- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Aynen öyle canim düşündükçe stres oluyoz ve etkileniyor o dabende pkoluyum bu ay kan testi idrar testi hepsini yaptırdım üstüne de progestron kullandım yine yok :) bende civanperçemi çayına başladım bugun. Yani gelmesini 4 gözle bekliyorum ben 17 nisanda olacaktım 7. gün geçtiuff son 3-4 aydır çok sastı adetim .. sanırım gebelik düşündüğümden duzensizlikte artış mevcut
Anladım Can'ım ay Allah korusun benim olmasın öyle bişey çünkü daha önce gebeliğimde kanamam oldu kaybettim korkarım yine öyle olur diyeBenim de öyle aynen adet olacağım diye ödüm kopuyor ve göğüslerim yeni yeni acımaya başladı bir de bugün ip gibi bir lekelenmem oldu
Anladım Can'ım ay Allah korusun benim olmasın öyle bişey çünkü daha önce gebeliğimde kanamam oldu kaybettim korkarım yine öyle olur diye
Seni çok iyi anlıyorum yılda 12 kez adet gördüğümü bilmem . Düşün yani bide üstüne gebelik istemi hayırlısı allahtan bakalım. Rabbim büyüktür.Aynen öyle canim düşündükçe stres oluyoz ve etkileniyor o dabende perşembeye kadar gelmezse test yaptırrim ve civanpercemi falan içerim. Boş boş beklemek çok zor
Ne bileyim çok tuhafnormal normal... hatta daha da şişecek o karnın daha dur kızzz
Aynen Can'ım bol protein alalım pozitif düşünceler ve kendimizi yormayalımAynen canım bende kanamadan kaybettim bir kez olmayacak inşallah bu sefer iyi düşünelim iyi olsun...
İyi ki içmemişsin Can'ım yaBen adet olmayı bekliyordum. Acayip bir kasık ağrısıyla uyandım gece. Ağrı kesici alacaktım iyiki almamışım. Dedim kendi kendine geçer inşallah. Söylemesi ayıp eşime de söyledim sarıl bana ısıt beni biraz. Şiştim şiştim Allahım adet olsam da rahatlasam diyordum kendi kendime.sonra test yaptım çift çizgi çıktı. Kan testinde beta hcg 206 çıktı. Şimdi ara ara adet ağrısı gibi ağrı vuruyor ama hemen geçiyor. Geceleri biraz daha fazla.
İyi bari korkmama gerek yokmuşAynennn adet olcak gibi agriyoo hemde cok:)
Canim üzüldüm Rabbim hayırilisini versin inşallah biliyorsun ki hic sorun yok yumurtan gelişiyor değerler bazı aylar oynayabiliyor bak ikinci ayim iğne ve Kliment kullanali hem maddi hem manevi yiprndik evet cogu insandan iyiyim belki ama her ay ilac igne cok zor zamanımiz var hepimizin bunu da biliyoruz burda takılmak evet zor aklımiz sürekli belirtilerde Rabbim en kisa zamanda bizim yüzümüzü de güldürür inşallah allaha emenat ol canımmasalolsunnn sweetwitch01 maya_gallo bhchrk merhaba kızlar buraya takıldıkça fikir alışverişinde bulunuyoruz ama kafam hep gebelikte kalıyo ve sürekli onu düşünüyorum onun için bundan sonra nadir girmeye çalışacağım bu ay gebelik yok zaten bugün kan verdim ve sıfır çıktı. İnşallah bi gün hamiş olursam size müjdeyi veririm yine arada girip haberlerinizi almak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin öpüldünüz.
Tmm canim guzel haberlerinizi bekliyoruzYok canım bugün de yapmıcam hem pazar eczane kapalı yarına kadar olmazsam inşallah yapıcam
Tamam canım çok sağol inşallahaynen cnm benımkıde oyleydı hıc kafana takma emın ol bır gunsende buraya hamıleyım yazcaksın hakkında hayırlısı olsun
Anladım canım beklemek en iyisi Rabbim hayırlısını versin inşallah haber ver bana da insan anlam veremiyor ya gogus sis adet olcak gbi ağrı geciken adet bu kadar belirti varken sana dokTor kolomeni günde 2 mi vermisti tek miYok canimm uzadı uzadı da goguslerim bu kadar agrimazdi . karnim da her an olacakmisim gibi agriyo. Doğru canim günü gunune olanlar için bir gün bile fazla ama beş gün biz pkolular için çok da fazla bi zman değil :))
masalolsunnn sweetwitch01 maya_gallo bhchrk merhaba kızlar buraya takıldıkça fikir alışverişinde bulunuyoruz ama kafam hep gebelikte kalıyo ve sürekli onu düşünüyorum onun için bundan sonra nadir girmeye çalışacağım bu ay gebelik yok zaten bugün kan verdim ve sıfır çıktı. İnşallah bi gün hamiş olursam size müjdeyi veririm yine arada girip haberlerinizi almak isterim. Rabbim gönlünüze göre versin öpüldünüz.
Günde bi tane kullanmıştım canim. Adet olunca iki tane kullanirsin bitince kontrole gelirsin demişti. Perşembe test yaptirrim artık canim ve önüme bakarım yoksa bos bos beklicemAnladım canım beklemek en iyisi Rabbim hayırlısını versin inşallah haber ver bana da insan anlam veremiyor ya gogus sis adet olcak gbi ağrı geciken adet bu kadar belirti varken sana dokTor kolomeni günde 2 mi vermisti tek mi
Kiyamam canim bide stres oluyorsundur emin olmadan hiic ilaç kullanma adetten önce mi başladin klomene adetin 3. Günü yada 5.günü direk başlanıyor diye biliyordumGünde bi tane kullanmıştım canim. Adet olunca iki tane kullanirsin bitince kontrole gelirsin demişti. Perşembe test yaptirrim artık canim ve önüme bakarım yoksa bos bos beklicem
Aynen canim bir ay sonra sinavim var ona bile adpte olamiyorum hayırlısı artık. İlk kullandigimda adetin 5. Günü başlamıştım. İkinciye de adet olursam baslicam işte canm. İnofolic de almayı dusunuyorum .bakalım .hayirlisiyla sonuçlansin su durumum. Senin iğneden sonra kaçıncı gününKiyamam canim bide stres oluyorsundur emin olmadan hiic ilaç kullanma adetten önce mi başladin klomene adetin 3. Günü yada 5.günü direk başlanıyor diye biliyordum
Öyle canim 5-6 kere olurum bende heralde.bi ara düzelmişti 40 günde oluyosun ama evlendikten sonra iyice bozuldu. Senin ilk bebek mi olacak inşallahSeni çok iyi anlıyorum yılda 12 kez adet gördüğümü bilmem . Düşün yani bide üstüne gebelik istemi hayırlısı allahtan bakalım. Rabbim büyüktür.
Evet tatlım ben yeni evliyim yasım da 32 , o yuzden dr de gittim ama tatmin olmuyorum ya bende bitkisel e yonelicem allah bilir zamanını baktım olmadı asılama yaptırırım allahtan umit kesilmezÖyle canim 5-6 kere olurum bende heralde.bi ara düzelmişti 40 günde oluyosun ama evlendikten sonra iyice bozuldu. Senin ilk bebek mi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?