim kendi kendine geçer inşallah. Söylemesi ayıp eşime de söyledim sarıl bana ısıt beni biraz. Şiştim şiştim Allahım adet olsam da rahatlasam diyordum kendi kendime.Hamiş olan bayanlar size sesleniyorumya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar
Teşekkürler yarın test alip yapcam sonra size tekrar yazarım iyi akşamlartabii ki belli olabilir.. burda çok arkadaşımız 3-4 gün önce öğrendiyarın test alıp ilk idrarla dene bence
Yok canimm uzadı uzadı da goguslerim bu kadar agrimazdi . karnim da her an olacakmisim gibi agriyo. Doğru canim günü gunune olanlar için bir gün bile fazla ama beş gün biz pkolular için çok da fazla bi zman değil :))
Bende de ayni durum soz konusu adet belirtirlerini birebir yasiyorum sanki yarin olcak gibiyim ama sorduklarim normal oldugunu söylüyor bu durumun insallah aksilik olmaznormal normal... hatta daha da şişecek o karnın daha dur kızzz
Bende de ayni durum soz konusu adet belirtirlerini birebir yasiyorum sanki yarin olcak gibiyim ama sorduklarim normal oldugunu söylüyor bu durumun insallah aksilik olmaz
Ben yarin yine kan testi verecegim doktoru da arayacagim bi sorarim olmazsa sizede hbr veririm. Benm adet olacagim zaman sag bacagim sancilanir simdide var .adet tarihi bi geçseydi adet olmadanBende de aynı şey var ve bugün iplik gibi bir lekelenmem olduödüm kopuyor...
Evet cnm agriyorAynen canım :) belli agriyormu peki
Ben yarin yine kan testi verecegim doktoru da arayacagim bi sorarim olmazsa sizede hbr veririm. Benm adet olacagim zaman sag bacagim sancilanir simdide var .adet tarihi bi geçseydi adet olmadan
Aynennn adet olcak gibi agriyoo hemde cok:)Hamiş olan bayanlar size sesleniyorumya böyle adet olucak gibi ağrıyo karnım hep şiş arada ters bişey mi var acaba diyorum normal mi bunlar
Benim kanimda ölçülmedi allaha emanet yaniBenim bugün adet tarihim normalde ve göğüs ağrım başladı şişlikte var çok korkuyorumdoktor bana zaten kanın düşük verme sakın 2 güne 1 dedi
Evet canim uykudan uyandiran bi agri oluyor arada benimde bende usuyorum ozellikle geceleri. Gece ve sabahlari uyaninca daha fazla agriyor, gu icinde azaliyor benimdeBen adet olmayı bekliyordum. Acayip bir kasık ağrısıyla uyandım gece. Ağrı kesici alacaktım iyiki almamışım. Dedim kendi kendine geçer inşallah. Söylemesi ayıp eşime de söyledim sarıl bana ısıt beni biraz. Şiştim şiştim Allahım adet olsam da rahatlasam diyordum kendi kendime.sonra test yaptım çift çizgi çıktı. Kan testinde beta hcg 206 çıktı. Şimdi ara ara adet ağrısı gibi ağrı vuruyor ama hemen geçiyor. Geceleri biraz daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?